proggorp Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 17 yıl yaşadım 20 liklerin altta olanları çıktı.acı hissetmedim hiç.ama üstte yer yok hiç nereye çıkıcak bilmiyorum acıyacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Yaş 23 hala çıkmadılar, çıktılarsa da fark etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bende üstlerde çıktı,altlardakiler çıkmadı enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bi an 20 yaşında dişi aranıyo gibi bişey sandım dsşkfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 E peki bu 20lik dişi gömük değilde bendeki gibi kabak gibi çıktıysa ve çürüyüp arada sorun çıkarıyorsa müdahalesi dahamı kolay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 toptan narkoz yaptirma secenegimiz varmidir acaba istemiyorum ses falan duymak gergin adamim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 kazık kadar oldun hepsinin çıkmış olması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Çıktıktan sonra alınması kolay.Ama çıkmadan alınması gerekiyorsa,bendeki gibi...Aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 benim diş sayım 32 deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Aman diyim bende sorunsuz çıktı meret. Çok kötü bişi olduğunu biliyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ahuha. http://www.youtube.com/watch?v=uYNO8yElswk&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 20lik diş erkende çıkabiliyor. Lise 3teyken bizim arkadaşta çıkmaya başlamıştı :/ Değişiyor bide hani kimisine ızdırap çektiriyor kimisinde ise birşey hissettirmiyor. Çektirmedim ben öyle mutlu mesut yaşıyorum dişimle. İlk başlarda falan birşeyler yerken sorun çıkartıyordu ama sonradan çok sorun çıkartmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ya bende 2 kere falan birisi alttan alttan çıkmaya çalıştı, ağrı falan yaptı 1 hafta kadar süreyle, ama anlmadım bişeylerin altında mı kaldı noolduysa, ağrıdı hayvan gibi sonra gitti yok oldu. çıkamadı çıkamıyor mu noluyor ya, hiç ses etmesem o da gelmese kalsa öylece nolur ki? istemiyorum doktora gitmeyi ya ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 bendekiler biraz geç çıktı, hala daha tam çıkmadılar ya neyse. ve hiçbir şey hissetmedim. sanırım üzerinde başka bir diş yoksa, ya da diş etini falan kesmiyorsa, hiçbir şey hissetmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 benim hepsi çıktı gayet mutlu mesut yaşıyorlar hiç bir sorun çekmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 20 lik dişimi 2 hafta önce çektirdim. Çene cerrahı çok profesyoneldi sadece baş kısmının birazı yamuk çıkmış olan dişimi 10 saniyede çekti. 20 yaş dişi illa çektirilmek zorunda deildir. Çektirileceği durumlar şunlardır; 1- Diğer dişleri itme suretiyle baskı yapıyorsa 2- Devamlı ağrı ve apse yapıyorsa 3- Yamuk çıkıyorsa ( bir zaman sonra yanağınızı ısırmaya başlarsınız) 4- Çürümeye başladıysa (diğerlerini de çürütür) bu durumlarda acil çekilmeliymiş. 2 şekilde çekiliyor bu dişler. 1. yöntem direk diş köküne adam tornavida şeklindeki aleti dayıyor çok hızlı bir şekilde kanırtarak çıkarıyor dişi. 2. si gömülü 20 yaş dişi ,ki bu sizde varsa ölün daha iyi. Çünki damak veya ağzınızın iç kısmını yararak dişin köküne ulaşılıyor bu tip dişlerde. Eğer kök çıkmamakta diretiyorsa 2 ye bölüyorlar dişi ve o şekilde alıyorlar. Hayvani araştırdım zamanında :) Şu an iyiki çektirdim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 şimdi aldırınca ne oluyor acıyor ya, kanıyor bi de 10 dakika da söktü galiba, 4lü bir kök çıktı baya bir ufak tıpan tarzı bişey ve kerpeten le girişti sallandıra sallandıra aldı tamponu çıkardım kanama tam durmadı daha peçeteyle tükürüğü kanı topluyorum filam şimdibu baş ağrısıyla ancak arama yaptım önceki sayfaları okumadım ne bekliyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ben 2 gun once cektirdim, oyle bisey yasamadim, gecmis olsun baya zorlamis ne diyelim. doktor agrim olursa herhangi bi agrikesici kullanabilecegimi soyledi ben de vermidon falan ictim. ayrica disi cok temiz tutman gerekiyo dedi, kulak temizleme cubuklarini oksijenli suya batirip yemeklerden sonra falan temizlemek lazimmis, yoksa şişebilirmis. tekrar gecmis olsun, 20 yas disi cektirmek cok onemli bi adim insan icin. giderken yokda 10 defa öldüm reslendim ama basardim. boyle dusununce iyi hissediyosun ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 abi bende 3 tane var yahu :/ hani tırsıyorum baya.. dişçiye bi gitsem bi daha çıkamıcam gibi bi his var içimde en son dolgu yaptırırken boğuluyodum zaten :D o ağza takılan hortum sulu dolgu makinasının suyunu çekmeyince zor anlar yaşadım yani haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ağrı kesici aldım şimdi zonklamalar durdu inş. ağrı kesicinin etkisi geçince geri gelmez, zaten boğazım ağrıyor ilaç kullanıyorum hepsi üst üste geldi gerçi doktor iyi dedi antibiyotik buraya da fayda eder ama benim bünyem öyle çabu iyileştirmiyor genelde, bu biraz daha dışarıya doğru çıkıyordu çürük/dolgulu dişi de çektiremedim gitti sapasağlam diş. sağlık olsun hala kan geliyor yalnız ama yemek yedim super bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 24 yaşına geldim bende çıkmadı hala, mis gibi dişlerim var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 pekaziz said: 24 yaşına geldim bende çıkmadı hala, mis gibi dişlerim var :P 30 a kadar olu var diye biliyorum bende gidip çektiricem acısız ve dolgudan bile kısa sürücekmiş öle dedi daktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Benim hiç acımamıştı hatırladığım kadarıyla. Ama çekerken bişiler kırılıyormuş gibi sesler duyup çok korkmuştum sdfsd. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Hala çektirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 20 yaş dişini çıkar da çektirmezsen çabuk çürüyor. Gömülü diş ise seninki yani içeriden zorluyor, yaptıgı apse yüzünden ağzını açamıyor yada bişey çiğneyemiyorsan bunun için acil şekilde çene cerrahına gitmeni tavsiye ederim. Geçen sene apse yüzünden çenemi açamıyordum antibiyotik falan verdi doktor. Bunun yanında bademciğe bakılan tahta çubuklardan aldırttı çenemi açabilmem için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar