Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Karizma görünümlü Irk=Sınıf kombinasyonu nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Undead Rogue male
Undead Priest female ( bugday tenli , sarı düz saçlı )[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
Walla irki gnome olmadiktan sonra might set giymish warirorlar bagiriyorlar ben burdayim diye. Ozellikle okuzler.. (Gerci helmi okuzlerde tasma gibi dursa da...)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
said:
mADmaXimus, 24 Ekim 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
Human Female Paladin

E tabii ki..Hele Sam'in vardı bir tane sslerden görmüştüm..Öyle böyle değildi..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Mesaj tarihi:
Giant slayer setli dwarf hunter ve tabıki might setli dwarf warrior, Taurende fena değil iş warrior olunca, ama yarı cıplakken, bu arada warriorları için show helm kapalı

Ha bide ırkının ne olduğu önemli değil black magewave takım giyen bi ne female[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
human female cübbesizlerin hepsi süper.
ama
undead mage tek geçerim.

ne yazıkkı vidyodaki haline aldanıp human mage seçtik.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Mesaj tarihi:
en heybetlisi tauren warrior ama ben genelde tırsmam :)

tauren olup gnome'a olmek ne kadar utanç vericidir kımbılır tauren için :/[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Mesaj tarihi:
Dorflara bayılıyodum ama bgde orc gözüyle baktığım için dorflara çok bıdık geliyolar. Bence en karizması Orc male warlock. Bi set var felxxxx gibi bi ismi var. Çok yakışıyo.
Mesaj tarihi:
druidlerin setide çok güzel, böyle börtü böcek sarmış her bi taraflarını. "hayırdır yeşermişsin" esprilerine katlanabilecek bir bünyeye sahip iseniz druid olup o set peşinde koşmanız tavsiyedir. uzaktan bakınca tam doğa adamı hisisyatine kapılıyorsunuz. setin ismini bilmiyorum yalnız, sadece b iki dea görmüştüm IF sokaklarından hızla lag war diye kaçarken.
Mesaj tarihi:
cenarion set sanırım o dediğiniz :)[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Mesaj tarihi:
abi female taurenlerin vucud oranları ve animasyonları ck iyi yapılmıs ya...[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
Orc Warrior[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
  • Yeni Oluştur...