kolpaci Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 selamlar, nick'ime bakaraktan soracağım soruları "hade len kolpalama" die geçiştirme olasılığınız yüksek o yüzden nikime aldanmayın Syn7aX olan gerçek nick'im bilmediim bir sebepten dolayı hakları kısıtlandırılmış : )..nyse garip sorularıma geçeyim.. geçen gün azshara'da lvl 48 priestimle farm atıyorum, timbermawları herkes bilir (shaman, warior) onları kesiyorum tek tek, bir baktım camplerinin orda chest obaa dedim zaten kesiorum bari onnarı kesimde chest açarım =), buraya kadar herşey güzel lakin chesti açmam için son engel olan mob'u da keserken chestin orda hayal meyal bir NE rouge gördüm(ben ud bu arada)..hay bak okadar kastık herif chesti açıcak derken falan açtı chesti, yüksek sesle elemana yardırırken üzerine tıkladığımda "LVL 2 NE ROUGE" olduğunu farkettim, aynı zamanda ismide sallama bişeydi örn:asdadfdf gibi, hala kesmekte olduum mobu bırakıp ohaaaaaaaa olduum yetmezmiş gibi herif bide yok oldu, hemen gidip araştırdım (tabi chesti çoktan götürdü:D) adam yok ortada..şimdi lvl 50+ ların olduğu bir yerde böyle bir şeyin olma olasılığı nedir?, hadi oldu diyelim hide olduktan sonra benim onu görememe şansım nedir(malumunuz aradaki lvl farkı)?, şahsen böyle bir şeyin olduğuna hala inanamıyorum şubattan beri oynadığım bu oyunda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım ve inanılmaz şaşırdım... 2. sorum ise arkadaşımın problemiyle ilgili, ne zaman bir gobline quest teslim etse oyun patlıyor(belli bir süre sonra disc atıyor) evet buda çok ilginç:D, bunun hakkındada yorumu olan varsa sevinirim : ).. son olarak önceki sayfada olmasına rağmen toplam msg sayım 100 ü geçmedii için oraya atamadım burdan sorayım, lvl 55+ priest+ mage ikilisi için AoE spam yeri nereyi önerirsiniz?amacımız epic mount almak tabii..şimdiden teşekkür ederim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 1) Oyle 1 dunya yok... 2) WSP deki 2. farm...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 wpl iyi grind yeridir kendimden biliyorum mage arkla aeo grindi yaparak 60 lamışdık[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 eskiden lvl 1 ler stratta chest farmlıyordu[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 karakterine alkol aldırdıysan bazen levelleri isimelr iyazılarnları falan farklı görebiliosun. çok içersen ama...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 1-belki adam manyaktır o bölgedeki chest spawn yerlerine karakterler falan koymustur.sen gördügündede chesti alıp logout olmustur. 2-bilemicem bunu. 3-western plaguelands'deki farmlarda (dalson's tears,felstone field falan) aoe farm yapabilirsiniz.aklıma orası geldi level 55 icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hehe böyle cvplar geleceğinden adım gibi emindim, ancak ss göstererek indandırma şansım olurdu ancak oda o anki şaşkınlığımla aklıma gelmedi, o anda alkol falan aldırmadım yani sadece farm yapıyordum ve yemin ederimki bu olay oldu lvl 2 ne female ssfasdfas gibi ismi olan bir rouge o chesti açıp gitti, malesef ss'im yok anca böyle ağlanırım derdimi anlatmakla : ), farm yeri tavsiyesi için saolun ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hack , adam hack programı ve yüksek level bir charınla markliyor locationları, ondan sonra herhangi bir 10 günlük acc le giriyor , hack programı ile teleport yapa yapa locationları geziyor,cıkan itemleri ya disenchant yada direk satar ah de , parayı da aktarır olayı biter. Para wow da takip edilemiyor.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 istediğin yere , summon'la level 2 bir char koyabilirsin; adam da öyle yapmıştır. Hatta utanmadan party'e alıp zamanında timbermawlar saldırmasın diye faction bile kastırmış olabilir[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 quest teslim ettikten sonra oyun patlıyor? kablo musun adsl misin ? kablo isen modeminin markası motorola SB 4200 mu ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Tele hacki fixlediler diye biliyordum.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Eski vesrionlarını fixlediler. O hackın yenisi coktan cıktı. Eşek gibi kullaniyor milet. 1.8 test serverinde hatırlarmısın bilmem ama bir ara bütün BG masterler etrafında spin atarak , herkesi zıbartiyordu.Onu oyle yapiyorlardı işte , nasıl olsa locationlar değişmiyor.Teleport İronforge,agrola BG masteri etrafında spin atarak gebertsin herkesi. Ya da tersi teleport Ogrimmar.Ölürsen sorun degil teleport to corpse , oyle de bir seçenek mevcut yani. Aşırı bug var oyunda, bazen sırf o buglar yüzünden, ne diye oyniyorum ben bu oyunu diye düşünmiyor değilim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 vay bee adamlar nelerle uğraşıorlar : )..öehauea oldum ama en azından hayal görmediğimi kanıtlamak güzel :b..bu arada arkadaşın net adsl ve hangi gobline q verse oyun çakılıyor..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben azsharada lvl 11 druid tauren gormustum oggrimardan yüzerek gelmis sanirim bakti bakti bana sora atladi suya ogriye dogru yuzmeye dewam etti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar