Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 yaş dişi

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

said:
Alexi_Septimus, 10 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
Ucundan baş verdi, simit yerken kotanjant kıvrandım yerlerde.
Bir şey yerken azıtıyor, aynada baktım diş etinin arasından yükseliyor.

Şimdi, fazladan diş bu yani, çöpe atmamak lazım, gidip çektirmek için erken gibi çünkü zar zor gözüküyor.
Tecrübelerinizi anlatıp "Ölücek gibi oldum, ühüh" diyebilirsiniz.
Zira çok insanla dalga geçtim öyle ^^.

burda bahsettigi ki$ilerden biri benim.
bu moral az bile ona =)[signature][hline]just g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkan dişin yapısına göre değişiyor, benimkiler diğer dişlerimi sıkıştırıyordu. Bi tanesini normal çekemedi doktor. Chainsaw'ın küçüğüyle damağımı yardı (bu arada yüzüme kan sıçramıştı -ciddiyim) sonra kemikten bi pense yardımıyla sökerek aldı. Neyseki sağlam uyuşturmuşlardı, resmen dişle beraber havaya kalkıyordum. Sonrasında bir hafta dikiş ve yemek yiyememe sorunu var. Danone manone idare ediliyor bi şekilde. 3 gün boyunca da mongol gibi geziyorsun.

Eğer acısına dayanabiliyorsan boş bi anına denk getir çektirme işini çünkü pek bişey yapamıyorsun bi iki gün. Çektirmeye karar verirsen de adam gibi bi doktora git, hatta benim doktorun numarasını veriyim sana. Gatada çalışıyor, ben muaynahanesine gitmiştim. Arkadaşlardan biliyorum işinin ehli olmayan bi dişçinin elinde çok ızdıraplı olabiliyormuş.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Cenem feci agriyodu gittim doktora film cekti 20 yas disleri cikamiomus dier dislere baski yapiomus 4 ununde alinmasi lazimmis... Tirsa tirsa gittim 2 igne yapti yardi aldi 2 dikisini atti 15 dk surmedi hic 1 si anlamadim... Ama aradan 1 kac saat gecti morfinin etkisi gecince cok acimaya basladi apranax aldim uyudum ertei sabah 1 kalktim hic 1 si yok bugun 3. gunum eskisi gibi oldu valla :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Masteis, 22 Ağustos 2005 14:48 tarihinde demiş ki:
ben daha ilk okul 2 deydim bi çocukta vardı o zımbırtıdan o_O
ohaaa diye bir tepki vermek istiyorum izninle :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

soun olmuyor bol narkozla, sonrasında da fazla acı cekmiyorsun, biraz agrı yapar, kanama problemi yaşarsın baya uzun süre(benim ertesi sabaha kadar sürmüştü)

ama cekilmesinde o kadar korkulacak bir şey yok, kasma kendini[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

bana dişçi seni ameliyat edelim dedi bu diş için , ben almayayım dedim :) inatla çektirmemeyi planlıyorum[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Take A Look At This

lamer mode on hafiften böyle, ingilizce ingilizce yazıyoruz[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

benim disler biraz garip, disciye gidiyorum adam bi bakiyo sunu oyalim bunu yaralim. lan senin dislerin nasil agrimiyo diyo sonra hepsini dolduruyo. acaba kaziklaniyo muyum yoksa gercekten dislerde gariplik mi var?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bi tanesi çıktı. Baya acımıştı ağrı yapıyodu falan. Öbür taraftakinden ses seda yok. Kalsın öyle memnunum ben :)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

Argh
bi halt olmuyor,20dk sürdü
arrghh
hiçbişi olmuyo,acımıyorrr arghhhh
1 saat önce oldum,iğnelerden sorna bişey hissetmiyosun ki,benimki sorunluydu yanağa doğru çıkıyormuş,kemikte kestik falan dedi.Olay operasyondan sonraymıs,ilk birinci saati doldurdum paso buz koyuyorum yanağa, bişi yok,hadi bakalım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
cuma günü aldırdım soldakini hehe

ilk uyuşturucu iğne kesmeyince ikinciyi de vurdu doktor hanım anca uyuşturabildi.

gece uyuyamadım her yutkunuşumda ağrıdı ve kan geldi iğrenç bişey. 3 gün geçti üstünden şimdi sol yanak kaydı 5-6 cm . perşembe gideceğim dikişlerimi alacaklar :([signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Sosyal ağlarda paylaş

hehe yaşım 17 hepsini çektirdim hatta baya oldu soınucusu çektireli. hala kanlı kanlı pamuğun içinde duruyo ehah. çamaşırsuyuna yatırmak lazım aslında ama kim uğraşcak :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Sosyal ağlarda paylaş

16 yaşımdayım, sol üstteki çıkmaya başlamıştı 1-2 ay önce, bayağı acımıştı dayanamıyodum ama hafiften tepeyi çıkartıp bi "cee" dedi, sonra bidaha haber alamadım acımıyoda çıkmıyoda kaldı öyle minicik beyaz bişiy:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun.. Ben sağ alt hariç 3ünü çektireceğim.. Çünkü sağ altta 1 dişim eksik :D Dişçi yeni gelen dişin o boşluğu doldurabileceğini söyledi.. Bi umut iştee :D

Ama ağrıması felaket.. :(
Tekrar geçmiş olsun..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...