PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ahahh son iki resimdekiler limon ve destekler farklı zaten :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya davion aldigin resimlere falan kaynak göster istersen belki o zaman eleştiriler azalır ne bilim.. anlamadım ki, benim hoşuma gidio nedense böle resimleri incelemek falan. forumtr'ye de hiç girmem güzel oluyo bence.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu tarz resimleri bir topic altında paylassak daha iyi olur gibime geliyor konular aşagı kaydıkca kayıyor acıkcası ve okumak istediklerimde kaynıyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 İşin doğrusu gerçekten bu kadar çok konu rahatsız edici. Sebebi ise genelde tek tip olması ve gerçekten hoş karşılanmayacak olanların bile apaçık verilmesi. Bir balinayı o şekilde görmekten hiçte hoşlanmadım mesela. Bir başkası ise gerçekten neyin ne olduğu pek araştırılmadan, altında üstünde yazılanlar okunmadan direk oha lan buna çüş höst hobaa şeklinde verilmesi. En yakın örneği ise dünkü helikopter muhabbeti işte. Daha dün girdim internet bölümüne. Sabah kalktım tekrar girdim ve dünkü konulardan eser yok. Bir sürü yeni konu gelmiş diğerlerini kaydırmış. Bu tip şeyler bir yerde tepkisiz kalınmasına engel olabiliyor. O yüzden pek birşey demeye hakkı yok kimsenin. Siz her ne kadar yaparım lan sanane şeklinde konuşabiliyorsanızi, bu tip tepkilerede hazırlıklı olmalısınız. Davion ve davion gibi yapan bir çok arkadaş için en basit çözüm bunları toparlayıp günün belli bir saatinde bir kaç konuda açmaktır sanırım. Atıyorum gördüklerini not alır. Sonrasında ise "22 Ekim Davion'dan bugünkü seçmeler" şeklinde bir başlık açıp onun altına yazar hepsini. Böylede davion'u takip etmek isteyenlerde rahatça takip edebili. Whiteheaven yazmış zaten. Bi arkadaşta kaynak konusuna değinmiş sağolsun. Başka forumdan aldıysanız mutlaka o da bir yerlerden almıştır. Asıl kaynağı bilmiyorsanız şurdan aldım yazmamış orda da şeklinde yazabilirsiniz. Tekrar etmeliyimki; bir eylem yapıyorsanız iyi ya da kötü eleştiri/tepki görmeye de hazırlamalısınız kendinisi. Yaparım lan beğenmiyorsan şikayet et tarzındaki yaklaşım özellikle konu sahibinin yapmaması gereken birşey. E-Book'ları bunların arasına koymadın ama : p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 1 zopike[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sana 2 o zaman. ne demek lan o 1 zopike : )[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Boşver konu monu yok artık takılın yiyin birbirinizi siz her topicte öle rahatlıosunuz bundan sonra bende biri bi topic açtımı altında tartışıp durcam , ona buna laf sokmaya kascam , cevap olarak sadece bi kelime yazıp karizma yapmaya kascam, öle olucan bu forumda belli oldu. Sizinle bişey paylaşanda kabahat. Not : Zopik sana bi lafım yok bab. Güzel düşünmüş insan gibi söylemişsin saol.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [Bu mesaj Zopik tarafından 23 Ekim 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 resimdekini gerçek bir portakala değilde portakal şeklinde bir muma benzettim daha çok. said: ayrıca kavganız komik olmuş :), adam başka yerde bulmuş olabilir. kendi çekip koycak değil herşeyi. ilginç bulmuş, burada paylaşmak istemiş bizlerle. başka yerden aldığını belirtmesine de gerek olduğunu hiç sanmıyorum. sonuçta aldığı yerde yazan kişi de kendisi çekmemiştir bu resimleri, o da başka bir yerden almıştır. kendi çekmiş olsa bile bunu belirtip belirtmemesi kendisine kalmış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yuh, direk föşürmüş :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 föşürmüş ? euhehueuh[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: ZeuZ, 22 Ekim 2005 16:34 tarihinde demiş ki: Arkadasın actıgı topic'te hic kimsenin ırkına , dinine hatta anasına babasına , kendisine vs. hakaret iceren en ufak nokta bile yok iken, bir kac kisinin garezi yuzunden topicin icine edilmesinin sebebiyeti nedir yani ? [signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: SoulCube, 22 Ekim 2005 17:59 tarihinde demiş ki: bu arada resim ilginç ki o resmi çeken kamera daha da ilginç olmalı bir mermiyi o portakaldan geçtiği anını 3 kare yakalmış ve net. Harika. asıl konu onun bir portakal olmayışı[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 enteresan resimler devamını bekliyoruz :D artı açtığın topicler gayet normal ben severek bakıyorum ne var ne yoq diye http://www.turkmirc.com/resim/online2.asp?url=pictures/YENİ%20ÜYE.jpg&ekleyen=efendysz [signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ [Bu mesaj thug_life tarafından 24 Ekim 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: RaidenXelRu, 24 Ekim 2005 00:56 tarihinde demiş ki: said: SoulCube, 22 Ekim 2005 17:59 tarihinde demiş ki: bu arada resim ilginç ki o resmi çeken kamera daha da ilginç olmalı bir mermiyi o portakaldan geçtiği anını 3 kare yakalmış ve net. Harika. asıl konu onun bir portakal olmayışı portakal olsa nolur olmasa nolur patlamış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: SoulCube, 22 Ekim 2005 17:59 tarihinde demiş ki: bu arada resim ilginç ki o resmi çeken kamera daha da ilginç olmalı bir mermiyi o portakaldan geçtiği anını 3 kare yakalmış ve net. Harika. gavur yapıyor cnm.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: SoulCube, 24 Ekim 2005 15:02 tarihinde demiş ki: said: RaidenXelRu, 24 Ekim 2005 00:56 tarihinde demiş ki: said: SoulCube, 22 Ekim 2005 17:59 tarihinde demiş ki: bu arada resim ilginç ki o resmi çeken kamera daha da ilginç olmalı bir mermiyi o portakaldan geçtiği anını 3 kare yakalmış ve net. Harika. asıl konu onun bir portakal olmayışı portakal olsa nolur olmasa nolur patlamış işte. Patlamış işte... :D yarıldım[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Davion, 22 Ekim 2005 11:15 tarihinde demiş ki: said: Gothic, 22 Ekim 2005 11:12 tarihinde demiş ki: yok dövmücem sadece şikayet edicem bu sitedeki sonun iyi olmaz demek istedim çorba adam Git istediğin yere istediğin kadar şikayet et. Muhtara , polise , başbakana hatta cumhurbaşkanına bile şikayet edebilirsin. Hatta ben banlansamda np bi daha acc açar bi daha gelirim. Çokmu zor? IP ban diye birşey duydun mu ? Yok yaa cahilsin duymamışsındır.. Tehoooy kimlerle uğraşıyoz Çiçek böcek Çiçek böcek Çiçek böcek Çiçek böcek Çiçek böcek Çiçek böcek Çiçek böcek Çiçek böcek Çiçek böcek[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: herkesin ip'si static sanki.. resimlerin hepsi bir denemede çekilmemiş de olabilir... eğer hepsi aynı olayın resmiyse gerçekten helal olsun, çok temiz resimler :) ama resimlerin gerçek olmama ihtimali de var. sonuçta bir mermi o kadar net gözükebilir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Özel kameralarla çekiliyor. Discovery Channel'da falan oluyo hep öyle görüntüler.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Mum_Chamber, 23 Ekim 2005 00:49 tarihinde demiş ki: ilk 4 resim portakal ve ayrı atışlar gibi gözüküyor (portakalın duruşuna dikkat ederseniz) diğer ikisi birbirinden ve portakaldan ayrı atışlar ve portakal değil sanırım. ek: bu çekimin yüksek kalite ile falan alakası yok. daha önce balonlusu da yayınlanmıştı ve 200$lık kamera ile bile çekmek mümkün. önemli olan bunu karanlık odada ve özel bir flaş düzeneği ile yapmak. silahın ya da tüfeğin tetiğine bastığınız anda flaş tetiklenip kapanırsa o anlık parlamada sadece bir kare yansıyormuş sanırım. araştırırsanız balonlu olanlar çook daha güzeldi. [signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 @Gothic_Angel Sen sapit IP diye bişey duydun mu arı maya? Ben o sabit Ip denen şeye üye olmadım. Modemi aç kapat al sana yeni Ip yada Proxy die bişey duydun mu? Fazla çiceklerle böceklerle uğraşma.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Paticik Abazalar Birliği Başkanı [Bu mesaj Davion tarafından 25 Ekim 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 konu başlığı güzel, eğlenceli ve ilginç bu tarz konu başlıklarının devamını bekliyoruz, bu tarz konu açılır mı şeklinde mesaj atan bazı zekilerin de begenmiyorsan girme be konuya şeklinde sert bir dille taşlıyoruz. hatta acımıyoruz, kafaların kafalarına atıyoruz taşları. [Bu mesaj innkeeper tarafından 25 Ekim 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 eh sonunda yöneticilerde anladı ben davionu destekliyorum zaten adamın açtığı konularda ben absürd bişey goremıyorum ama sürekli adama taşlama var. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 @Soul Boşver takılsın adamlar karizmaya ihtiyacları varmış sanal alemde. Ona buna laf atıp karizma yapıo adamlar boşver.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar