mxzr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Loading c:spheresavesphereworld... Loading c:spheresavespherechars... 23782 Objects accounted for FATAL:Unable to bind listen socket 127.0.0.1 port 2593 - Error code: -1 FATAL:Server terminated by error -9! [Bu mesaj Baggio tarafından 25 May 2003 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Task managerdan butun spheresvr.exeleri kapat ve loading bitmeden serveri kapatma, onceden acip yarida kapattigin bir sphere ilgili portu tikadigi icin baska acamiyorsun.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Ctrl+Alt+Delete yap sphere.exe yi bul kapa düzelecektir.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yaa bende de -9 hatası verior ama ilk kez açtığım kısaca biligasayarı açyorum loading verior sonra -9 verior sphereserver verision 99z[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 beyler cevap verin yaaaaaaaaaaa zaman biteyor daa[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 beyler cevap verin yaaaaaaaaaaa zaman biteyor daa[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yaaa pls cevap yaaa[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Bilgisi olan cevap verirdi zaten, "bab the kenk" takılmana gerek yok.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 -9 sphere için kullanılan portun meşgul yada başka programın kullanması durumunda verilen hata. Başka bir program o portu kullanıyor olabilir. O programı bulamıyorsan sphere için kullanacağın portu değiştir. Ama sanmıyorum ki başka program kullansın. Büyük ihtimal arka planda gözden kaçan bir sphere var.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yok bilgisayarı yeni açıyorum sonrada sphere çift tıklıyorum loading olduktan sonra zınk die ekrana -9 eror yazıyor[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 nasıl değiştire bilirm[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 aga sphereyi bir den fazla açma[hline] Icq=349844412 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 sphere.ini'de portun ayarlandığı satır var oradan.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 paticikciler be o problemi duzelltim iki sphere ile ilgili bir olay deil window hatalıydı bende windowsu sildim normal 98 si yükledim önceden 98se vardı siz AoS client olayında yardımcı olurmusnuz PLS[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThroNe_DarkNeSs Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ctrl alt del yapıorum kapatıyorum ama yenidena ynı hatayı veriyor bıktım walla bu sphereserver -9 hatasından her zaman çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar