Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

icq hack


pokemon__RIZA

Öne çıkan mesajlar

Slm arkadaşlar yaklaşık 3 senedir kullandıgım icq uin im calındı :( free olmayan bir mail adresine register etmistim sifrede ASCII karekterlerden olusuyordu (32bit) sirketimizdede firewall var ve hersey kapalı iceri ve disari yani icerden veya dısardan makineme girmek olanaksız sizce bu nasıl oldu cok zor durumdayım :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hic bi sekilde kendini korumada hissetme,sen gelir 10 tane portu cıkısı kaparsın adam baska bi backdoor bulur yine girer..100 bilmem kac taneye yakın cıkıs var bilgisayardan nete..
sen sadece 3 5 tanesini kullansanda o istedikten sora bi yerden girer..
sen en iisi icq sifreni unuttunu belli eden bi mail at almaya calıs..

olmassa gecmis ola..[hline]aente is alone on this way..
aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar guvenlik sorunum gercekten yok herseyin bi acigi vardır ama isp de calisiyorum dusunun artık ayrıca mailimde saglam sizden yorum yapmanızı istiyorum nasıl olmus olabilir bu olay sinir oldum ya sifreyi tiktim sene bulamaz maili zaten hackliyemez aklıma onceki mailine istetmis olabilcegi geliyor ama nasıl ben neden istiyemiyorum onceki mailine??? offf off acıyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Adam senin icquyu register ettiğin zamanındaki maili hacklediyse hiçbir şansın yok ama eğer senin daha sonradan aldığın maili hacklediyse ve sen eski mailini silip bu hacklenne maili yazdıysan mail olarak icqunu geri alabilirsin.
Herşey firewalllan filan olmuyor olay ICQ danda kaynaklanıyor olabilir bundan önceki 2 veya 3. versionunda çok büyük bir açık vardı historyine kadar ulaşabiliyorlardı böyle bir açığı kullanmış olabilirler tabi daha önceki versionlarındada bazı açıklar vardı hangi ver. kullanıyordun icqunda?Version olayını söylememin nedeni söylediğine göre şirket bilgisayarı kullanıyorsun ve firewall var ve şirket bilgisayarı oldugu için firewallların veri alıp gönderme ayarlarını networku kuran adam veya güvenlik için gelen adam kurmuştur firewallda hata yoktur.Bunun yanında ASCII karakter kullandım diyorsun ascii karakterlen icq hack ancak senin bilgisayarına yüklenecek programlarlan bulunabilir mail hacklen bulunamaz.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...