jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Kabus olmaya devam ediyoruz.. http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=1603[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bizde o Stad olduktan sonra her bütçeyi yaparız. 55.000 le 10 YTL çarpsan 550milyar ediyo zaten her maç.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 :D abi giderler var naaptın[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Tek büyük olmak kolay değil ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 fener de tek beğendiğim şey seyircisi.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Aziz Yıldırım işi biliyor şaşırmam yani ve Bonjo anlat harbi heycanlı oluyor :)[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Yahu misal dedik. Her bilet 10 YTL de degil ona bakarsan. Camia büyük abi. Her taraftarda Forma var.Store lar çok iyi iş yapıyo FB Tv çok iyi,championlar liginden geliyo paramız.. Yönetim zaten paralı...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 paralı yönetim devri bitti gerçi. sistemin oturması önemliydi. halledildi. tüzüğümüz de değişti. hayırlı olsun. artık sezon ortasında kongre yok ve 3 seneye çıktı mis gibi.[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 allah gönlünüze göre versin[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Valla her yönetim hedefler koyuyo ama ben daha hiç bi yönetimin özellikle mali konularda hedefine tam olarak ulaşabildiğini görmedim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ekonomisini belirli bir sisteme oturtmanın sonucunda olailecek bir sonuc. her zaman oldugu gibi fenerbahce yonetimini tebrik ediyorum. darısı diger kluplerimizin basına.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 isallah bi gün ts bjk gs de bizim kadar büyük olabilir. avrupada manchester arsenal liverpl gibi oluruzz (büyüklük drken ekonomik kastediyorum)[signature][hline]NaRLıDeRe Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 abi GS lıyım ama FB 'yi tebrik ediyorum taktir ediyorum.[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Valla fenerde para var saadet yok :) O kadronun clde yarı finalden aşşa oynamaması lazım ama fenerde o ruhu azmi göremiyorum maalesef bence gurptan çıkamaz GS uefa şampiyonu olduğu sene yine maddi sıkıntılar içerisindeydi ama takımda bi azim vardı yani ben gsnin avrupa maçlarından çok keyif alıyodum sonuç olarak türkiyeyi en iyi şekilde temsil ettiler avrupada kazanılan her bir zafer orda yaşayan gurbetçiler için büyük bi övünç ve güven kaynağı oluyo bunu unutmamak lazım ülkenin prestiji konusuna girmiyorum bile Ama maalesef bjk ve fener avrupada varlık gösteremedi hiç ben türkiyedeki sanal şampiyonlukları kaale almıyorum binbir türlü dolap dönüyo masa arkasında avrupada başarılı olan takım gerçekten başarılıdır bence yoksa fenerin bütçesi şuymuş oyuncuları buymuş önemli değil gitsinler avrupada türkiyeden fenerden konuştursunlar bizde gururlanalım [Bu mesaj Sethlor tarafından 22 Ekim 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Fenerbahçe hiç bir zaman günü birlik başarıların peşinden koşmadı...Her zaman uzun vadeli projelerle , altyapıya önem verdi...Rakipleri kupa peşinde koşarken Fenerbahçe statını yaptı , rakipleri 100 .yılımız bu sene ne yaspakta şampiyon olsak derken paraları saçarken , o gitti bursaya Fenerium açtı gitti Ankaraya Fenerium açtı...Rakipleri biz markayız diyip , amatör şubelerde isimlerini hiçe sayıp kahve çikolata isimleri alırken , Fenerbahçe tek başına ayakta durmayı başardı...Rakipleri liderken boş statlara oynuyorken Fenerbahçe 25000 kombine satmayı başardı... Ben avrupada kupa felan istemiyorum arkadaş , her sene o şovun içinde olalım uzun vadeli çalışmalar yapalım , tesisler yapalım, büyüyelim , güçlenelim , başarı elbet gelecektir... Tesadüflerle gelecek kupalardan hayır gelmez...Bunu bilir bunu söylerim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 peki bonjo.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: khala, 22 Ekim 2005 23:07 tarihinde demiş ki: peki bonjo. gelene geçene çakıyorsunuz kim durduracak sizi ahaha :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Yahu 3-5 fenerium açmakla başarı olmaz uzun vadeli projeninde ekmeğini ne zaman yiyeceksiniz peki sürekli proje halindemisiniz :) Tabi bu dediklerim avrupada başarı için ama zaten avrupada gözünüz yoksa dediğin şeyler büyük başarı sayılır türkiye standartlarında. Ekonomik olarak güçlenmek tabi bu başarının anahtarı fenerde bu konuda önemli işler yaptı ama futbol hiçbirzaman ekonomik yada yapısal başarıyı kendi başına kabul etmez bunu futbollada desteklemen lazım.Ben şimdi ekonomoik olarak büyüyorum 10 sene sonra clde final oynucam dersen adam totosuyla güler sana Ayrıca gsnin uefa şampiyonluğuda günübirlik yada tesadüfi bi başarı olmasa gerek :) Ben bir bjkli dahada önemlisi türk olarak geçmişte gsnin bize yaşattığı öğünç tablosu yüzünden teşekkür ediyorum. [ [Bu mesaj Sethlor tarafından 22 Ekim 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Fenerbahçe, maddi durumu itibariyle Dünya klüpleriyle boy ölçüşebilecek bi klüp. Anelka'yı aratmayacak transferlar yapabilir hatta Anelka transferini geride bırakacak transferler yapacağımızı düşünüyorum sezon ortasında veya gelecek sezonun başında. Bizim belimizi büken, diğer klüpler seviyesine uğraşmamızı engelleyen yabancı kontenjanıdır. Kontenjan doğru/yanlış o farklı bir tartışma konusu burada o konuya yönlenmesin lütfen. Açıkçası 200 milyon $ fazla iddalı bir rakam gibi geldi bana ancak 2007 de 100milyon hedeflenirken bu seneden bu hedefe ulaşılması, 2007 de 100milyon'u geçeceğimizi gösteriyor. 2010 olmazsa 2013 olur ama olur =) Yukarıdaki linkten girip okudumda, “Geçmişte korkuyorlardı, ‘Çok üye yapılır Fenerbahçe elden gider’ diye. Şimdi aidatı 10 milyar lira yapınca bu yılın başından itibaren 114 kişi kulübe üye olmuş. Hal bu ki kontenjan binin üzerinde. Sırf üyeler bile yıllık 10trilyon bırakıyor. Bunun stad geliri var Fenerium geliri var. Başarı geliri var... [signature][hline]Atahost.net Web Hosting [Bu mesaj Vodan tarafından 22 Ekim 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 2010'da 200 milyon dolarlık bütçe hayal olur,bugüne bugün Türkiye'nin hali belli,2003 yılı rakamlarıyla konuşursam en çok geliri olan takım 250 milyon dolarla man united 200 milyon dolar civarında geliri olan ise sadece 4 takım var dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Sethlor, 22 Ekim 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Ayrıca gsnin uefa şampiyonluğuda günübirlik yada tesadüfi bi başarı olmasa gerek :) Ben bir bjkli dahada önemlisi türk olarak geçmişte gsnin bize yaşattığı öğünç tablosu yüzünden teşekkür ediyorum. Yaw ne alaka hepimiz türk üz gurur duyacaz tabiki...Gs kupayı alınca bende dışarı çıktım türk bayraklarıyla... Ama sürekli bu kupayla övündüler övündüler işte bugünlere geldiler... Çok merak ediyorum hiç düşünmüyorlarmı , almışlar uefayı süper kupayı büyük bir potansiyel var...UEFA danda büyük bir maddi gelir geldi , Gs avrupada bir marka oldu değilmi ? Peki niçin üstüne hiç birşey koyamadılar , niçin şimdi her sene bu şovun içinde yer alamıyorlar... İşte günü birlik başarıların peşinde koştukları için , kötü yönetildikleri için veya gerçekten tesedüf olduğu için... Nottingham F. , Kızılyıldız da bir zamanlar avrupanın en büyüğüydü...Gs dan daha büyük başarılar yakaladılar belki ama şimdi ne durumdalar? Artık günümüz futbolunda para , iyi yönetim , istikrar , tesisleşme gerçekten çok önemli...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Sethlor, 22 Ekim 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Ayrıca gsnin uefa şampiyonluğuda günübirlik yada tesadüfi bi başarı olmasa gerek :) Ben bir bjkli dahada önemlisi türk olarak geçmişte gsnin bize yaşattığı öğünç tablosu yüzünden teşekkür ediyorum. [Bu mesaj Sethlor tarafından 22 Ekim 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] kutsal ittifak gs+bjk+tss gelioorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ping büyüyünce anlıcaksın sende ne demek istediğimi,Avrupadaki herhangi bi türk takımının başarısından mutlu olabilimeyi PS: Büyüyünce derken ofansif olarak alma mecazi olarak söylemiyorum [Bu mesaj Sethlor tarafından 23 Ekim 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Şu bilet konusunda bikaç açıklama yapiyim .. Şu dönemde Önemsiz Lig maçları (Ankaragücü gibi) En ucuz Tribün 22 YTL 22 YTL'lik Biletlerin kapasitesi yaklaşık 15.000 Seyirci Telsim ve Migros Tribünleri Maraton Alt 200+ (Yarısından Fazlası Kombine Biletli kişi sayısı Yaklaşık 5000) MAraton Alt Çocuk Tribünü 100 YTL (1990 Doğum ve Altı Seyirciler için ) Maraton Üst'teki seyircilerin %40 lık bi kısmı kombine .. Fiyatlar ise 150 Civarında Fenerium Tribün'ün LAcivert Kısım Tamamlandı Sarı kısım ise tamamlandı sayılır fakat üstü henüz kapatılmadığı için Fiyatlar Önemsiz Lig maçlarında 50 YTL olarak satılıyo bu fiyat muhtemelen 3'e hatta 4'e katlanacaktır .. ORtadaki VIP Tribün Fi,yatları 300 YTL'den başlayacaktır muhtemelen.. Şampiyonlar ligindeki maçlar kabaca bu fiyatların 2 KAtı Kısacası Bu sene genel hasılat ortalaması 1 Milyon YTL ila 1.5 Milyon YTL arasında olacaktır.. Fenerbahçenin Şampiyonlar liginde Üst kademelere yükselmesi durumunda bu ortalamada tabiki artacaktır.. Bu arada Hatırladığım birşey vardı lol Galatasaray - Juventus maçı Stad : Olimpiyat Stadı Açık Tribün Fiyatı .. 1 Milyon TL :)[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 EN BUYUK FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar