Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half-life, G-man


Daesu

Öne çıkan mesajlar

said:
Infeqted, 31 July 2003 02:15 tarihinde demiş ki:
goverment man

evt o adam government man yani devlet,hükümet,yönetim adamı

yönetim(hangi yönetimse) adına senin gordon için gönderilmiş bi ajandı galiba

[Bu mesaj StarAdam tarafından 31 July 2003 04:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj StarAdam tarafından 31 July 2003 04:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

blackmesa'da çok önemlği bir deney yapılacak,zaten oyunun başında o deneyde yeralıyorsunuz,g-man bu önemli deneyi incelemek için geliyo,çünkü bu deney xen isimli bir yaratık dünyasına portal açmakla ilgili ve xende aslında hükümetin kullaıp sömürdüğü gizli bir yer,başkanın bile haberi olmayan biryer,oyunun sonunda bunu anlatıyo g-man zaten,g-man oraya,deneyin"hükümetin yararına"kullanılması için gidio,deneysırası ve sonrasında yaptıklarınızla nekadar gerekli olduunuzu gösteriyorsunuz,ve ayrıca çok şey öğreniosunuz,bu bilgiyle yaşamanıza izin werilmez,ama tabi sizin gibi yetenekli birini bulmakta zor olduundan g-man sizi öldürtmek yerine size iş teklif edio,o kadar.[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o bahsettiğim topici bulamadım.

G-Man'in doğaüstü güçleri yok, ölümsüz felan da değil.
Oyun içinde öldüremiyorsun, niye, çünkü oraya koyarken bir enerji vermemişler adama. Scripted event gibi birşey o adam. Cheat dışında adamın yanına silahla gidip saldıramıyorsun.

G-Man doğaüstü güçlerle portal açmıyor. Opposing Forces'da ve Half-Life'da makineler kullanarak portal açıyorsunuz dikkatinizi çekerim. Bu adam da aynı teknolojiyi kullanarak portal açıyor.

G-Man goverment man, yani devlet adamı, Amerikan filmlerindeki "federaller" gibi biri. Half-Life'te ve Opposing Forces'ta oynadığımız iki ayrı karakteri de, üstün performansı nedeniyle iş teklifi sunmuştu.

G-Man ve Gordon Freeman büyük ihtimalle HL2'de daha iyi anlatılacak. Gordon Freeman işe alındı, ama diğer karakterimiz işe alınmadı diye düşünüyorum ben. Ya da HL2: Opposing Forces çıkartabilirler yine diğer karakter için.

Belki G-Man Xen boyutundan sorumlu. Belki ordakilerin hepsi birer robot (cyborg), belki o yaratıkları kontrol eden bir teknolojisi var, belki hiç öylesine geziyor, yaratıklarla bir ilişkisi felan yok...

HL2'yi özellikle senaryosu yüzünden bekliyorum. İzlediğim movie'lerde grafikler kötü, ama grafik teknolojisi çok güzel göründü bana. Ancak hikaye babında hiçbirşey görmedim. Umarım şöyle sağlam bir senaryo yaparlar. Çünkü bu Xen boyutu neyin nesidir; Xen boyutuna nasıl kapı açıldı; Acaba dünyada bu yaratıklardan başka var mı, varsa nasıl temizliycez; Polis kankamız niye yine aksiyonda görünüyor; G-Man'in planları nedir; bize saldıran askerler kimlerdir, niye gene ota boka saldırıyor bu adamlar...[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

opposing forcede corp.shepard'a iş teklif etmiyo,ona "gördüğü şeyler yüzünden zarar alamayacağı,veya veremeyeceği"bir yere sürgün ediyor(xen)

ayrıca hl'nin sonunda freemana xen'in gizli bir sömürge olduğunu açıklıo[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...