Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 arkadaşlar ben bir dersanede okuyorum(hadi yaa) ve sınavlarda sürekli 42.lik 33.lük gibi sıralar arıyorum ancak her nedense benden gerek ailem gerek dershane çok büyük şeyler bekliyor ve ben hiç ders çalışmıyorum bugün 4:30 da sınav var ailem ilk 10a giremezsem beni dershaneden alacak(dersanede %100 burslu okuyorum) ve çevremdeki herkes sürekli '2senden adam olmaz'' diyor , annem öğretmen bu yıl LGS'de Galatasaray Lisesi'ne burslu olarak giremezsem(483 puan) çalışmayı bırakacağını(sınıf öğretmeni) benim için çalışmaya değmeyeceğini , berbat bir insan olduğumu söylüyor bana sürekli huyumun çok bozuk olduğu söyleniyor(galiba öyle) ve bir yere gelsem bile kimsenin beni adam yerine koymayacağı babam bugün ölse heryerden(affedersiniz) sktr edileceğim söyleniyor. peki bugün ilk 10a giremicem, ben napiyim gelecek hayatımı nasıl sürdüreyim?[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bişey olmaz, lgs de yaparsın zekiysen ama ki kabiliyetin olmadıgı halde bu isteniyorsa bilmiyorum ailende sorun var %90[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 şart koşan ailelere gıcıgım.[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 annemde bana seni kaportacıya vricem diye tehtid ederdi ne oldu hacettepedeyim üzülme :D[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: DueLisT, 21 Ekim 2005 14:12 tarihinde demiş ki: şart koşan ailelere gıcıgım. [signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 şart koşmayan aile de mi var?[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Kreese, 21 Ekim 2005 14:36 tarihinde demiş ki: şart koşmayan aile de mi var? tabii ki de şart koşmayan aile yoktur ama senin ailen çok abartmış bu durumu bence!sanki dünyanın sonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Valla bana kalırsa ailen büyük yanlış yapıyor. Bunları sana söyleyebiliyorlarsa yazık diyorum. Ama 41. olmak falan gayet iyi dereceler. Hem neden illa Galatasaray, üstelik burslu. Bencillik ediyolar bence. Sen konuş de ki, ille Galatasaray mı olmalı? Ayrıca LGS'de rahat yaparsın. Ben de yaptım. Kadıköy Anadaolu'dayım. Beklerim de buraya. Hangi dershane bu arada?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bem ailelerın cocuklarına bukadar sorumluluk yuklemesıne gıcık oluyorum ya hem kendılerınden hem hayattan soğutuyolar ınsanı elınden gelenı yap ıstedığın yer için kendın için mucadele et... ayrıca öss lgsden daha onemlı lgs aşırı takılcak bişey değil bence ben de anadolu lısesı mezunuyum tabı kazanırsan ıı olur ama kazanmazsan da dunyanın sonu dııl[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: nileppezdel, 21 Ekim 2005 15:58 tarihinde demiş ki: Valla bana kalırsa ailen büyük yanlış yapıyor. Bunları sana söyleyebiliyorlarsa yazık diyorum. Ama 41. olmak falan gayet iyi dereceler. Hem neden illa Galatasaray, üstelik burslu. Bencillik ediyolar bence. Sen konuş de ki, ille Galatasaray mı olmalı? Ayrıca LGS'de rahat yaparsın. Ben de yaptım. Kadıköy Anadaolu'dayım. Beklerim de buraya. Hangi dershane bu arada? fatih dersanesi Kadıköy anadolu lisesi'ni düz liseyle eşit tutuyo ailem[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 takma kafana.. yada sen de rest çek daha iyi olur ortamı gerersin =)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Kreese, 21 Ekim 2005 16:11 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 21 Ekim 2005 15:58 tarihinde demiş ki: Valla bana kalırsa ailen büyük yanlış yapıyor. Bunları sana söyleyebiliyorlarsa yazık diyorum. Ama 41. olmak falan gayet iyi dereceler. Hem neden illa Galatasaray, üstelik burslu. Bencillik ediyolar bence. Sen konuş de ki, ille Galatasaray mı olmalı? Ayrıca LGS'de rahat yaparsın. Ben de yaptım. Kadıköy Anadaolu'dayım. Beklerim de buraya. Hangi dershane bu arada? fatih dersanesi Kadıköy anadolu lisesi'ni düz liseyle eşit tutuyo ailem Afedersin ama ailen halt etmiş.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 katılıyorm @led 1[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ailende bir eğitimci varsa (ki annen) zaten boşuna stres yapıyorsun senden sürekli daha fazlasını isteyeceklerdir ve sürekli seni deli etmek için konuşup insan yerine koymayacaklardır seni.Nerden biliyorsun dersenki annem sınıf ögretmeni babam emekli asker ve ikiside benim üniversiteye girmem için beni psikilojik yönden çökertmiş durumdalar! Çıldırma durumuna geldim sürekli evin içinde bir kavga ortamı,sürekli ders çalışmamamdan yakınmalar.Artık kaldıramaz durumdayım bence kendini ilerisinde olucaklara karşı hazırlamaya başlasan iyi edersin çünki benim durumuma düşmemiş olursun tabi bu insanın elinde olan birşey değil ister istemez insanın ruh sağlıgı bozulma durumuna geliyor.Ama karamsarlıkta yapmamaya çalışırsan iyi olur.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ailen senin yaşlarindayken ayni başarilari göstermiş mi? galatasaray lisesi veya onun ayarında bi okula gitmiş mi? gittilerse ve daha altını yaparsan yediremezler dogal olarak.. ama gidemedilerse bu kadar ağır konuşmaları saçma bence.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bak sevgili kardeşim. Ben Galatasaray Lisesi mezunuyum ve Galatasaray Lisesi özel bir lise değildir. Yani bursluluk diye bir şey yok. Anadolu Lisesi. Haa puanı yüksek orası ayrı ama 'burslu' kazanmak diye bir şey yok. Kazanırsan zaten parasız.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben lgs'ye hazırlanırken annem sürekli "kazanamicak bu çocuk sürünecek düz liselerde" filan derdi. zerre çalışmadım ben yine de, gittim güzel bi yeri kazandım sonra, hoş oldu. başka bi arkadaşımı da annesi "kuaföre çırak olarak vermekle" tehdit ediyordu. çok ilginç aileler var.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 lgs sınavlarına hazırlanmadan önce üzerimde baskı olmasına rağmen ben evdekileri pek sallamamıştım ve de çok rahat bi şekilde girmiştim sınava sonuçta anadolu lisesini kazandım oldu bitti[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bu i$in tüpçüsü var mihirim.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 adresi ver annenin kafasını alayım q: ya bi git allasen.. galatasaraya girmek zaten başarıdır. varsın burslu olmasın yani (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben hiçbiyeri kazanabileceğimi sanmıyorum çok mutsuzum sürekli evde kavga var ailem sürekli beni suçluyor ve kendimi çok rahatsız çok yetersiz hissediyorum bu yetersizlik ve fakelik duygusu üzerime öyle bir bastırdı ki ne lgs ne bişey önemsediğim yok bu aileden kurtulsam yeter[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Kreese, 21 Ekim 2005 14:36 tarihinde demiş ki: şart koşmayan aile de mi var? var daha doğrusu aile yok bi tek babam olduğu için oda baskı kurmuyor.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 LGs ye de takıyosanz ÖsS de ne yapcaksınız merak ediyorum =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 allah aşkına! birbirinizin yazılarını okuyun; burs yok deniyor, galatasaray lisesi devlet okulu. tartışmak iyidir, mantıklı konuşursan farkına varırlar; kolay gelsin.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya annen baban eğitimli insanlar ama davranışları bunla aşırı tezat bence sen de benim gibi yap duymas kimseyi bi sene boyunca eve girer girmez direk odana dalış yap hiç çıkma ders müzik oyun vs her şeyini burda hallet rahat ol sonrası malum[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar