Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010'da Hedef 200 Milyon $ Bütçe

jazzyjam

Öne çıkan mesajlar

aziz yıldırımı bende çok sevmem ama gende adamın yaptıklarını görmemezlikten gelemeyiz. Fenerbahçe 6-7 sene önce şu anki tabloyla uzaktan yakından alakası yoktu. Aziz yıldırım ligde çok kötü sezonlar geçirmesine rağmen fenrebahçenini tesislerini yaptırdı sonra stadı yeniletti. Forma satışlarından büyük gelir elde edilmesini sağladı ve şu anki durum ortada. Fenerbahçe tartışmasız türkiyedeki en iyi stada ve beşiktaşla beraber en iyi tesislere sahip ayrıca en fazla klüp ürünü (forma vs.) satan takım.
Bence fenerin yapması gereken tek bir şey kaldı o da çok iyi bir alt yapı oluşturmak onun üzerine de bütçesiyle yapağı iyi transferler fenere avrupada istikrarlı bir başarıyı getirir.
keşke inönü stadı tarihi eser sayılmasa da beşiktaş da birşeyler yapabilse stadına...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe tüm vitrinde görünenlerin dışında çok olumlu birşey daha yapıyor. Son 1-2 yılda altyapıya çok önem verilmeye başlandı. Sadece klüp tesislerinde değil istanbulun çeşitli yerlerinde spor okulları açarak tüm istanbuldan futbolcu toplayıp yetiştirmeye başladı. Alt yapının başına kaliteli bi direktör getirdi. Bunlar fazla bilinmesede çok önemli. Zamanında BJK alt yapısı denirdi bizim küçüklüğümüzde. Zaten Türk futbolunda bugün bile BJK altyapısından yetişen futbolcuları izliyoruz. Daha sonra nedendir bilmiyorum ama eski önemi vermemeye başladılar. GS altyapısına değinmeyeceğim arkadaşlarım vardı oynayan çok torpil işlediğini söylerlerdi.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sethlor, 22 Ekim 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
Valla fenerde para var saadet yok :)

O kadronun clde yarı finalden aşşa oynamaması lazım ama fenerde o ruhu azmi göremiyorum maalesef bence gurptan çıkamaz

[Bu mesaj Sethlor tarafından 22 Ekim 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Bu tür yorumlara hastayım ya . Aklıma ilk gelen 4 takım chealse , milan , barça , liverpol , real madrid fener simdi bunlardan kat kat iyi de mi en yarı final oynasın . Fenerin o gruptan çıkması bile süpriz olur . Son finalist , son yarı finalist , ve parasal açıdan fenerden üstün iyi futbol oynayan bir shalke . Ama hedefimiz gruptan çıkmak ve çıkıcaz umarım ancak kimsenin kendini üstün görmeye hakkı yok , görenlerinde halini trömsö , bolton maçlarında görüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

hep söylerim asıl başarı şamp ligindekidir ve en az 3 senelik bi tecrübe gerekir almak için. uefa eleminasyon olduğu için final oynayan 2 takmdan en az 1i süpriz yapan takımdır.

o yüzden gsnin asıl başarısı şamp ligine sonraki 2 senede kısıtlı kadrosuyla ağırlığını koymasıydı. mali altyapı ii olsa fleurquin yerine appiah, niculescu yerine anelka olurdu ve asıl başarıyı da o zaman görürdük. ne yazık ki gs bu fırsatı tepti.

o yüzden yönetim sağlam temellere oturtmayı ve o yolda ilerlemeyi tercih etti. meyvelerini de topluyoruz. inşallah daha iyi olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 22 Ekim 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
Fenerbahçe hiç bir zaman günü birlik başarıların peşinden koşmadı...Her zaman uzun vadeli projelerle , altyapıya önem verdi...Rakipleri kupa peşinde koşarken Fenerbahçe statını yaptı , rakipleri 100 .yılımız bu sene ne yaspakta şampiyon olsak derken paraları saçarken , o gitti bursaya Fenerium açtı gitti Ankaraya Fenerium açtı...Rakipleri biz markayız diyip , amatör şubelerde isimlerini hiçe sayıp kahve çikolata isimleri alırken , Fenerbahçe tek başına ayakta durmayı başardı...Rakipleri liderken boş statlara oynuyorken Fenerbahçe 25000 kombine satmayı başardı...
Ben avrupada kupa felan istemiyorum arkadaş , her sene o şovun içinde olalım uzun vadeli çalışmalar yapalım , tesisler yapalım, büyüyelim , güçlenelim , başarı elbet gelecektir...

Tesadüflerle gelecek kupalardan hayır gelmez...Bunu bilir bunu söylerim...

sana göre tesadüftür bize göre söke söke
sen rüyanda göremezsin kupa bizim müzemizde...
o kadar bonjo[signature][hline]yıldızlıaslanlar
Sosyal ağlarda paylaş

Tesadüf derken Gs ı kastetmedim arkadaşım , eğer Fenerbahçe bu sene CL yi alırsa tesadüf olur dedim...
Sizin kupanız tesadüfmü değilmi onu siz düşünün beni ilgilendirmiyor...Her sene kupanızla övüneceğinize niçin üstüne birşey koyamadık diye de bir düşünün ama...[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe kadar büyük bir camia olmak hiçde kolay deil....

Umarım şamp. liginde bir üst tura çıakrızda daha fazla para kazanırız. ilerki yıllarda daha rahat oluruz. ayrıca türkiye kupasıda gayet iyi para veriyor. onu alırsak hem özlemimizi yeneriz hemde para kazanırız :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

Sene başında satılan 30.000 kombine zaten mali durumu fazlasıyla ortaya koyuyor. Bunlara CL parasını, Televizyon gelirlerini, Fenerium'u eklediğiniz zaman Fenerahçe'nin gelirinin rakiplerinin kat be kat üstünde olduğunu görebilirsiniz. 2010 yılında 200milyon dolarlık bütçe kesinlikle hayal değil, sonuçta Aziz Yıldırım'ın yalan söylemeye veya abartmaya ihtiyacı yok bir daha seçilebilmek için. Bir hesap yapılmış ki Aziz Başkan'da çıkıp bunları söyleyebilmiş. Bu sezon CL'de bir üst tura çıkabilirsek ve tekrar şampiyon olursak ben çok eminim ki artık Türkiye Süper Ligi diye bir şey kalmaz. Çünkü satılan kombine sayısı 40.000 olur, Fenerium geliri 25milyon doların üstüne çıkar, ve bu gelirler her sene katlanarak devam eder.

Her hangi bir günde çıkın bir fenerium'un önüne gidin, içeri girip elinde poşetle çıkanları seyredin ne demek istediğimi anlayacaksınız. Fenerbahçe taraftarı takımı için para harcamayı seviyor.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 22 Ekim 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
Fenerbahçe hiç bir zaman günü birlik başarıların peşinden koşmadı...Her zaman uzun vadeli projelerle , altyapıya önem verdi...Rakipleri kupa peşinde koşarken Fenerbahçe statını yaptı , rakipleri 100 .yılımız bu sene ne yaspakta şampiyon olsak derken paraları saçarken , o gitti bursaya Fenerium açtı gitti Ankaraya Fenerium açtı...Rakipleri biz markayız diyip , amatör şubelerde isimlerini hiçe sayıp kahve çikolata isimleri alırken , Fenerbahçe tek başına ayakta durmayı başardı...Rakipleri liderken boş statlara oynuyorken Fenerbahçe 25000 kombine satmayı başardı...
Ben avrupada kupa felan istemiyorum arkadaş , her sene o şovun içinde olalım uzun vadeli çalışmalar yapalım , tesisler yapalım, büyüyelim , güçlenelim , başarı elbet gelecektir...

Tesadüflerle gelecek kupalardan hayır gelmez...Bunu bilir bunu söylerim...

Evet arkadaşım çok haklısın inşallah gelir sportif başarı buna ihtiyacınız var yani...
Ama niye sahip olduğumuz kupaları tesadüf olarak adlandırıyorsun bu kulüp o kupayı almak için canıyla başıyla mücadele etti bu kulüp Avrupa'da ülkemizi temsil etmek için Roma'da İtalyan polisinden dayak yedi,bu takımın oyuncuları 2002'de gelen dünya 3'lüğü apoletinde en büyük rolü oynadı..Adam konuyu açmış FB'nin hedefi 43753745 Milyon euro bütçe diye ne güzel bu konu üzerinde konuşalım bizim başarılarımızdan sizene bu forumda?[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 24 Ekim 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
yarası olan gocunur...
az yukarı bak ne demişim tam olarak okuyun şu topici sonra yorum yapın , yanlış anlıyorsunuz sonra.

Neden gocunayım GS zengin olsa bana para mı verecek?Bu haliylede kulüp yapısıylada iyi konsantre olarak 2000'in başarısını tekrarlayamaz diye bir şey yok..Takımım 20 senelik ömrümde beni başı eğik dolaştırmadı tarihimi bilerek geleceğime bakarım...Geçmiş özlemi de çekmem gelecek kaygısıda bir GS'li olarak..[signature][hline]D'akmor
so 80's
Sosyal ağlarda paylaş

Gocunmuyorsan sorun yok , ben gs nin kupası tesadüftür demiyorum , benide ilgilendirmiyor zaten...
Fenerbahçe CL yi alırsa tesadüf olur diyorum , tesadüflerle kupalar alacağımıza sağlam adımlarla ilerleyelim istiyorum , başarı elbet gelecektir...
oKe[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

Ukrayna'nın 3 favori arasından lider olarak dünya kupasına gittiği,4 yılda Lyon diye bir ekolün oluştuğu,Milan'a karşı 3-0'dan final çeviren Liverpool'un olduğu,Real Madrid'in son 2 sezondur sportif başaramadığı bir futbol endüstrisinde artık tesadüfe yer yok diye düşünüyorum..Her şey olabiliyor düzen de değişiyor..[signature][hline]D'akmor
so 80's
Sosyal ağlarda paylaş

Yeeeaavv tamam tamam fener en büyük tamam
kak git fahrettin kak.

lOL[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...