Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World Of Warcraft'ın Hikayesi?

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben 1 ay sonra WOW'a başlıyorum ama WOW'un hikayesini bilmiyorum.Sanırım hikaye Warcraft I'de başlıyor?Sonra Warcraft III'e kadar bişiler oluyo vs. takibinde WOW'da WIII'ün 10 sene sonrasını konu alıyor ama neden bu savaşlar oluyor bu ırklar neden ortaya çıkıyor (Undead mesela,Kim lanetledi bu Gothicler'i?)En baştan anlatacak bi delikanlı çıksın bee!!!:)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

O 3 kitabın dışında yayımlanan kitaplarda var ama ne yazık ki henüz türkçeye çevrilmedi. 3 üde gerçekten çok güzel kitaplar ama ilkinde Sylvanas Windrunner'ın elf bir kolcuykenki yaşamını ve eski ejderhaları anlatıyor. 2. si Thrall'ın doğumundan savaş şefi olmasına kadar kısmı. 3. süde medivh ve sargeras'ı. 4. kitapta sanırım arthas hakkındaydı ama emin değilim bundan.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onurdolar, 23 Ekim 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
benimde bilmediğim bir nokta var Horde'la Alliance arasında Amiral Proodmore mu ne öyle bir dingil yüzünden yine savai çıkmış o hikaye ne?

Orc lara güvenmio savaşmak istio kızınada ya benimlesin ya onlarlasın deyince jaina'da orc ların yanında savaşıo. Savaştada ölüo amiral.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

admiral proudmoore, arthas (prens iken) ile kuzeye açılan donanmadan kalanları yönetio
onlar denizde cok zor donemler gecirirken hyjal sawasi olur vs adamların dünyadan haberi yok tabii karaya ayak basınca kızını bi orc ile kırıştırırken görünce dellenir özeti bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...