DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: MrLevie, 23 Ekim 2005 21:25 tarihinde demiş ki: benim için ideal kız şöyle olmalı Kızıl saçlı Benimle aynı okulda Eşit ağırlık Benimle çok iyi anlaşıyo la okulda şöle bi hatun olsa eşit ağırlık olmasa da olur yahu bi amacım olurdu hiç olmazsa[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bronz tenli olsun,nefes alsın yeter:-)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [spo1=ideal kız][/spo][signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?[Bu mesaj Saeros tarafından 23 Ekim 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 süpersin zaeroz[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Dagger, 22 Ekim 2005 23:29 tarihinde demiş ki: 1-Zeki olacak. 2-Bakmayı, herşeyi gözleriyle ifade etmeyi bilecek. 3-Aşırı hanım hanımcık olmayacak. 4-Sosyal olacak. 5-Abartı makyaj yapmayacak, doğal hali güzel olacak. 6-Benle inatlaşabilecek. 7-Kumral olacak. 8-Ne giyeceğini bilecek, yerine göre giyincek. İmkansızı mı istiyorum? Hayır... Var böyle biri ama en yakın arkadaşım :) baska istegin var mı? :D:D:D[signature][hline]...Lütfen Post Kasmayalım Kasanıda Uyaralım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sarı saçLı pembe dudaklı yeşiL gözlü zeki çewik ahlaklı :D en ideali bu olsa gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: LucifeL, 23 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki: baska istegin var mı? :D:D:D yok başka isteğim... mümkün böle kız bulmak ya...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ideal kız olmayan kızdır..[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 semih o dedigini; ideal kız;kız olmayandır diye anlasak nası olur? @levie: sen git dersini çalı$,sütünü iç.arada bır istediğini elde etmek istiyorsan saeros a git slm jnms de tmmdır.kıskanma bu kdr yeter aa.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Benim ideal görüşüm ise direkt dış güzellikten ibaret valla hiç doğru değil biliyorum,ama ne yapayım insan ilk gördüğünde kızın dış güzelliğine kapılır kızın.Kız moron bi ruha sahipte olsa dışı insanı bitirir...İdealim Jesicca Alba...İçini bilmiyorum =)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 dıs gorunuste onemli ama benim zevk aldıgım konuları onunda zevk alması lazım tabi cokda cirkin olmasın canım:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Çok bir şey istemiyorsun, ama anlattığın yani benim gibiler genelde çabuk kapılıyor =)[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hehe ne yazıkki:( isyanım var uleenn[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 aslında çok şey istemiyorsun dedim ama senin dşe bu kriterlere uygun biri olduğunu var sayarak.... =))) ????????????[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 vur vur bide sen vur:( :)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya ben bişi demedim uyuyorsan istersin yoksa ben değil başkası vurmuş sana =) eğer kriterlere uymuyorsan da sana çirkin şansı diliyorum[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Son dönem pati modası pazardan kız seçer gibi kız arama(iyi fikir aslında). Neyse tüydüm... (hatalıysam p.m.lemeyin çünkü kaçtım)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: cursed_one, 24 Ekim 2005 18:44 tarihinde demiş ki: ya ben bişi demedim uyuyorsan istersin yoksa ben değil başkası vurmuş sana =) eğer kriterlere uymuyorsan da sana çirkin şansı diliyorum yok Secgilimiz varDI kavga ettik arayamıyorum cekiniyorum yani soylemek istedigim sizin türünüz acayip akıl erdiremiyoruz[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Pyro, 24 Ekim 2005 16:32 tarihinde demiş ki: @levie: sen git dersini çalı$,sütünü iç.arada bır istediğini elde etmek istiyorsan saeros a git slm jnms de tmmdır.kıskanma bu kdr yeter aa. yok ben düzgün bi ilişki istiyorum ben sizin gibi sapkın kişilik değilim. ben bayan arıyorum mümkünse. bi de yukarda yazdığım özelliklerdeki bayan olursa süper olur.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bide "beni reddetmicek " diye ekle sen o özelliklere eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Benim tarzım olacak kafama göre olacak ve aldatmayacak ayrıca tipi idare etsin yeter fotomodel aramıyoz yani kafama göre olması birinci sırada artık benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yok ben reddedilmiyorum zaten sen öyle algılıyosun zaten dop kardeşim. hayatımda hiç reddedilmedim sadece bi süre sonra kendime olan güvenimi yitirdim olan bu.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee [Bu mesaj MrLevie tarafından 24 Ekim 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar