sir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Arkadaşlar bu video daha önce buraya kondu mu bilmiyorum, şöyle bi arama yaptım göremedim..izleyin ve de "süper güç" dediğimiz Amerikanın halkının bilgi seviyesine bakın..pes.. http://rapidshare.de/files/5886561/EB8x0GACVTzz.wmv.html[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Lol yaf. normalde oranın ne olduğunu hatırlıyamıyorum ama en azından fransa falan olmadığını biliyorum:D.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bu amerikalıların salak olduklarını biliyodum ama şimdi dahada emin oldum bunlar okumamış , kültürsüz , görmemiş gerizekalı bi millet!!! Ama dostum amerika benim için hala bi süper güç çünkü güç onlar için milletten değil askeriyden doğuyo bizde ise öyle değil bizim ordumuz var ayrıcada milletimiz var benim için amerika türkiyenin yanında sıfır kalır ama yinede bi süper güç!!![signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Pizza ye, kola iç, televizyon izle, esrar iç, para kazan, para harca, kiliseye git, inanan biri ol, başkanına güven, medyaya güven, yaşadığın ülkenin gücüne güven. Hiç bir şeyi umursama, sakın arkana bakma, sakın etrafına bakma, göreceklerin seni rahatsız edebilir... Nereye kadar? İşte buraya kadar... İşe yaramayan, 5 kuruşluk bir insan artığı olana kadar. Amerikan rüyasına inanıyorum, tek sorun her rüya olduğu gibi bunu da yaşamak için uyumanız gerekiyor.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 macera dolu ameerika ameerikaa maaceeraa o memo burasi neeevyork ameerika vardi bide kim soyluyordu:/ dilimin ucunda gelmiyor adi, şapkali bi adam :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 adamlar daha ulkelerin nerde olduklarinimi bilmiorlar yoksa banami oyle gelio arkadaslar ? avustralya ya South Korea ve France yazmislar herifler oraya koyuyo igneleri felam ausduaudsa eger dogru anladiysam geri zekali insanlar.. camasir makinasina kedisini atan milletten ne beklersinki ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ee pekala , simdi dunyanin en fazla teknoloji ureten ulkesi olarak abd ye bakmaya niyeti olan var mi yoksa sokaktaki siradan adam avustralyanin nerede oldugunu bilmiyor diye kendimizi abd lilerden yukarda gorup mutlu mu olmamiz lazim ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: huun, 24 Ekim 2005 00:56 tarihinde demiş ki: ee pekala , simdi dunyanin en fazla teknoloji ureten ulkesi olarak abd ye bakmaya niyeti olan var mi yoksa sokaktaki siradan adam avustralyanin nerede oldugunu bilmiyor diye kendimizi abd lilerden yukarda gorup mutlu mu olmamiz lazim ? Olay teknolojide bitmez bence!!![signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ehe pardon yanlış anlaşılma oldu :) [signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? [Bu mesaj sir tarafından 24 Ekim 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sana bir sey demedim zaten sir , takdir edersiniz ki abdliler fazla genis bir kavram . daha sonra mesaj atanlarin hedefide abdliler olunca farkli bir noktaya dikkat cekmek istedim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Antimodes52, 24 Ekim 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Pizza ye, kola iç, televizyon izle, esrar iç, para kazan, para harca, kiliseye git, inanan biri ol, başkanına güven, medyaya güven, yaşadığın ülkenin gücüne güven. Hiç bir şeyi umursama, sakın arkana bakma, sakın etrafına bakma, göreceklerin seni rahatsız edebilir... Nereye kadar? İşte buraya kadar... İşe yaramayan, 5 kuruşluk bir insan artığı olana kadar. Amerikan rüyasına inanıyorum, tek sorun her rüya olduğu gibi bunu da yaşamak için uyumanız gerekiyor. Yaa süper açıkladın baba manyaksın valla..[signature][hline]Azimle defekasyon, mermerde performasyon..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Chemical, 24 Ekim 2005 00:46 tarihinde demiş ki: Lol yaf. normalde oranın ne olduğunu hatırlıyamıyorum ama en azından fransa falan olmadığını biliyorum:D. avustralya adamlar avustraylanın ustuen sorukları ülkelerin isismlerini yazmışlar herkezde bakıp orayı işaretliyo[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 esas olayi her zamanki gibi kaciriyorsunuz. Adamlar sadece islerini yapiyorlar. Dunyanin en kulturlusu ve en zekisi olmalari onemli degil cark icindeki islerini yapiyorlar. Isterse hepsi esrar ceksin onemli olan gorevlerini tam yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gene ne dl edicez bilgi verilmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 turkiyedeki sokaktaki normal birine sorulsa bundan farkli bi sonuc cikacagini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Fable, 24 Ekim 2005 02:01 tarihinde demiş ki: turkiyedeki sokaktaki normal birine sorulsa bundan farkli bi sonuc cikacagini sanmiyorum +1 Dünya'nin her yerinde 2 kesim vardır.Bilgili - bilgisiz. Sen ben biliriz ama varoşlarda yaşayan ya da ne bileyim Doğu'da köylerde yaşayan adam Avustralya ne der. Tahminimce bunlarda Amerika'nin o tipleri.Yeşil gömlekli ite sinir olduğumu belirtmeden de edemeceğim :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Başladı yine amerikalılar salaktır muhabbeti.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Fable, 24 Ekim 2005 02:01 tarihinde demiş ki: turkiyedeki sokaktaki normal birine sorulsa bundan farkli bi sonuc cikacagini sanmiyorum en azından ordaki adam daha kaliteli yaşıyor heh[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 vay anasini butun zekiler forumda toplanmis amerikanin zeka seviyesini tartisiyo. devam edin milletin zekasini konusmaya siz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 tartışılan şey burda zeka değil arkadaşlar, en azından ben kendi adıma bu topic'i açarken, aklımda "abi amerikalılar da amma salak huaha şu hıyarlara bak" gibi bi düşünce yoktu. ancak eğitim seviyeleri ve politik olaylara bakış açıları da ortada. tabii ki bütün amerikalılar böyledir gibi bir genelleme yapma amacım da yok. yalnız, bizim ülkemizde doğu bölgelerde yaşayan insanlarla o videodaki insanları karşılaştırmak biraz gülünç olmuş, ellerinde bu kadar imkan var ve bu kadar rahat yaşıyorlar, ancak olan bitenin farkında bile değiller. uyuyorlar, uyutuluyorlar. bush gibi bi adamı başkan seçiyolar ve takdir edersiniz ki sonuç hepimizi etkiliyo.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: dory, 24 Ekim 2005 00:50 tarihinde demiş ki: macera dolu ameerika ameerikaa maaceeraa o memo burasi neeevyork ameerika Rafet El Roman.[signature][hline]G 3 N K f t w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Eh şimdi salaklar bişiyleri bilemiyince amerikalılar salakmı oluyo? Ozaman biz otuz odunuz heralde... Türkiyedeki cehaleti göz önüne alırsak biz topluca fotosenteze başlıyalım[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Doğuda dünyadan bi haber bi köyde yaşayan bir insanla Amerika'da elinde her türlü imkanı bulunan cep telefonu laptopu elinden düşmeyen(insanların varoş kesimi de olmadığı video da açık gidipte köyde çekmemişler) bir insanı karşılaştırmak bence mantıksız.Herşeyde olduğu gibi yine bazı arkadaşlar insanımızı kötülemek için bu videoyu bile savunmuşlar,bence çok ilginç... Ha ama tabi ki amerikalılar salak diyerek genelleme yapmak yanlış bence de ama toplumun büyük bir kesiminin öyle olduğundan eminim [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 25 Ekim 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar