Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dayı oldum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahah 2. kez dayı oldum süper bi duygu ha
bu sefer kız olduğu için daha mutluyum
tavsiye ederim diycem ama saçmalıycam :)

ama göremedi o ayrı konu ankara da kendileri :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Mesaj tarihi:
eheh çok güzel bi duygu hehe :)
manyak bişi[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
Ya böle 18 yaşlarında dayı olmak çok görülen bişi değildir yani
Hatta kendinden büyük yeğenleri olanlar bile var[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA"
Mesaj tarihi:
bana çekipte benim gibi deli olmasa :)
dua edinde bana çekmesin haydin dua dua :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 31 July 2003 15:05 tarihinde demiş ki:
Kız halaya, oğlan dayıya çeker korkma :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli

sorun yok o zaman :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun...

tek çocuk olmak sux :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
Öncelikle Tebrik ederim.Allah hayirli bi yegen nasip etsin

said:
LvL_Sabo, 31 July 2003 14:59 tarihinde demiş ki:
benim bi arkadaşım 10 yaşında dayı olmuştu. dünyanın en küçük dayısı falan herhalde :)

Walla bizim yazlıkta bir çocuk doğduğu ilk saniyeden itibaren dayıydı ve yeğeni 3 yaşındaydı :)[hline]Under Construction
Mesaj tarihi:
Hayirli olsun kanki geliom yanına zaten cıkıom sımdı evden :)
kutlarız bi barda aksam dermısım bende sapıttım :P[hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem:
:utaniem: [b]Kebap Store [b] :utaniem:
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
Tebrikler.
karabaş demi hala ?[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Mesaj tarihi:
o kurbağa değil lem
bizim ailede kurbağa soyundan bi ben varım :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
buraları abime okutiim de gaza gelsin ehuhu tebrixxx !![hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
E kutlu olsun ne diyelim tosbaa kardeş[hline]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki:
My head enter!
ascraeus, 27 July 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
garbage bolumunun kaldırılmasını istiyorum
aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
I am very şaşıring olayı..
  • Yeni Oluştur...