PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 heheheh bu ne:D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hoş bi yaklaşım olmuş...[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 konu resmen sapıttı ya (= ben sadece böle olayların içine nasıl çekildiğimizi anlatmaya çalıştım...ekmek muabbeti deil (=[signature][hline]Spiders through my head.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bende sizden korkmaya basladim.. :p[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 korkma ısırmam.. =P[signature][hline]Spiders through my head.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: PrudenT, 24 Ekim 2005 22:55 tarihinde demiş ki: heheheh bu ne:D sanat bu. kimse farketmemis ben koyayım dedim :P[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends...In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 sen zaten herşeyden korkuyorsun. korkman için bu gibi extreme durumların var olması gerekli değil.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 galiba herşey den korkuorum biraz..[signature][hline]Spiders through my head.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 @jester sanatı anladıkta, sonundaki "ibneler" kısmıdamı sanat onu anlayamadım ben?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Polly, 24 Ekim 2005 23:00 tarihinde demiş ki: galiba herşey den korkuorum biraz.. evet. sen herşeyden korkuyorsun biraz...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 herşey kötü deildir[signature][hline]Spiders through my head.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Lonely, 24 Ekim 2005 23:00 tarihinde demiş ki: @jester sanatı anladıkta, sonundaki "ibneler" kısmıdamı sanat onu anlayamadım ben? buradan :)[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 sıkmaın canınızı olmaz bişi Allah korusun[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 @Jester : harbiden sanatmış. pardon ben sen yaptın sanmıştım geri alıyorum sorumu :) @Polly : sana göre herşey kötü.. en baştada ben[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Polly LOnelyyy buraya yumrk havayaaaa.... / Polly & Lonelyyy / [signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Polly, 24 Ekim 2005 23:01 tarihinde demiş ki: herşey kötü deildir [signature][hline]Spiders through my head.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 up :P :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 eheh girilen ortamlara arkadaşlara dikkat ettiğin sürece başına birş ey gelmez heryere gitmem herkesle dolaşmam kaçyıldır istanbuldayım başımıza bişi gelmedi[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 abi kısır döngünün içerisinde oldunu biliordum bütün bu hayattaki manalı gözüken çoğu şeyde bu karadeliğe bu kadar yakın olabileceğimiz aklıma hiç gelmemişti ta ki burdan bi arkadaşımın esrara başladığını öğrenene kadar.. vay be dedm içinden ouha ne kadar yakınız harcanmaya! Allah korusun.. gidiym ist.e de biraz adam edebiliosam adam etmeye çalışım.. tabi brs ben bi adam olayım çeki düzen vereyim kendime şu son 10 gün ramazanda..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 akacak kan damarda durmaz. sallamıycaksın o yüzden.. tabi çok da vurdumduymaz olmıycaksın..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bence sen git çifçi falan ol kendin eker kendin biçer hemde kendin yersin o zamanda artık kendini zehirlersen diyecek bişeyim yok:D[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Uyuşturucuyu bulucaklar bide sen alış diye verdikleri paraya kıyıp yediğin içtiğin materyalleremi bulaştıracaklar? Paranoya...[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 pek paranoya diil ... biz okuldayken kantindeki simitlerden çıkmıştı... iiki kahvaltı yapıp gidiyomuşum okula...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net [Bu mesaj ginaly tarafından 26 Ekim 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar