pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Slm arkadaşlar yaklaşık 3 senedir kullandıgım icq uin im calındı :( free olmayan bir mail adresine register etmistim sifrede ASCII karekterlerden olusuyordu (32bit) sirketimizdede firewall var ve hersey kapalı iceri ve disari yani icerden veya dısardan makineme girmek olanaksız sizce bu nasıl oldu cok zor durumdayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 al şifreni geri yollat mailine[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Herhangi bir mail attachment açtın mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 gecmi$ olsun[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bende şimdi yeni icq alıyodum :) Geçmiş olsun[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 benım hack olmadı yane ımkansız olması ama gıttı rus un tekı kullanıyor sımdı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 2 senedir felan aynı icq yu kullanıyom bi sorunda olmadı olduda olmadı daha soğrusu sağlam bi mailin varsa bişi olmuyo yani[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 salla ya al icq 423423423 hanelı konu$aılıyosujyan yeter eskısı 6 hanelıydı noldu gumm gıtmı$ anlamadım 5 ay fılan kullanmamıstım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 hic bi sekilde kendini korumada hissetme,sen gelir 10 tane portu cıkısı kaparsın adam baska bi backdoor bulur yine girer..100 bilmem kac taneye yakın cıkıs var bilgisayardan nete.. sen sadece 3 5 tanesini kullansanda o istedikten sora bi yerden girer.. sen en iisi icq sifreni unuttunu belli eden bi mail at almaya calıs.. olmassa gecmis ola..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ya heralde korumada hissetmiyceksin mesela bi programda varmış izleyen vardır bilmiyorum adamlar yarışma yapıyorlar en kısa zamanda hotmail hackleme yarışı ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 sallama olabilir mi bilmiyorum ama bu arkadaşı siz de tanıyosunuz bende oınun yalancısıyım neyse isim vermeyim ama yalan söyleyeceğini zannetmiyorum o kadar[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ha bide galiba Rusyada yapıyolarmış galiba bana karşı eleştri yapmayın sadece duyduğumu söylüyorum[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 arkadaslar guvenlik sorunum gercekten yok herseyin bi acigi vardır ama isp de calisiyorum dusunun artık ayrıca mailimde saglam sizden yorum yapmanızı istiyorum nasıl olmus olabilir bu olay sinir oldum ya sifreyi tiktim sene bulamaz maili zaten hackliyemez aklıma onceki mailine istetmis olabilcegi geliyor ama nasıl ben neden istiyemiyorum onceki mailine??? offf off acıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bir işyerinde olduğuna göre başka birisin makinaan geçmiş olabilir yani olamazmı (: yokmu dost düşman işyerinde (: eski sevgili, bencil patron, kötü iş arkadaşı (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 POKEMON_Rıza çok marjinal bir nick![hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Adam senin icquyu register ettiğin zamanındaki maili hacklediyse hiçbir şansın yok ama eğer senin daha sonradan aldığın maili hacklediyse ve sen eski mailini silip bu hacklenne maili yazdıysan mail olarak icqunu geri alabilirsin. Herşey firewalllan filan olmuyor olay ICQ danda kaynaklanıyor olabilir bundan önceki 2 veya 3. versionunda çok büyük bir açık vardı historyine kadar ulaşabiliyorlardı böyle bir açığı kullanmış olabilirler tabi daha önceki versionlarındada bazı açıklar vardı hangi ver. kullanıyordun icqunda?Version olayını söylememin nedeni söylediğine göre şirket bilgisayarı kullanıyorsun ve firewall var ve şirket bilgisayarı oldugu için firewallların veri alıp gönderme ayarlarını networku kuran adam veya güvenlik için gelen adam kurmuştur firewallda hata yoktur.Bunun yanında ASCII karakter kullandım diyorsun ascii karakterlen icq hack ancak senin bilgisayarına yüklenecek programlarlan bulunabilir mail hacklen bulunamaz.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Televizyon kanalından hack yarışması yapılır mı kardeşim..Bir de hotmail ha.. Oldu olacak beyaz kadın ticareti yapıyoruz ,uyuşturucu kaçırıyoruz ,bakın ahan da belgesel şeklinde yayınlıyoruz diye program yap.. -Olucak iş mi? -değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 televizyon kanaılımı dedim ben yanlış demişim program demişim galiba ama ben başkasının yalancısıyım yani bu laflar ona gidiyo dimi :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 icq ya ilk register olurken yazdığın e-mail infoda silinmiş olsa bile şifre yollamada etkin durumda. yüzden ilk e-mail adresinizi kullanarak emailinizi geri alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar