Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ßekLe Avrupa ßiz GeLiyoruz!!!

GangstarsLan

Öne çıkan mesajlar

Yorumu Siz YapIn :)

[spo1=1][/spo]

[spo2=2][/spo]

[spo3=3][/spo]

[spo4=4][/spo]

[spo5=5][/spo]

[spo6=6][/spo]

[spo7=7][/spo]

[spo8=8][/spo]

[spo9=9][/spo]

[spo10=10][/spo]

[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!

Sosyal ağlarda paylaş

resimlere bakmadım. bana sen yettin ganstaslan.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 21 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
resimlere bakmadım. bana sen yettin ganstaslan.

lol

aslan deil ARSLAN ![signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 21 Ekim 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
8i gerçekten yapmışlar mı ya ahah

N0 fAKE :)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!
Sosyal ağlarda paylaş

helal walla :)[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

3 altın bi gümüş alır :D[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten tam olarak site'nin adını (Ünlü ve büyük bir site ) hatırlamıyorum ama bi site vardı orda yapılan ankete göre dünya'nın en çılgın insanları Türkler olarak seçilmişti %37'lik bir oran ile.Wallahi öyle ya baksana kardeşim.! :)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...