PZero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konya Atatürk Stadında oynanacak maç saat 15.00te başlayacak ve Lig TVden naklen yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek. BEŞİKTAŞIMIZ Cordoba, Tayfur, Mustafa, Çağdaş, Adem, Ali Güneş, Kleberson, Koray, İbrahim Akın, Ahmet Dursun, Ailton muhtemel 11 i ile çıkması bekleniyor iddaa oranları : konya 3.30 beraberlik 3 beşiktaş 1.90 burdan anlaşılcağı gibi beşiktaş banko yener .[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ [Bu mesaj thug_life tarafından 23 Ekim 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ancak futboldan anlamayan biri bu maçta beşiktaş banko yener der[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 iddaa'dan ne bahsedersin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 saçma bi topik başlangıcı olmuş... iddaa nında bu maça oynayanlara para kazandırmak istediği apaçık ortada :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben şimdi beşiktaş yenecek dicem bana inanmayacaklar örnek yukarda hadi ben bilmiyom iddaaa damı bilmiyo demek için[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 betting olaylarından bahsetmek yasak oldugu için söledim ben.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konya gs a oynadığı gibi oynarsa rahat kazanır bjk . Fenerbahçeye oynadığı gibi oynarsa konya fark atar yönetim o maçta istifa eder...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 eğer yönetim istifa edecekse amennah maça cıkmayalım hükmen galip olsun konya ben razıyım vallah ama yapıştı oraya bence gitmez[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 beşiktaş bu sene 40 ouanı geçemez[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 maçta kesin kavga çıkacak geçen seneki olayların intikamını alacak konyasporlular[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Bonjo, 23 Ekim 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Konya gs a oynadığı gibi oynarsa rahat kazanır bjk . Fenerbahçeye oynadığı gibi oynarsa konya fark atar yönetim o maçta istifa eder... aminnnn[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 adam inatçı çıktı yanlız.. beşiktaşa senin gibi bi adam almak lazım menemen.. 90 dakika yı bırak uzatmalarda bile saldırıyor :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konya, fenerbahçe maçından sonra bu maçta ayrı bi hırsla oynayacaktır. BJK de de hayat olmadığı için BJK en iyi ihtimalle 1 puan alabilecek bu maçtan. Konya veya Beraberlik diyorum. Ayrıca konu başlığından çok rahatsız oldum. Ben buraya yazı yazıyorum ve o benim beşiktaşım değil. Lütfen düzeltilsin. Daha önce Fenerbahçemiz fln diye açılmış konu varsa görmedim ama açılırsa oda düzeltilsin. Burası ortak bir platform ise ve dili Türkçe ise Türkiyemiz dışında bir takım ismine iyelik eklenmesini doğru bulmadım. Sevgiler.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: tunch, 23 Ekim 2005 00:53 tarihinde demiş ki: saçma bi topik başlangıcı olmuş... iddaa nında bu maça oynayanlara para kazandırmak istediği apaçık ortada :) benim beşiktaşım olmasına rağmen ben de yadırgadım...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 beşiktaş halkın takımı[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ben Konyasporluyum. Konyasporumuz ve Beşiktaşımız yazmamışsın. Yine yanlış yine yanlış.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Vodan, 23 Ekim 2005 02:25 tarihinde demiş ki: Ayrıca konu başlığından çok rahatsız oldum. Ben buraya yazı yazıyorum ve o benim beşiktaşım değil. Lütfen düzeltilsin. Daha önce Fenerbahçemiz fln diye açılmış konu varsa görmedim ama açılırsa oda düzeltilsin. Burası ortak bir platform ise ve dili Türkçe ise Türkiyemiz dışında bir takım ismine iyelik eklenmesini doğru bulmadım. Sevgiler. http://forum.paticik.com/view.php?id=117832,http://forum.paticik.com/view.php?id=72468 maça gelince zor bir maç gene beşiktaşlıların kanser olacagı bir maç :) allahtan ümit kesilmez diyerekten 1-0 olsun bizim olsun diyorum.[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 @Lothrodel said: Vodan, 23 Ekim 2005 02:25 tarihinde demiş ki: Daha önce Fenerbahçemiz fln diye açılmış konu varsa görmedim ama açılırsa oda düzeltilsin. Sevgiler. bunun ustune hala o topicleri mi gosteriyorsun?[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 topic hatalı düzeltilir. paticik forumları futbol bölümü herhangi bir taraftar grubunun forumu değildir her taraftarın yazdıgı bir alandır. bu yüzden ayrımcılık içermemesi gerekiyor.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Açmayın böyle threadler. Bu maçın hakkı beraberlik.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 15 dakka dayandım maça :) sıkıldım bıraktım bişi olursa haber verirsiniz :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 HT Konyaspor 0 - 0 Besiktas[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konya alır bu maçı..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Gol geldi BJK'den.Konya alır diyorum hala sdf[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ehe bjk yırtcak sanırım hadi gene iyisiniz fds[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar