Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korkuyorum cidden

Polly

Öne çıkan mesajlar

abi kısır döngünün içerisinde oldunu biliordum bütün bu hayattaki manalı gözüken çoğu şeyde bu karadeliğe bu kadar yakın olabileceğimiz aklıma hiç gelmemişti ta ki burdan bi arkadaşımın esrara başladığını öğrenene kadar..
vay be dedm içinden ouha ne kadar yakınız harcanmaya!
Allah korusun..
gidiym ist.e de biraz adam edebiliosam adam etmeye çalışım..
tabi brs ben bi adam olayım çeki düzen vereyim kendime şu son 10 gün ramazanda..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon
Sosyal ağlarda paylaş

Uyuşturucuyu bulucaklar bide sen alış diye verdikleri paraya kıyıp yediğin içtiğin materyalleremi bulaştıracaklar? Paranoya...[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

pek paranoya diil ...
biz okuldayken kantindeki simitlerden çıkmıştı...
iiki kahvaltı yapıp gidiyomuşum okula...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
www.zuhaha.cjb.net

[Bu mesaj ginaly tarafından 26 Ekim 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...