Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: odchu, 21 Ekim 2005 23:44 tarihinde demiş ki: allah aşkına! birbirinizin yazılarını okuyun; burs yok deniyor, galatasaray lisesi devlet okulu. tartışmak iyidir, mantıklı konuşursan farkına varırlar; kolay gelsin. ailem ve mantık hahhahhah yanyana düşünebiliyo musun ben düşünemiyorum[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bu gidişatının sonu hayır değil. Onlar seni tehdit ederlerse yapacağın basit, karşı taarruzda bulun. Alın okuldan de, böyle yaparsanız okumayacağım de. Blöfünü görürlerse duygu sömürüsü yap. Bir okul benim mutluluğumdan önemli filan die. Sorunu çözmez isen dahada derinleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bu sorun 6 yıldır oalgelen bişey bitmiyor tükenmiyor[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Seni zorlayan annen ise yapacak bişey yok bağırıp çağırmaktan başka.Ancak baban zorluosa açık açık konuş.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 anne baba da müttefiki(çıkarlarına göre zaman zaman taraf değiştirebilir)[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya çalış biraz gerisi gelir zaten girersin bi anadolu lisesine olur biter. anneni hiç ipleme. o kendi çapında bağırsın çağırsın. sonuçta ilerle sana ihtiyaç duycaklar. sana bakmak zorundalar. bence yemez kolay kolay öğretmenliği bırakmak falan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 banada blöf gibi geldi bu senede benden össde çok büyük şeyler bekliyolar ben bekliyor muyum? Hayır zaten dile gitsem mi? dediğim anda babam ya tamam kazanamazsan kazanamazsın bi sene dünyanın sonu değil ya dedi:D yani blöf yap alırsanız alın okulda banane fln de[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 aileler her zaman der bole seyleri. ben anadolu lisesini kazanmadan once bana senden adam olmaz derlerdi. bir yeri kazanamayacaksın diyolardı. eh kazandım! onlar seni gaza getirmek icin diyolardır. ayrıca sana soliyim. liseyi kazansanda bu sefer öss diye tuturacaklar. bu sene benim öss var. eminim uni kazanırsam master, oda olursa iyi bir iş. en sonunda ee artık torun derler. onlar hep bisileri tuttururlar. takma kafana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schach Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bnde istanbul erkek lisesi mezunuyum ve şuan itü deyim.. yazıların tamamını okuyamadığım için üzgünaüm ama galataras lisesi burslu bi okul diil zaten devlet okulu yani annenler senden bişiler bekliceklerse, önce hangi okulun ne olduğunu araştırsınlar.. galatasaray fransız destekli, istanbul erkek te alman destekli bi okul.. öncelikle kendi hedefine göre okul belirlemelisin yoksa en yükseğini istemek çok mantıksız.. sorusu olana bilgi verebilirim bu konularda..[signature][hline]Gib mir dein hand. ich bau' dir ein schloss aus der sand.. irgendwie, irgendwo, irgendwann.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 rest çekeceksin.. istemiyolarsa okutmasınlar... ipe ipe sana bakmak zorundalar.bu dünyaya seni onlar geitirdi.. kaybeden kendileri olur bence..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu stres altında kral okula gitsen gene okuyamassın tabi bu benim sahsi fikrim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Kreese, 21 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki: arkadaşlar.. bugün 4:30 da sınav var ailem ilk 10a giremezsem beni dershaneden alacak(dersanede %100 burslu okuyorum) ve çevremdeki herkes sürekli '2senden adam olmaz'' diyor , annem öğretmen bu yıl LGS'de Galatasaray Lisesi'ne burslu olarak giremezsem(483 puan) çalışmayı bırakacağını(sınıf öğretmeni) benim için çalışmaya değmeyeceğini , berbat bir insan olduğumu söylüyor bana sürekli huyumun çok bozuk olduğu söyleniyor(galiba öyle) ve bir yere gelsem bile kimsenin beni adam yerine koymayacağı babam bugün ölse heryerden(affedersiniz) sktr edileceğim söyleniyor. peki bugün ilk 10a giremicem, ben napiyim gelecek hayatımı nasıl sürdüreyim? ya siktir et bence ailenin dediklerini dinle ama kendi yolunu kendin çizersen. çalış yada çalışma kendin kararını vermelisin. ben tıp fakültesine girdim peder bey bi kavga sırasında "doktor olamazsın demedim adam olamazsın" dedim dedi. ailene uzun süre daha katlanmak zorundasın sonuçta, kendini kurtarcak bi şeyler bulmak çok zor değil ama uzuuun bir süre daha sabretmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: schach, 22 Ekim 2005 15:31 tarihinde demiş ki: galatasaray fransız destekli, istanbul erkek te alman destekli bi okul.. fransız destekli derken maddi bir destek söz konusu değil sadece öğretmen yollamaktan ibaret destek yani onun dışında para,ekipman,kitap vs. desteği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 dinleme kimseyi. bi de kendini müziğe vur.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 saolun yardımınız oldu moral oldu sonuncu yorum güzelmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: HymnOfSnuk, 23 Ekim 2005 16:54 tarihinde demiş ki: bi de kendini müziğe vur. süper :-)[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar