Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski bir basliga devam (Him.)

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Ya olayin gaylikle alakasi yok abi

Elton John da gay, ama herif ne yaparsa dinlerim (garip bir metalciyim ben), millet dalga geciyor Blue ile yaptigi sarkiyi dinliyorum diye, ama hastasiyim adamin sesinin.

Benim karsi ciktigim olay bu Nil Hanim'in Ville gay degil demesi, belki degildir gerci bilemicem de, erkek metalci sekil 1A daki gibidir,

[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Ekim 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 04 Ekim 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
Ya olayin gaylikle alakasi yok abi

Elton John da gay, ama herif ne yaparsa dinlerim (garip bir metalciyim ben), millet dalga geciyor Blue ile yaptigi sarkiyi dinliyorum diye, ama hastasiyim adamin sesinin.

Benim karsi ciktigim olay bu Nil Hanim'in Ville gay degil demesi, belki degildir gerci bilemicem de, erkek metalci sekil 1A daki gibidir,

olayin gaylikle alakasi yoksa, nil hanimin ville gay degil demesine niye karsi cikiyorsunuz Sevgili ortamci Penth efendi ?.
Ayrica, benim karsi ciktigim olay ise , cogu kisinin, basta siz ilke bey olarak , VILLE'ye gay demesi!! =P
sabaha kadar tartisalim o zaman ville gay ,ville gay degil diye ..
cocuk kavgasi misali =P
hem ayrica kimse ville valo'ya metalci demiyo.
niye o sarisin amcayla karsilastiriyosun ki penth.. metalci söyledir böledir die .
hih.[signature][hline]lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Ekim 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İnternette biraz araştırma yaptım,olan olay hep şu: Birileri adama gay demiş diğerleri "hayır değil!" diye sert çıkışmış küfür falan etmiş :)
Biryerde de şöyle haykırmışlar: IF VILLE VALO IS GAY THATS UP TO HIM YOU HOMOPHOBIC FUCK[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bir fakein gelip , nuri alco ölmüs hede türünden actigi topiclere benzettim verdigin linki jesper.
yani herif orda istedigi kadar sallasin , buna inanmak zorunda miyiz ? hayir , degiliz.
söylediklerinin dogru olma ihtimali var mi peki? hayir yok. hih.
hem ayrica isterse olsun kimseyi ilgilendirmez.
gidip ville valoyla yiyismissiniz gibi emin bir sekilde; villii valo gay diye, elinizde adam gibi bir kanit olmadan israr etmeseniz ..[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen...
Sie wird heute Nacht nicht untergehen

NowLylidE..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 25 Ekim 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Habere girilen ilk yorum beni ifade etmis zaten :)

COMMENT |
posted by : SkullfuckDecapitation
10/25/2005 12:20:42 PM

what a bunch of fucking homos
[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...