Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir soygun sekli turemis : ( tanıdıklarınıza ulaştırın )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evinizin kapisina geliyorlar onemli deterjan firmalarindan birinin adini verip yeni urunleri icin anket yapmaya, anketi kabul
edersiniz da hediyenizin 3 kg lik deterjan olacagini soyluyorlar.Tuketici olarak size uzun sorulardan sonra yeni urunun
iki ornegi oldugu soyleniyor, Yeni urunun parfumunun iki degisIk versiyonundan hangisini begendiginizi soruyorlar, sizin de bu konuda fikriniz alinacak.

Test basliyor, Kutular aciliyor, sizde kokluyorsunuz ve tabii fenalasiyorsunuz. Onlarda evinizi soyuyorlar!!!
Lutfen ev halkini ve de yardimcinizi onemle uyarin.Siz de unutmayin. Bu mesaji dostlariniza ulastırırsanız belki bir kac kisi kurtulur.[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net
msn
Mesaj tarihi:
vayyyyyyyyyyyyyy adiler...[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Tek istediğim var !!! Adminlik
Herkez post kasıcı gelir bana...
Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
Mesaj tarihi:
hmm 4 katli bi apartmanda oturuyorum ve en ust katındayız altımızdaki 3 katta da anneannem ve dayımlar oturuyor, zor bi ihtimal bu soyledigin ama yine de odamda koca bi sopa var:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
  • Admin
Mesaj tarihi:
soygundu dolandırıcılıktı akıllar süper çalışıyor valla
dahice düşünülmüş ve bu tip şeylerle soyabilecekleri okadar çok ev, kandırabilecekleri okadar çok insan var ki ülkede..[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
Bir de Trende tanımadıklarınızdan ayran almayın temalı bir klip oynardı eskiden TRT'de... hani Ayrana enjektörle ilaç koyarlardıda köyden gelen garibim içerdi bayılırdı kötü adamlarda parasını çalarlardı... Ahh ah yıllarca ağız tadıyla ayran içirtmediler...[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
cık cık cıkk
saol uyarın içinnnnn
ınanamıyorum ya yuhhh[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
+Yeni parfümümüzü denemek istermiydiniz?
-(Kek numarası yaparak) Aaa tabii süper olur ne kadar varsa getirin
+(Kek birini bulmanın sevinciyle) Nihahuahuahuahuahaaaa
-???
+Yok bişiy
-Hangisi daha güzelki? Siz deneyin bakın bi söyleyin bana hangisi daha güzelse önce onu deniycem *fısss*
+ZzzZzzZz...

Sonra adamların kendi ceplerindekiler hacılanır, polise haber verilir:D

Hiç olmadı, adama doğru bi cetvel+vazo kombosu çekilir, yine polise haber verilir:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Mesaj tarihi:
-yeni parfümümüzü denemek istermiydiniz
-evet
-buyrun
-bu ne?
-parfüm
-kim yaptı bunu?
-nası yani?
-üreticisi kim diyorum?
-şimdi beyfendi...
-ÜRETİCİSİ KİM ULAN
-benim hanım yaptı abi
-haa. kokla bakim azcık
-ama abi ama
-KOKLA LAN
-abi dur yapma ah uh ayşşşşuuyyşşşş (horr)

sonra artık ne yaprsanız[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Mesaj tarihi:
ahahah koptum ya[signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing
----
Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware..
Mesaj tarihi:
Hmm demekki napıcakmışız kapıyı öyle adamlara açmıcakmışız şayet eğlenmek için açarsak yanımızda evimizde bulunan pompalı tüfekle açıcakmışız :):)[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
  • Yeni Oluştur...