trapt Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Tansaşın gözünü yiiim[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 zaman kötü,kollomak lazım dötü...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 herşeyi koklamayın, herşeyi mideye indirmeyin.. :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 zor olmaz öle şey..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ilk mesajdaki iyi planlanmış hakkaten. hediyeyi görünce kapıyı açıp içeri davet edecek, hatta üstüne kahve yapacak çok kişi çıkar.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 doru valla. bizim millet alır onu yemğede davet eder.. hatta akaşam kal bizde de der..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Yaklaşık 6.5 7 yıl önce, apartmanın 2. katında oturuyoruz ve penceremiz bozuk olduğundan üflesen açılıyor vede demirlerden rahatcana giriliyor(bkz: dışarıda kalınca ordan giriyorum). Sabahın 6'sı işte gene Starcraft oynayarak sabahladım bi baktım pencereden içeri patates fırlıyor. HÖ? Bi çıktım dışarı millet bağrıyor hırsız diye. Meğersem bizim eve girmeye çalışan hırsıza patates atmışlar ve patateslerden biri adamın kafasına gelmesiyle birlikte yerle bir olmuş. Saolsun teyzeler iyi nişancı. Yani şunu anlıyoruz, hırsızlık için ne kadar çok fikir türetilsede, onları kovmak içinde o kadar çok fikir türetiliyor[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Eskiden cambaza bak oyunu oynuyorlardı cüzdanları çalıyorlardı, şimdi işi büyüttüler cambazın ipini kesiyorlar,"cambaz düştü,cambaz düştü" diyip başına topluyorlar sonrada evleri soyuyorlar ;)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Yatağımın başucunda pala asılı eşşek gibi.Olduğu yerde biçerim adamı.Ki bi kere buna benzer bişey başıma geldi.Kapımın önüne ramazan davulcusunu bile yaklaştırmıyom şimdi.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 uzun ve zahmetli is direk kafasina cak girecegin evin sahibine:P saka bi yana dikkat pls[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Dikkat etmek gerek.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 soygun a vs kafası iyi çalışıyor adamların. bizim dükkanın balkon camına uhu sürmüşler, gazete yapıştırmışlar. çekiçle hafif hafif vurup camı çatlatmışlar. sonrada gazeteyi çekip sessizce camı almışlar. sonra kapıyı vs açmışlar.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu devirde kapıyı babana bile açmayacan :D[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Öyle parfüm sıkmaya filan çalışırlarsa direkt olarak biber gazını boca edicen:D Tabii öyle bi anda biber gazını nerden bulucaz o ayrı konu:P[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 2004 yılında çeşitli ülkelerden stajyerlerle Makedonya'da bir otelin 2.katında kalıyoruz(2.kata da 1.katta kalınan dönemde birisi balkondan girip norveçli çocuğun telefonunu çaldı diye taşındık). Polonyalı oda arkadaşımla hergün balkon kapısı kapatma tartışması oluyordu. Bak kapatalım adam girer içeri sprey sıkar soyup soğana çevirir bizi dedi. Adam bana sen paranoyaksın dedi:) Sonra anlattım bak bizde oluyor filan diye yanımdaki pencereyi açık bırakmakta karar kıldık. Neymiş adam içeri girerse nasılsa üzerime basar uyanırım diye. Bu metodla walla bütün avrupa yı soyar bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar