Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 heves se ayrı tabi de aşk ayrı bişey =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Sly-One, 21 Ekim 2005 13:16 tarihinde demiş ki: o da ilginç ha. sen 1 sene kas et. sonra da bucak bucak kaç. kızlar işte... ilgi gösterince çocuk senin burnun büyümüş olabilir mi acaba? burnum fln büyümedi,ben ztn onunla çıkiyim diye o kadar peşinden koşmuşum,sonra teklif ettiğinde gerçekten sevgim bitmiş olmasaydı,sırf burnunu sürtmek için kabul etmemek gibi bir aptallık yapmazdım ztn! eğer ondan hoşlandığım zaman şu an yaptıklarını yapsaydı,şimdi ikimiz de gayet mutluyduk.ama ben ondan soğuduktan sonra yapmasının ne anlamı var ki!"ben o kadar peşinden koştum,biraz da o benim peşimden koşsun" diye bir düşüncem yok,sevgim bitti... [Bu mesaj jksqe tarafından 21 Ekim 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj jksqe tarafından 21 Ekim 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 durum buysa şans falan da verme işkence gibi gelir(bunu da kendimden biliyorum) ama kız ayrı erkek ayrı(yanılıyor olabilirim) kalbinin sesini dinle[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 formalite icabı cık 1 hafta sonra bir bahane bulup ayrıl.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 takma ya koşsun pesınden sen de hıç yokmus gıbı dawran guzelce grubuna dewam et onun yuzunden falan bırakıyım deme sakın:-)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ayrıl gruptan boş işler bunnar saten :) sen okumassın saten belli belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Famy, 21 Ekim 2005 15:48 tarihinde demiş ki: takma ya koşsun pesınden sen de hıç yokmus gıbı dawran guzelce grubuna dewam et onun yuzunden falan bırakıyım deme sakın:-) ölsün dimi sonra çocuk[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 çık. kavga et. ayrılın. sonra gruptan cıkar belki[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: metboy, 21 Ekim 2005 13:11 tarihinde demiş ki: sen bence bu elemanı bir daha düşün, potansiyel var gibi :) [signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Onunda duyguları var biraz hassasiyet :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 çocukla gidip direk konuş bu konuları? benden ne istiyorsun, peşimden neden geliyorsun? Senin hakkında böyle böyle düşünüyorum vs. Bazı şeyleri açık açık söylemedikçe anlamayacak. =) Grup kısmına gelince. Katiyen onun yüzünden çıkayım deme. Baktın gördün yapıştı, gitmiyor bir de üstüne rahatsız ediyor. Diğer üyelerle konuşup durumu anlat.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Hayatında başka bir çocuk varmı? yada hoşlandıgın bir çocuk varmı? eğer yoksa grupta kal bence ancak hayatında başka birisi varsa ve bu cocukla aynı grupta olmak seni rahatsız ediyorsa senden değerli değildir ve gruptan ayrılmanda normaldir.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: khalad, 21 Ekim 2005 19:09 tarihinde demiş ki: Hayatında başka bir çocuk varmı? yada hoşlandıgın bir çocuk varmı? şu anda hoşlandığım biri yok... [Bu mesaj jksqe tarafından 21 Ekim 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 offf...haftaya provalar başlıycak,ama ben hala karar veremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 senden hoşlanan kişi şu anda senden daha şanssız hissediyordur kendini merak etme.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yani nedir anlamadım ki. bir zamanlar hoşlandığın bir çocuk şu an senden hoşlanıyor da olsa bu bucak bucak kaçmanı gerektirmez ki. hiç mi kimse hoşlanmadı şimdiye kadar senden hep çıktın hiç kaçmak zorunda kalmadın mı sanki? kararını da verdiysen boşuna niye bizim yorumlarımızı dinliosun ki..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 eehehe hep oyle olmuo mu zaten biz ulasamadıgımızı piskopatca saplantı haline getiriyoruz.biraz ilgi gosterdimi hersey eski halinden cıkıo hele biraz da yavsaksa tiksinmeye baslıyoruz..adam gibi anlat cocuga bence karıstırmasın yaptıgınız işle sana olan sevgisini ..gerci basta aynı gruba kaydolarak karıstırmıs biraz ama olsun:) kolaylar gele[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hoslandigim kadini alirim. adnan senses - 1987[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 neden gidip konusmuyorsn ? konusma özürlümüsün?gidip cocuga anlat ben beraber olabilecegimizi düsünmüyorm yada hoslandigim biri war k.bakma de olsun bitsin.ztn hoslandigim biri var lafini duyunca o da senden sogur merak etme..hic bise yapmiyarak hem ona zarar verirsin hem kendine..kendinede ona yazik etme ve git konus![signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: spadina, 22 Ekim 2005 01:52 tarihinde demiş ki: neden gidip konusmuyorsn ? konusma özürlümüsün?gidip cocuga anlat ben beraber olabilecegimizi düsünmüyorm yada hoslandigim biri war k.bakma de olsun bitsin.ztn hoslandigim biri var lafini duyunca o da senden sogur merak etme..hic bise yapmiyarak hem ona zarar verirsin hem kendine..kendinede ona yazik etme ve git konus! ben ztn o bana çıkma teklifi ettiğinde ondan hoşlanmadığımı söylemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yazılanları okumadım ama sana şey söyliyim sevmediğin insanlarla müzik yapmak işkence gibidir yaptığın müziktende keyif almazsın geçen sene soundchecke katılmak istediğimizde yaşadım nefret ettiğim insanlarla calmak gercektren müzikten soğutur cık bırak yada baska gruba girmeye calıs...[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya sen hastasin kizim baska bir sey degil su anda aynisini bi kiz bana yapiyor cocugun halini anliyabiliyorum sende kisaca kisilik bozuklugu var git bi piskiyatristle konus ha birde cocuga iyi davran durumu burdaki anlat biraksin pesini yazik cocuga sana ise iyi olmus yaptigin seylerin sonuclarina katlan oh rahatladim[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Remus, 22 Ekim 2005 11:32 tarihinde demiş ki: ya sen hastasin kizim baska bir sey degil su anda aynisini bi kiz bana yapiyor cocugun halini anliyabiliyorum sende kisaca kisilik bozuklugu var git bi piskiyatristle konus kişilik bozukluğuyla ne alakası var! tamam,başta hoşlanmışım,peşinden koşmuşum ama insan çok sevdiği birinden sonradan nefret edebilir.bende de öyle oldu,seviyodum ama sonradan soğudum.bu benim elimde olan bişey diil ki,zorla sevemem ki! eğer hoşlanıyo olsaydım da sırf onu süründürmek için kabul etmemiş olsaydım bu kişilik bozukluğu olabilirdi,ama benim durumum hiç de öyle diil! o yüsden de hakkımda söylediğin hiçbişeyi dikkate almıyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 o zmn cocuga soguk davran gruptaki diger elemanlarla ilgilen onu pek sallama ne bilim iyice anlasin iste olmicani..[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Hoşlandıgın biri yoksa grupta kal derim ancak şöyle birşeyde var şimdi gruptan ayrılmayıp tam provaların başlıyacagı zaman ayrılırsan hem kendine hemde o gruba zarar vermiş olursun bence hızlı bir şekilde düşünmen gerekiyor.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar