Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 O %90 lık kesmin içinde : Okuldan sonra acil bi öm fln bekliosam cafeye giriorum 4 tane burnundan sümüklerin akmakta olduğu max.10 yaşında olan veletler ohaaaaa adamda +8 varrrr oley civcivim patladıı aga level atladım naralarıyla cafeyi inletiolardı :D Bundan sonra töbe cafeye gitmem Bi üst katta 1 alt katta bilgisayar var 1innde adsl birinde cablo net gitme şansı fln yok yani euahe[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 GayLerin Sitesi Demek ne Demek ya!Neye Dayanarak ßunu söyLüo ßu ßeyinsiz inSanLar?Paticiğe Laf Atana Kafam Girsin! Paticikte hertürlü yardImI ßuLdum $uana kadar ve Patcige sOnsuz te$ekkürLer..Hepinize..Ama ''Gaylerin Sitesi!'' demeLeri uyuz etti ßeni!.. Allah'tan ßæ$Ima geLmedi ßöyLe ßi$ey..Zaten dI$arI cIktIqImda takıLdıgım int cafe var..ßütün Cevremde ya$ayan arkada$LarImLa ortak MekanImIz :) ßöyLe $eyLer oLmuyor Allah'tan Ama oLsa ciLeden cIkarIm. kaLdIramam..[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 belki onlar haklıdır? belki hepimiz gayizdir ve birbirimizden saklıyoruzdur. Onlarsa gerçeği bildikleri için öyle diyorlardır? O_o[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Lonely, ilginç misin?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 " Abi sanada ayarlayalım 1-2 tane " deseydin. Erzurum'dan patiye bağlananlar arkada$larımdır. Hepsini tanırım, ben patiye üye etmi$imdir. Geçen cafeye gittim 5 Pc yanyana patideler. " Lan ne i$ " diye dü$ünürken dedim soriim üyemisiniz diye Sordum elemanlara " Yok abi knight ile ilgili bakıyoz " dedi. Cafede öyle lamer tip gırla. Knight online oynarım, yani online oyunlar oynarım Bkz : Uo gibi. 8-9 ya$ında uo oynayan görmedim ama ağzında di$i olmayan, babasından 3-5 kuru$ alan herkes knight online oynuyo benim gözlemlediğim bu.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hayır sadece canım sıkkın. niye?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Aman tanrıııım biz ne yaptıııık[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Lonely, 24 Ekim 2005 23:23 tarihinde demiş ki: hayır sadece canım sıkkın. niye? Ne bileyim ikide bir ya biz gaysek yazıyosun :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 seni ilgilendir mi arkadaşım, önüne baksana sen falan diye tersle. iyi bi kafeyse zaten kavga falan çıkmaz. artislenmeye devam ederlerse gider masanı başka yere aldırırsın onlar da ogrenir ona buna laf sokmamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 @elvyn: o cafenin içerisi olduğu gibi birde dışarısı var.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 :D dışarda dövebilirler tabi...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 eh muhtemelen ;)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 erken çıkar fıyarsın, ayar verdiginle kalırsın ooh mis eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Cafe sahibiyim biri paticik' e gay sitesi diyecek burada, allah sonunu hayır etsin diyorum lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Acımcan Kime dioon uleenn sipop dicen :D delikanlyim derse anlini Delicen böylece Delik Anli olacak :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: forgiver, 24 Ekim 2005 20:39 tarihinde demiş ki: kafaya takılmaz, zaten dövebileceğin adamlar olsalar o lafı edemezlerdi. +1 tanımadığım mekanda olay çıkarmak istemem ben en azından..sonrasını düşünürüm 2 kişi çoğalabilir... ama o lafı ettiklerinde kalkar,hakiki gay alemine sokardım onları..(en azından cafe ortamı olmasada bilindik çevredendir muhtemelen) bi aralar uo kavgaları vardı (antalyada) ne kavga çıkardı ya cafeler arası.. o zamana göre bu hiçbişi.. ama yinede bu tip heriflerle uğraşmaya değmez.. kavga çıkarcaksan çıkarıcaksın.. dayaksa atıcaksın...fakat gel gör ki bu tipler hiç bitmez..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 mevlana'nın bi sözü vardı tam 1e1 hatırlamıyorum ama anateması: bir şeyin var olması,karşıtınıda beraberinde getirir... yani biz oldugumuz sürece onlarda olacak... yormayın kafanızı,takmaya değmez kavga etmeyede...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya onu bırakın 10 12 yasındakı cocuklar gırmısler mirc e elaleme kufur edıorlar sonra 11 13 yaşındakı kızlarda gırmışler yonjaya koymuslar baskasının resımlerını sıkıp duruorlar yok şöleyim böleyim dıe valla cafeleri pek sevmem sevdığim tek cafe tarzı ne bıleyım uo oynatan böle 20 makına arkadaslar oturmusunuz koprude ekşın of of of:)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bazen susmak en iyi cevaptır ama bunu söyleyenlerin cevaptan anlayacaklarını sanmıyorum;) kafanın kalınlığıyla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Kocero, 24 Ekim 2005 20:37 tarihinde demiş ki: saygı duymakla tırsmayı karıştırmayalım arkadaşlar... [signature][hline]Adamı evinden alırım Ben bişi yapmam Kendisi ailesine hasretinden ölür . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Janitschar, 24 Ekim 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Cafe sahibiyim biri paticik' e gay sitesi diyecek burada, allah sonunu hayır etsin diyorum lol Ehehe ADam hesabı öderken para üstünü ıslak odunla verirsin sen şimdi :P[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 adamlar sağlam demiş:D harbi helal ii laf atılmış.. susacan abi?susmak güzeldir.. tepen attımı ne dion lan senden başlayabilirsin[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Cafeden cafeye değişiyo aslında çok güzel arkadaşlıklar edinebiliyosun bazen ama ev gibisi yok.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 susmak güsel ama istersen de susma:D[signature][hline]http://www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Kafe denen hadiseye 1-2 kere gitmişimdir. Birdaha yakınından bile geçmem. Kafelerde seviye yerlerde,berbat insanlar var. İyi kafeler de vardır tabi ama %98 böyle bu olay. Örnek isterseniz hemen bu forumlardaki knight online bölümüne alayım sizi.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar