Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Alexi_Septimus, 10 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki: Ucundan baş verdi, simit yerken kotanjant kıvrandım yerlerde. Bir şey yerken azıtıyor, aynada baktım diş etinin arasından yükseliyor. Şimdi, fazladan diş bu yani, çöpe atmamak lazım, gidip çektirmek için erken gibi çünkü zar zor gözüküyor. Tecrübelerinizi anlatıp "Ölücek gibi oldum, ühüh" diyebilirsiniz. Zira çok insanla dalga geçtim öyle ^^. burda bahsettigi ki$ilerden biri benim. bu moral az bile ona =)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Çıkan dişin yapısına göre değişiyor, benimkiler diğer dişlerimi sıkıştırıyordu. Bi tanesini normal çekemedi doktor. Chainsaw'ın küçüğüyle damağımı yardı (bu arada yüzüme kan sıçramıştı -ciddiyim) sonra kemikten bi pense yardımıyla sökerek aldı. Neyseki sağlam uyuşturmuşlardı, resmen dişle beraber havaya kalkıyordum. Sonrasında bir hafta dikiş ve yemek yiyememe sorunu var. Danone manone idare ediliyor bi şekilde. 3 gün boyunca da mongol gibi geziyorsun. Eğer acısına dayanabiliyorsan boş bi anına denk getir çektirme işini çünkü pek bişey yapamıyorsun bi iki gün. Çektirmeye karar verirsen de adam gibi bi doktora git, hatta benim doktorun numarasını veriyim sana. Gatada çalışıyor, ben muaynahanesine gitmiştim. Arkadaşlardan biliyorum işinin ehli olmayan bi dişçinin elinde çok ızdıraplı olabiliyormuş.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Cenem feci agriyodu gittim doktora film cekti 20 yas disleri cikamiomus dier dislere baski yapiomus 4 ununde alinmasi lazimmis... Tirsa tirsa gittim 2 igne yapti yardi aldi 2 dikisini atti 15 dk surmedi hic 1 si anlamadim... Ama aradan 1 kac saat gecti morfinin etkisi gecince cok acimaya basladi apranax aldim uyudum ertei sabah 1 kalktim hic 1 si yok bugun 3. gunum eskisi gibi oldu valla :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Bathory, 22 Ağustos 2005 16:38 tarihinde demiş ki: git ameliyatla aldır. bi ton diki$ atsınlar. sora 1bucuk hafta acıdan kıvran. Ey allam,niye arama yaparımki bu saatte, şimdi yiyosa gir yarın ameliyata :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Masteis, 22 Ağustos 2005 14:48 tarihinde demiş ki: ben daha ilk okul 2 deydim bi çocukta vardı o zımbırtıdan o_O ohaaa diye bir tepki vermek istiyorum izninle :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 soun olmuyor bol narkozla, sonrasında da fazla acı cekmiyorsun, biraz agrı yapar, kanama problemi yaşarsın baya uzun süre(benim ertesi sabaha kadar sürmüştü) ama cekilmesinde o kadar korkulacak bir şey yok, kasma kendini[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Aramaya inan : http://forum.paticik.com/view.php?id=82742 Ve geber nihaha, ben de ameliyat olcam gibi[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ehh benimkilerde çıkıyor yavaştan tırstım bende okuyunca...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bana dişçi seni ameliyat edelim dedi bu diş için , ben almayayım dedim :) inatla çektirmemeyi planlıyorum[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Take A Look At This lamer mode on hafiften böyle, ingilizce ingilizce yazıyoruz[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 20 olmadan 3u cikti bende, 4. nazli biraz cikmamakta israr ediyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eritir adamı 20 yaş dişi en iyisi dislerin düzeninide bozmadan aldırmak[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benim disler biraz garip, disciye gidiyorum adam bi bakiyo sunu oyalim bunu yaralim. lan senin dislerin nasil agrimiyo diyo sonra hepsini dolduruyo. acaba kaziklaniyo muyum yoksa gercekten dislerde gariplik mi var?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bende bi tanesi çıktı. Baya acımıştı ağrı yapıyodu falan. Öbür taraftakinden ses seda yok. Kalsın öyle memnunum ben :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yamuk dişlilerde çıkınca dişleri düzeltme olasılığı var mı ?[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bizim ailede kimsenin 20 yaş dişi yok :) bnde de çıkmaz inşallah..[signature][hline]suya düştü gülümüz ötmüor bülbülümüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Argh bi halt olmuyor,20dk sürdü arrghh hiçbişi olmuyo,acımıyorrr arghhhh 1 saat önce oldum,iğnelerden sorna bişey hissetmiyosun ki,benimki sorunluydu yanağa doğru çıkıyormuş,kemikte kestik falan dedi.Olay operasyondan sonraymıs,ilk birinci saati doldurdum paso buz koyuyorum yanağa, bişi yok,hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 lüzümsuz birşey...yine düşüyo[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benim 30 dişim var.kalan 2 tane çıkcakmı acaba bilemiyorum:/[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 cuma günü aldırdım soldakini hehe ilk uyuşturucu iğne kesmeyince ikinciyi de vurdu doktor hanım anca uyuşturabildi. gece uyuyamadım her yutkunuşumda ağrıdı ve kan geldi iğrenç bişey. 3 gün geçti üstünden şimdi sol yanak kaydı 5-6 cm . perşembe gideceğim dikişlerimi alacaklar :([signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bendede 2.iğnede uyuşmadı,3.yü yaptı.Bağışıklıkmı yapmışız naapmışız :D İşin kötüsü dikişleri aldırırken,"diğer tarafıda bir ara gel halledelim" dedi oO obareyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hehe yaşım 17 hepsini çektirdim hatta baya oldu soınucusu çektireli. hala kanlı kanlı pamuğun içinde duruyo ehah. çamaşırsuyuna yatırmak lazım aslında ama kim uğraşcak :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 agrior.. agrir.. kivrandirir.. kafani duvardan duvara vurdurur falan..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 16 yaşımdayım, sol üstteki çıkmaya başlamıştı 1-2 ay önce, bayağı acımıştı dayanamıyodum ama hafiften tepeyi çıkartıp bi "cee" dedi, sonra bidaha haber alamadım acımıyoda çıkmıyoda kaldı öyle minicik beyaz bişiy:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Geçmiş olsun.. Ben sağ alt hariç 3ünü çektireceğim.. Çünkü sağ altta 1 dişim eksik :D Dişçi yeni gelen dişin o boşluğu doldurabileceğini söyledi.. Bi umut iştee :D Ama ağrıması felaket.. :( Tekrar geçmiş olsun..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar