Hardter Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 adam güzel müzik yapıor ne oldugu önemli deil gerrard da gay ama cok ii oynayan bı futbolcu[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ya olayin gaylikle alakasi yok abi Elton John da gay, ama herif ne yaparsa dinlerim (garip bir metalciyim ben), millet dalga geciyor Blue ile yaptigi sarkiyi dinliyorum diye, ama hastasiyim adamin sesinin. Benim karsi ciktigim olay bu Nil Hanim'in Ville gay degil demesi, belki degildir gerci bilemicem de, erkek metalci sekil 1A daki gibidir,[signature][hline]WoW EU - MagheridonPenthesilea, Night Elf PriestessEmilo, Gnome Warrior[Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Ekim 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bu HairyMetal yapıyo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 lol[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Penthesilea, 04 Ekim 2005 15:57 tarihinde demiş ki: Ya olayin gaylikle alakasi yok abi Elton John da gay, ama herif ne yaparsa dinlerim (garip bir metalciyim ben), millet dalga geciyor Blue ile yaptigi sarkiyi dinliyorum diye, ama hastasiyim adamin sesinin. Benim karsi ciktigim olay bu Nil Hanim'in Ville gay degil demesi, belki degildir gerci bilemicem de, erkek metalci sekil 1A daki gibidir, olayin gaylikle alakasi yoksa, nil hanimin ville gay degil demesine niye karsi cikiyorsunuz Sevgili ortamci Penth efendi ?. Ayrica, benim karsi ciktigim olay ise , cogu kisinin, basta siz ilke bey olarak , VILLE'ye gay demesi!! =P sabaha kadar tartisalim o zaman ville gay ,ville gay degil diye .. cocuk kavgasi misali =P hem ayrica kimse ville valo'ya metalci demiyo. niye o sarisin amcayla karsilastiriyosun ki penth.. metalci söyledir böledir die . hih.[signature][hline]lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Ekim 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bülent ersoy gay mi peki?[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 emekli gay o[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 emekli olunca 180 rakamını hedefleyip kendi ekseni etrafında dönmeye başlıyo,180'de duruyo[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 04 Ekim 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 İnternette biraz araştırma yaptım,olan olay hep şu: Birileri adama gay demiş diğerleri "hayır değil!" diye sert çıkışmış küfür falan etmiş :) Biryerde de şöyle haykırmışlar: IF VILLE VALO IS GAY THATS UP TO HIM YOU HOMOPHOBIC FUCK[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 arayın adamı gay misin lan sen diye sorun[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=43358[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ville Valo evleniyo ya nasıl gay?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bir fakein gelip , nuri alco ölmüs hede türünden actigi topiclere benzettim verdigin linki jesper. yani herif orda istedigi kadar sallasin , buna inanmak zorunda miyiz ? hayir , degiliz. söylediklerinin dogru olma ihtimali var mi peki? hayir yok. hih. hem ayrica isterse olsun kimseyi ilgilendirmez. gidip ville valoyla yiyismissiniz gibi emin bir sekilde; villii valo gay diye, elinizde adam gibi bir kanit olmadan israr etmeseniz ..[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen... Sie wird heute Nacht nicht untergehen NowLylidE.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 25 Ekim 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 nil sakin eheh blabbermouth orası roadrunner records'un haber sitesi yalan olma ihtimali yok yani acıklama yapılmıstır koyduklarına gore.[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Habere girilen ilk yorum beni ifade etmis zaten :) COMMENT | posted by : SkullfuckDecapitation 10/25/2005 12:20:42 PM what a bunch of fucking homos[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hani him dinlemiyordun ilke ? iste himden nefret eden adam , ville valo'ya bok atan allahsiz pentullah cok güzel yakalandi . bu kacirilmaz ani hemen görüntüledim oh$. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 21:09 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 MS Paint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 .. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 20:57 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Adresi aldım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 r&b ci olma yolunda planlarında yalan oldu lil'k leş bi adam oldun çıktın ne sevdiğini bile bilmiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 HIM çok yetenekli bi grup diil, konsept olarak çok orjinal Heartagram falan filan ama müziksel olarak ville in sesi götürüo sadece çoğu şarkıları da aynı favori şarkılarım: the beginning of the end ve funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Penth özüne döndü şu anda gördüğüm kadarıyla . Black Eyed Peas - My Humps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 penthcan utanma biz seni her halinle seviyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ona güveniyorum zaten :p Fuck Me I'm Famous Ibiza Mix 2005 - David Guetta ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 heheh heyt be amon amarth solisti Johan Hegg.. erkek metalci böyle olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar