eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yaa bi yanlışlık yaptım ve bu başlığı yanlış bi yere yazdım arkadaşlar saolsun uyardılar bende buraya yazmaya karar verdim acaba kitabı okuyup konusu hakkında bişilker yazabilecek biri var mı?[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ödev mi :D[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 komik ama değil ona göre okucam yada okumıcam[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 okumadım ama iyi bir şey olmadığını biliyorum.Onun yerine git Proust oku :)[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kaça sattığına göre hak veririm :P Valla annem ve bi arkadaşım okudu. Şöyle yapın, hayatı böyle yaşayın falan diyomuş. Galiba Bon Jovi'ydi dini kitap gibi oldu bana demiş falan. Kolay yoldan para kazanmak için yaşama tutorialı yazıp bastırıyoruz arkadaşlar. Bi de "Mecbur kalınmadığı takdirde yapmanın çoğu kişiye göre salaklık olduğu bişeyi yapan bişey" diye başlık koyduk mu tamam işte![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kitap hayatın ağırlığı altında ezilmiş hissedenlere böyle hayal gibi geliyor. Bir çırpıda okunabilen hoş bir kitap ama çok da bir şey beklemeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar