Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Saat : 20:00 Stat: Malatya İnönü Hakem: Yılnur Önen Farklı kazanıp üst üste 8. galibiyeti alırız diye düşünüyorum , Zor maç ama liderliği alacaz inşallah.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 4-1 fener alır[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bu arada Daum Nobre ve Selçuk'u yedeğe çekiyormuş... Kadro ; Volkan - Ümit - Luciano - Önder - Serkan - Appiah - Aurello - Mehmet - Alex - Tuncay - Anelka Şeklinde olması bekleniyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 BANKO MALATYA. İyi oluyo böyle dimi?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 fenerbahçe nin bu maçı alması lazım..hadi sarı kanarya..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bu maç berabere. ( evet eternal dan kopya çektim )[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 önce söylediğinize kendinizi inandırın bence lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 selçuğu yedeğe çekip tuncayı alırsa oha derim. nasıl bi mantığın ürünüdür bu derim[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ne kadar kadro kalitesi arasında ucurum olsada ne kadar ligdeki puan durumu ortada olsada ne kadar fener formda,malatya ise cokuste olsada. malatya deplasmanı her zaman zorlu gecer. ama kazanmak zorundayız.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 malatya mutlak favori çünkü fenerbahcenin havası bozuldu artık salke maçından sonra hertürlü malatya alır diyorum en kötü ihtimal beraberlik[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gerçekten zor olacak bi maç.1-2 2-3 gibi skor tahmini yapabilirim. he ayrıca thug-life daha onceki maç skoru yorumlarını quote lattırma bana sayfanın şekli şemali degişir o yuzden maç skoru yorumların şeyimde umrumda degil yani.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 +4 diyorum. 2 anelka 2 luciano =P[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 3 - 1 alir fenerbahce.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 3 Farklı her türlü Galibiyette Fenerbahçe Lider oluyor bilginize.. 3-0 Olduğunda 2 takımın averaj - Attığı gol - yediği gol eşit nası lider oluyo derseniz .. Alfabetik olarak F - G'nin önünde olduğu içimn[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Trasty, 23 Ekim 2005 14:03 tarihinde demiş ki: 3 Farklı her türlü Galibiyette Fenerbahçe Lider oluyor bilginize.. 3-0 Olduğunda 2 takımın averaj - Attığı gol - yediği gol eşit nası lider oluyo derseniz .. Alfabetik olarak F - G'nin önünde olduğu içimn Alfabeyle liderlik yaramaz bazı kanallar , gazeteler bilmez bunu , onun için 4 fark olsun bizim olsun :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Fenerbahçe rahat kazanır.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: thug_life, 23 Ekim 2005 12:53 tarihinde demiş ki: malatya mutlak favori çünkü fenerbahcenin havası bozuldu artık salke maçından sonra hertürlü malatya alır diyorum en kötü ihtimal beraberlik Fenerin neden havası bozulsun buna katılmıyorum. Ama son sıradalar bir supriz yapmazlar umarım Dun GS'nin başına geldigi gibi. Gonlumden Farklı bir galibiyetle liderlik koltuguna oturmak geciyor hadi hayırlısı..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 alfebetik sirayla one gecme gibi bir durum olmaz. lutfen, burasi turkiye ama bu kadar da degil. hersey esit olursa, gecen senenin sampiyonu one gecer.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 öyle bi şampiyonluk da enteresan ve hoş olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kemal ya da olcan ilk11 çıkar. ben de sevinirim. hepsi oynasın. bi de zafer gelirse tez zamanda anelka-zafer i merak ediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sampiyonlar ligi dönüşü sakat olduğu için malatyada şok bir sonuç alabilir ben onu savunuyorum[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 başarılar Fenerbahçem umarım farklı bi galibiyetle liderlk koltuğuna otururuz. Sene sonuna kadar kalkmamak üzere.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 fenerbahce yener yenemez değil normal şartlarda yenmesi lazım ama hani bir görüş vardır ya genel olarak sampiyonlar liginden sonraki maçlar pek parlak olmaz işte o bir soru işareti edit:volkan hatalı bir gol yiyebilir [signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ [Bu mesaj thug_life tarafından 23 Ekim 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Fener 5+ Malatya 1 yada 0[signature][hline]NaRLıDeRe Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Bonjo, 23 Ekim 2005 14:11 tarihinde demiş ki: said: Trasty, 23 Ekim 2005 14:03 tarihinde demiş ki: 3 Farklı her türlü Galibiyette Fenerbahçe Lider oluyor bilginize.. 3-0 Olduğunda 2 takımın averaj - Attığı gol - yediği gol eşit nası lider oluyo derseniz .. Alfabetik olarak F - G'nin önünde olduğu içimn Alfabeyle liderlik yaramaz bazı kanallar , gazeteler bilmez bunu , onun için 4 fark olsun bizim olsun :D farkı boswerin 1-0 olsun bizim olsun.haftaya alırız liderligi.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar