LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bu arada bu itiraftada bulunayım cz de beni kesen ilk bugsbunny olmuştu.. o zamnalar lvl 45 stelth i yeni açmışım dalayım dedim cz ye bi baktım bugsbunny aha dedim tavşan geliyo dalayım :D bi dalarsın sonra gözleri town da açtım.. :) o gün anladımki 45 cz için bayağa erken oluyormuş :D[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Murti gel lem arenaya forra'yıda getir gelirken :) yada alayınız gelsin :D[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bilmm[signature][hline]PoWeR_TURK lvl 60 arch mage (cyper) MeRcAn_DeDe lvl 56 [diez] Sadeceli lvl 65 {diez] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Gelicenmii_?[signature][hline]PoWeR_TURK lvl 60 arch mage (cyper) MeRcAn_DeDe lvl 56 [diez] Sadeceli lvl 65 {diez] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 musti gel ares 3 arena XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 gelmiim alırım akılları bilirsiniz bilhassa warrior ve magede dünya standartlarını 5 at boyu farkla aşmış biri olarak tanınıyorum[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hasmez diez de hangi charla bulunuyorsun şu zamanlar pek bilmiyorum sölede bi gün senle yapalım 1 vs 1 ne dersin? :) eğer tabiki istersen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: dereque, 21 Ekim 2005 17:16 tarihinde demiş ki: VW favori roguemdir.. 1 günde 214123 kez kesmeden gözüme uyku girmez... Dereque canımmmm :D VW ben deilim ama haberin olsun :) VW yi takas ettim .... Yeni charım 62 lvl warrior synergenx.. Ama itemleri yok merak etme uğrucam yanına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: _BugsBunny_, 21 Ekim 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Ohoooo bak ona bayılırım ya :D tambir ezik abi adam glitch yapıcak yinede yetişemiyo biraz dupper itemler sağlam 900felan vurduğunu görüyorum ama DD taktımmı selametle.... Kaç kere beni 1vs1 de aldın ? SAdece bunu örenmek istiyorum... Gerçi 1 haftadır charla ben oynamıyorum.. Ama 1 haftadan önce kaç kere 1vs1 de aldın beni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: homeric, 22 Ekim 2005 03:11 tarihinde demiş ki: hasmez diez de hangi charla bulunuyorsun şu zamanlar pek bilmiyorum sölede bi gün senle yapalım 1 vs 1 ne dersin? :) eğer tabiki istersen.... Kalgeldi. paper sin oldugum için pek 1v1 girmiyorum ama senin için gireriz 1 kerelik. [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 22 Ekim 2005 08:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 walla taktığım çok var.xig.de özellikle wairforme ile deadlove.ikisi birden combo ile giriyor :) ne yapacağımı şaşırıyom.diezde ise sürekli son vuruş yapıp kaçan dostcafe ile benim peişmden sürekli gelen progresive taktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 char yokki czye gidelim :) warrior asıcam ama arkadaşın adamla wasabiye takılıyorum deli ediyo beni bide Roguenler seon olarak _catastrope seni bi ara bulursam np mi bitirmek neymiş göstericem[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: _BugsBunny_, 22 Ekim 2005 00:41 tarihinde demiş ki: said: GeCenlerdede 1vs 1 de Warrior 62 Cakinca Donup kaldim Ks Yapti ^_^ Encok 1 vs 1 Yaparken ArchusKine mi ne oyle Bi Warrior War cok hosuma gidiyo 1vs 1 onunla Sanirim Birisinde Abartisiz 5 dk Sürdü pot bitti Gate Yaptim lol Neolursa olsun sana en az 1300 çakıyorum yani bi elimi kaldırdığımda alabilirim seni 1vs1 yapma ihtimalin yok yani :) [signature][hline] 1300 he canimin 3te 1 i o zaten yetmiyoki ben sana 1 staf cakana kadar sen 10 skil nasi vuruyosun ona Sasiyorum Combo bu olsa gerek [Bu mesaj KiMBUPiSLiK tarafından 22 Ekim 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj KiMBUPiSLiK tarafından 22 Ekim 2005 10:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: HasMez, 21 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: oosjo yu da görmedim hiç . naptın bırkatın mı? hiç görmedinmi ? Bu imkansız :)[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 40xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Hippo senmıdın kardes.Neyse ewt hala Grry(mustafa) le beraber ares teyiz.cafe ye selamlar.... evt :) nie uğramıyon cafeye hayırsız :)[signature][hline] Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 5xxxx Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Thadeus, 22 Ekim 2005 10:41 tarihinde demiş ki: said: Hippo senmıdın kardes.Neyse ewt hala Grry(mustafa) le beraber ares teyiz.cafe ye selamlar.... evt :) nie uğramıyon cafeye hayırsız :) Ramazandan sonra geliriz, içmeye. :D[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: VW__, 22 Ekim 2005 07:04 tarihinde demiş ki: said: _BugsBunny_, 21 Ekim 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Ohoooo bak ona bayılırım ya :D tambir ezik abi adam glitch yapıcak yinede yetişemiyo biraz dupper itemler sağlam 900felan vurduğunu görüyorum ama DD taktımmı selametle.... Kaç kere beni 1vs1 de aldın ? SAdece bunu örenmek istiyorum... Gerçi 1 haftadır charla ben oynamıyorum.. Ama 1 haftadan önce kaç kere 1vs1 de aldın beni ? Ah bide bi gelsen alacam ama yanıma geliyosun redball ın çıkıyo sonra bi bakıyorum kaybolmussun istiyosan al char ını gel her türlü her şekilde alırım öyle spike thrust vurmakla combo olmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Grry, 22 Ekim 2005 01:59 tarihinde demiş ki: Murti gel lem arenaya forra'yıda getir gelirken :) yada alayınız gelsin :D Snn combo da güzel :) ama çok yapıyosun illusion ile koşmayo glich i ban yiğcen dikkat et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDragooN Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 benim taktım fazla adam yok ama pk yapmama yeni başlamama ragmen bana bayagı bi adam gıcık oluyo galiba ama en cok taktıgım adam _GHOST____(çizgi sayısı tam olmayablr) adam full acid pot atıo.Diyorum normal gel gelmiyo neyse bi gun gelecek abi kesme dicek :D Hele bide JwL diye bi adam war o bnm ustumu full kırdı str setle adamı kestim :D[signature][hline]Name:ReDragooN LvL :61 Nation:Karus Job:Shadow Vain Clan:Stolen_Life NP:Kardeşim yazmıyom np yi Cunku hergeçen gun artıyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 eet ya __ghost mudur nedır ona bende kılım.herif tambi fortçu ya ne zmn karambolde canı mgitse geliyo son darbeyı o vuruyo.bide nası bi tipse artık +3 in +3 dual rol fln takıyo ful ldex olmasına ragmen manya kbi absrobingi var yatmıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: VW__, 22 Ekim 2005 03:22 tarihinde demiş ki: said: dereque, 21 Ekim 2005 17:16 tarihinde demiş ki: VW favori roguemdir.. 1 günde 214123 kez kesmeden gözüme uyku girmez... Dereque canımmmm :D VW ben deilim ama haberin olsun :) VW yi takas ettim .... Yeni charım 62 lvl warrior synergenx.. Ama itemleri yok merak etme uğrucam yanına :D O zaman çabuk itemlarını tamamla da seninle bi SYNERGY yaratalım CZ de.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: dereque, 22 Ekim 2005 21:30 tarihinde demiş ki: said: VW__, 22 Ekim 2005 03:22 tarihinde demiş ki: said: dereque, 21 Ekim 2005 17:16 tarihinde demiş ki: VW favori roguemdir.. 1 günde 214123 kez kesmeden gözüme uyku girmez... Dereque canımmmm :D VW ben deilim ama haberin olsun :) VW yi takas ettim .... Yeni charım 62 lvl warrior synergenx.. Ama itemleri yok merak etme uğrucam yanına :D O zaman çabuk itemlarını tamamla da seninle bi SYNERGY yaratalım CZ de.... n1 XDXD [Bu mesaj forrazzi tarafından 22 Ekim 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 neler oluo yaw hehe deprem dedik giremedik nete bayağı bişiler olmuş heheee jade bile topic açmış :D[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gel_pc_pc_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Saten dereque cok ezik fis warriorlardan biri 62lik warriorun ile alırsın sen itemlerini full et hep destek tam destek sana ekeuekeu ::gel_pc_pc:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Türkçe yazarsan daha rahat anlarız. Özellikle noktalamalara dikkat lütfen :S[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar