Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boynuzlu Redall_Hoor

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

said:
trash_, 01 Ağustos 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
said:
Madcat, 01 Ağustos 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
wala üzüldüm msne girebilirsem yarın konuşalım bu konu hakkında.

güzin ablalık diz boyu :)

Yok yaw güzin abla daha mühim konulara bakıyo turistlerimizi türk kızlarından korumak gibi :d[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ya böyle
Mimar adamım
sosyalist takılırım
ilişkiler konusunda gururum ve terbiyem bellidir

Ama giderim

Bu kızın ağzını burnunu kırarım

Eğer tabii bu kadar böyle bişey yapmasına sebep bi halt etmediysen[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

ehem efm olay halledilmiştir
kıza 1700 küsür tane hakaret maili gönderilmiş ve MSNe girdiğinde 10 kişi tarafından mass hakarete maruz bırakılmış ve ağlatılmıştır...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Gimli ne diye kırıyosun ki azını burnunu kızın, çıok daha basidi var, nette iblimum abazanın takıldığı forumlara en azgın br dişiyim diye yaz, resmini koy hatunun, altına da telefo numarası,
bitti abi
bir de redal hatun bir daha böyle bişey yapsa , tamamen capture edip o videoyu, a2 ye bastırıp okuluna vs asmak lazım,

ya afedersniz de bu kız Bİ GİTSİN![signature][hline]MVAB
Sosyal ağlarda paylaş

kızda etti ama küfür hehe[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 01 Ağustos 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
ehem efm olay halledilmiştir
kıza 1700 küsür tane hakaret maili gönderilmiş ve MSNe girdiğinde 10 kişi tarafından mass hakarete maruz bırakılmış ve ağlatılmıştır...

Yetmez kardesim yetmez elinden ne geliosa yapmaya devam et,ona öle bir ders vermelisinki herkeze örnek olsun böyle birşeyi ne bir erkegin nede bir kızın yapmaya hakkı yoktur bir aglama ile kurtulmamalı burnu adam gibi sürtmeli anlasın oda yaptıklarının ne demek oldugunu.Acayip sinirlendim!!![signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

valla redallcigim , diyebilecegim sey senin hic uzulmemen lazim o karinin kendine haline uzulmesi lazim.

kizin evini basardim filan diyen arkadaslar , biraz sakin dusununce bunun kizin poposunu tavan yapmaktan baska bi yarari olmayacakti :P

salla abi , 0 -100 km si 4,6sn olan bi kiza denk gelmen senin sucun degil :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahaha çok iyi be valla takdir etttim manyaklığı
ama senin adına çok ezik bi durum olmuş yani girenin hesabı kalmamış gibi bişie olmuş artık napalım geçmiş olsun[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

valla moruk, sakinliğine ve soğuk kanlılığına hayranım

senin yerinde ben olsam napardım, bilmiyorum şuan bile gözüm dönmüş durumda.
geçmiş olsun[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Sosyal ağlarda paylaş

Zuhauha boşverin abi işin cıvıgını çıkarmanın alemi yok Ah be Zegna abi keşke olsaydım... Hakan Taşıyan Masası ayarlardık :)..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

ulan kafayı yedim anasını satim şurda
valla helal olsun gönülden kutltuyorum redall
sakinliğine hayran kaldım

büyüksün[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...