Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir soygun sekli turemis : ( tanıdıklarınıza ulaştırın )

Finrod

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 6.5 7 yıl önce, apartmanın 2. katında oturuyoruz ve penceremiz bozuk olduğundan üflesen açılıyor vede demirlerden rahatcana giriliyor(bkz: dışarıda kalınca ordan giriyorum). Sabahın 6'sı işte gene Starcraft oynayarak sabahladım bi baktım pencereden içeri patates fırlıyor. HÖ? Bi çıktım dışarı millet bağrıyor hırsız diye. Meğersem bizim eve girmeye çalışan hırsıza patates atmışlar ve patateslerden biri adamın kafasına gelmesiyle birlikte yerle bir olmuş. Saolsun teyzeler iyi nişancı.

Yani şunu anlıyoruz, hırsızlık için ne kadar çok fikir türetilsede, onları kovmak içinde o kadar çok fikir türetiliyor[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden cambaza bak oyunu oynuyorlardı cüzdanları çalıyorlardı,
şimdi işi büyüttüler cambazın ipini kesiyorlar,"cambaz düştü,cambaz düştü" diyip başına topluyorlar sonrada evleri soyuyorlar ;)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

2004 yılında çeşitli ülkelerden stajyerlerle Makedonya'da bir otelin 2.katında kalıyoruz(2.kata da 1.katta kalınan dönemde birisi balkondan girip norveçli çocuğun telefonunu çaldı diye taşındık). Polonyalı oda arkadaşımla hergün balkon kapısı kapatma tartışması oluyordu. Bak kapatalım adam girer içeri sprey sıkar soyup soğana çevirir bizi dedi. Adam bana sen paranoyaksın dedi:)
Sonra anlattım bak bizde oluyor filan diye yanımdaki pencereyi açık bırakmakta karar kıldık. Neymiş adam içeri girerse nasılsa üzerime basar uyanırım diye.
Bu metodla walla bütün avrupa yı soyar bizimkiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...