kickass Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Düzgün bir ilişki vardır, birden sorunlar alevlendi ve sonuç ayrılık.. Onun için yazdığım bi kaç bişiyi paylaşmak istedim, şiir gibi bişi yazdım şimdi yetenekli arkadaşların ellerinde bu dizeler şarkı olcek allahın izliniyle.. Insan sevince şair, sevilmeyince şairin allahı oluyor arkadaşlar, neyse, işte dizeler, Penceremin önündeyim dalmisim gökyüzüne Bulutlarin arasinda yer ararken kendime sonsuzlugu dolasirken sensizlige alisirken herseyini unutmusken kahretsin aklimdasin Ve sen bunun farkindasin... Sahiller dalgayi nasil beklerse, Gökyüzü mehtabi nasil özlerse, Kuru topraklar suya nasil hasretse, Sende benim hasretimsin... zaman hiç degismeyen temposuyla sürüklerken suskunluklari yanlızlığa,bilmeni istiyorum;yasam ile ölüm arasindaki tek fark sensin askm yeşim.. Şuanda superim herşeyi bitti ama eskiden kalan bi kaç kişi bilmem satt 6ya 5 war bi paylaşıyım dedim :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gecmiş olsn gecerrr.. de şiir pek kafiyeli olmuş begendm gercekten[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Geçmiş olsn...Şiirler fena deilmiş[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ilk dörtlük ibrahim erkalın bir şarkısına benziyor: kahretsiiin aklımdasıııııın ve sen bunuuuun farkındasıın...[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 güzelmiş[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Sana şiir yazdırıcak kadar büyük bi aşkmış üzüldüm inşallah düzelir dicem .. şiir içinde tebrix[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 cok gusel olmus yaa şiir[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU [Bu mesaj Famy tarafından 23 Ekim 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hoşgeldin:([signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: cuytherock, 23 Ekim 2005 12:32 tarihinde demiş ki: ilk dörtlük ibrahim erkalın bir şarkısına benziyor: kahretsiiin aklımdasıııııın ve sen bunuuuun farkındasıın... Bunları ben yazdım ne ibrahimi tanırım nede erkalı. :) Yorumlarınız için teşşekürler, Dediğim gibi süperim, zaman herşeyin çaresi.. Dün gece şöyle güzel birşey yazmışım çok harika olmuş "Insan sevince şair, sevilmeyince şairin allahı oluyor arkadaşlar" Neyse güzel :) Elimde daha cok yazı var bilmem isterseniz paylaşabilirim, istediğiniz gibide kullanabilirsiniz. [Bu mesaj kickass tarafından 23 Ekim 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kickass? ehe ilginc[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 geçmiş olsunnn[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 abi niye geçmiş oluyor onu anlamıyorum :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 geçti gitti işte :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 peki o zaman :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 geçer ya. 1 sene oldu geçti gitti mesela bak.intihar edicem diyodum bi de , hey eşşek kafam hehe.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 3 gün ağlarsın sonar vur patlasın çal oynasın, 1 ay fln oluyor, şöle dostlarım universite canadada okuycaktım yada, kaptan olucaktım.Çok ciddi düşünüyorduk, hayatımı onun üstüne kurdum, ona yakın olayım diye ayrı eve cıktım onların mahallesinden ev aldım, össye girdim ne kaptan oldum ne canadaya gittim, açık işletme yazdım, oradayım ama şuanda pişman değilim çünkü inanılmaz bir sevgi wardı ortada şuanda eski günlerde olsam sevgim aynı olsa, ve bana şu tarihte söle söle ayrılağımı bir şekilde gösterseler yinede kaptanlık ve canadayı reddederim.. YADA APTALIM[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bazen bazı buyuk tecrubeler ıçın aptal olmak gerekırr.. ya aptalsın yada tecrubesızz... bosweerrr cok doğru demıssın 3 gun ağlarsın sonra wur patlasın çal oynasın.....[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ne olursa olsun sen arkanda kalan ilişkiye'bitti ama benim için cok güzeldi iyiki bu ilişkiyi yaşamışım' die biliyosan sorun yoktur BENCE[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 iyi söledin, elimden gelen herşeyi yaptım üstümde yük yok kafam rahat, zaten biranda sevmiştim seni, çok geçmez unuturum :P[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 lol biz mi yasadık birlikteligi muhauhuahuaha:D cok güldüm[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 2. bölüm şarkı sözüde neyse sen biraz odun takılıyoruz bu gece :) bu arada kafiyeyi kes ;)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: kickass, 23 Ekim 2005 21:27 tarihinde demiş ki: 3 gün ağlarsın sonar vur patlasın çal oynasın, 1 ay fln oluyor, şöle dostlarım universite canadada okuycaktım yada, kaptan olucaktım.Çok ciddi düşünüyorduk, hayatımı onun üstüne kurdum, ona yakın olayım diye ayrı eve cıktım onların mahallesinden ev aldım, össye girdim ne kaptan oldum ne canadaya gittim, açık işletme yazdım, oradayım ama şuanda pişman değilim çünkü inanılmaz bir sevgi wardı ortada şuanda eski günlerde olsam sevgim aynı olsa, ve bana şu tarihte söle söle ayrılağımı bir şekilde gösterseler yinede kaptanlık ve canadayı reddederim.. YADA APTALIM Oha? Aptallığı aşmış biraz ama...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 saol be.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar