Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet Cafelerdeki seviye

Silmarwen

Öne çıkan mesajlar

O %90 lık kesmin içinde : Okuldan sonra acil bi öm fln bekliosam cafeye giriorum 4 tane burnundan sümüklerin akmakta olduğu max.10 yaşında olan veletler ohaaaaa adamda +8 varrrr oley civcivim patladıı aga level atladım naralarıyla cafeyi inletiolardı :D Bundan sonra töbe cafeye gitmem Bi üst katta 1 alt katta bilgisayar var 1innde adsl birinde cablo net gitme şansı fln yok yani euahe[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

GayLerin Sitesi Demek ne Demek ya!Neye Dayanarak ßunu söyLüo ßu ßeyinsiz inSanLar?Paticiğe Laf Atana Kafam Girsin!
Paticikte hertürlü yardImI ßuLdum $uana kadar ve Patcige sOnsuz te$ekkürLer..Hepinize..Ama ''Gaylerin Sitesi!'' demeLeri uyuz etti ßeni!..

Allah'tan ßæ$Ima geLmedi ßöyLe ßi$ey..Zaten dI$arI cIktIqImda takıLdıgım int cafe var..ßütün Cevremde ya$ayan arkada$LarImLa ortak MekanImIz :) ßöyLe $eyLer oLmuyor Allah'tan Ama oLsa ciLeden cIkarIm. kaLdIramam..[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!
Sosyal ağlarda paylaş

" Abi sanada ayarlayalım 1-2 tane " deseydin.
Erzurum'dan patiye bağlananlar arkada$larımdır. Hepsini tanırım, ben patiye üye etmi$imdir.
Geçen cafeye gittim 5 Pc yanyana patideler.
" Lan ne i$ " diye dü$ünürken dedim soriim üyemisiniz diye
Sordum elemanlara
" Yok abi knight ile ilgili bakıyoz " dedi.

Cafede öyle lamer tip gırla.
Knight online oynarım, yani online oyunlar oynarım Bkz : Uo gibi.
8-9 ya$ında uo oynayan görmedim ama ağzında di$i olmayan, babasından 3-5 kuru$ alan herkes knight online oynuyo benim gözlemlediğim bu.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 24 Ekim 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
kafaya takılmaz,
zaten dövebileceğin adamlar olsalar o lafı edemezlerdi.

+1
tanımadığım mekanda olay çıkarmak istemem ben en azından..sonrasını düşünürüm 2 kişi çoğalabilir...
ama o lafı ettiklerinde kalkar,hakiki gay alemine sokardım onları..(en azından cafe ortamı olmasada bilindik çevredendir muhtemelen)
bi aralar uo kavgaları vardı (antalyada)
ne kavga çıkardı ya cafeler arası.. o zamana göre bu hiçbişi..

ama yinede bu tip heriflerle uğraşmaya değmez..
kavga çıkarcaksan çıkarıcaksın.. dayaksa atıcaksın...fakat gel gör ki bu tipler hiç bitmez..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

ya onu bırakın 10 12 yasındakı cocuklar gırmısler mirc e elaleme kufur edıorlar sonra 11 13 yaşındakı kızlarda gırmışler yonjaya koymuslar baskasının resımlerını sıkıp duruorlar yok şöleyim böleyim dıe valla cafeleri pek sevmem sevdığim tek cafe tarzı ne bıleyım uo oynatan böle 20 makına arkadaslar oturmusunuz koprude ekşın of of of:)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

Kafe denen hadiseye 1-2 kere gitmişimdir. Birdaha yakınından bile geçmem. Kafelerde seviye yerlerde,berbat insanlar var. İyi kafeler de vardır tabi ama %98 böyle bu olay. Örnek isterseniz hemen bu forumlardaki knight online bölümüne alayım sizi.[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...