RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Arkadaşlar ben 1 ay sonra WOW'a başlıyorum ama WOW'un hikayesini bilmiyorum.Sanırım hikaye Warcraft I'de başlıyor?Sonra Warcraft III'e kadar bişiler oluyo vs. takibinde WOW'da WIII'ün 10 sene sonrasını konu alıyor ama neden bu savaşlar oluyor bu ırklar neden ortaya çıkıyor (Undead mesela,Kim lanetledi bu Gothicler'i?)En baştan anlatacak bi delikanlı çıksın bee!!!:)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 http://www.wowturk.com/wownew/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=0&Itemid=29 Butun warcraft tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende 3 ki,tabı var.. okumak nasip olamadı hala :) bari biraz daha ogrenim saol kaynak için..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 O 3 kitabın dışında yayımlanan kitaplarda var ama ne yazık ki henüz türkçeye çevrilmedi. 3 üde gerçekten çok güzel kitaplar ama ilkinde Sylvanas Windrunner'ın elf bir kolcuykenki yaşamını ve eski ejderhaları anlatıyor. 2. si Thrall'ın doğumundan savaş şefi olmasına kadar kısmı. 3. süde medivh ve sargeras'ı. 4. kitapta sanırım arthas hakkındaydı ama emin değilim bundan.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 o sylvanas windrunner değil vareesa windrunner(windrunner hanedanlığından) onun yasamını anlatmıo alextrazsa'nın orckların elinden kurtarılışını anlatıo[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 link yukarda verilen adresin linki.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 w3 le w3 ft nin champinglerini yap derim..[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Vareesa da degil "Vereesa" ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 :D saol düzelttim[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Eywallah beyler konuyu öğrendiğim iyi oldu yoksa kuru kuru oynamak olmaz zaten konuyu bileceksin ki oyunu RP şekilde daha bi zevk ile oynayacaksın yane değil mi? =)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 benimde bilmediğim bir nokta var Horde'la Alliance arasında Amiral Proodmore mu ne öyle bir dingil yüzünden yine savai çıkmış o hikaye ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kitapları nerden bulurum beyler?[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Kitapçı diyesim geldi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 beyazadam da gormuştum bi ara varmıdır hala bilmiyorum..[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kitapcıda bulunur mu ki bunlardan :)[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Artemis yayınevini arayıp öğrenebilirsiniz hangi kitapçılara yolluyorlar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 abi bu ne oku oku bitmio yazılar ama olayıda öğrenmiş oldum kafamda takılan soruların cvbını buldum :)[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: onurdolar, 23 Ekim 2005 23:24 tarihinde demiş ki: benimde bilmediğim bir nokta var Horde'la Alliance arasında Amiral Proodmore mu ne öyle bir dingil yüzünden yine savai çıkmış o hikaye ne? Orc lara güvenmio savaşmak istio kızınada ya benimlesin ya onlarlasın deyince jaina'da orc ların yanında savaşıo. Savaştada ölüo amiral.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 admiral proudmoore, arthas (prens iken) ile kuzeye açılan donanmadan kalanları yönetio onlar denizde cok zor donemler gecirirken hyjal sawasi olur vs adamların dünyadan haberi yok tabii karaya ayak basınca kızını bi orc ile kırıştırırken görünce dellenir özeti bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar