jksqe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 arkadaşlar size bişiy danışcam.. benim hoşlandığım bi çocuk vardı,geçen yıl kendimi ona belli etmek için yapmadığım şebeklik kalmadı ama sonra birdenbire soğudum ondan,bu yılın başında bana çıkma teklifi etti ama kabul etmedim çünkü artık ona karşı damla kadar bile birşey kalmadı içimde... ama bu sefer işler tersine döndü,o(kabul etmediğim halde!) hala peşimde dolanıo...yapışkanın teki(nerden bulaştım bi bilsem!) işin kötüsü bizim 3 senelik bir müzik grubumuz var,eleman arıyoduk ve o kaydoldu gruba,üstelik bölümlere ayrıldık çaldığımız enstrümanlara göre ve o,ben ve bir çocuk daha beraber çalışıcaz.üstelik adını yazdırdıktan sonra yanıma gelip "senin bu grupta olduğunu bilmeseydim gelip adımı yazdırmazdım." dedi. bütün yıl boyunca her hafta sonumu onunla aynı odada geçirmek ölüm gibi geliyo,gruptan ayrılmayı düşünüyorum ama bir yandan da çok seviyorum grubumu!liseler arası yarışmalara katılmayı planlıyoruz,bayaa hevesim vardı ama artık hiç isteğim kalmadı:( aklım çok karıştı,gruptan çıkmayı düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi öğrenmek istiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kaderin cilvesi, tesadüf, ibret alıncak olaylar, ilginç öyküler....[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kalp gözü, mide gözü vs[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 allah sabır versin...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 çocukla konusursam ben tekrar aşık olursun o elemana. işini bilmiyo çocuk.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 üzüldüm o adamda tam dayaklıkmıs ne diyeyim:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bırak bişey hissetmiorsan sana niye ölüm gelsin ki o odada olmak, asıl ona ölüm gelmesi gerek reddediosun hala peşinde, ama hiçbişey kalmadıysa bırak, konuşma yani =) sen cevap vermedikçe kendiiğinden gider heralde aşık değilse =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Eveeeet pamuk prenses[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 sen bence bu elemanı bir daha düşün, potansiyel var gibi :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Çocuğa bir şans daha ver...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 o da ilginç ha. sen 1 sene kas et. sonra da bucak bucak kaç. kızlar işte... ilgi gösterince çocuk senin burnun büyümüş olabilir mi acaba? bi de kasdav a katılacaksanız hangi okulsunuz merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Sly-One, 21 Ekim 2005 13:16 tarihinde demiş ki: o da ilginç ha. sen 1 sene kas et. sonra da bucak bucak kaç. kızlar işte... ilgi gösterince çocuk senin burnun büyümüş olabilir mi acaba? Kaçana kadar aşıktın, o sana geldiği anda "yalaka" oldu.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hahha kızlardan çekmiş erkeklerin yorumları çok komik ben ilgilendi diye soğuduğunu düşünmüyorum... bence bir yıl geçti birşeyler değişti senin de zevkin değişti artık istemiyorsun kal grubunda o çocuğa da mesafeli davran ah gerektiğinde soğuk olmakta üstüme yoktur gel benden ders al ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 21 Ekim 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 evet oyle biraz ilgi gorsunler hemen burunlari kalkar simarirlar[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 genellemeyelim bence gerekli gereksiz[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: twistedemo, 21 Ekim 2005 13:21 tarihinde demiş ki: hahha kızlardan çekmiş erkeklerin yorumları çok komik ben ilgilendi diye soğuduğunu düşünmüyorum... bence bir yıl geçti birşeyler değişti senin de zevkin değişti artık istemiyorsun kal grubunda o çocuğa da mesafeli davran ah gerektiğinde soğuk olmakta üstüme yoktur gel benden ders al ;p bak git ders al cocuk iyice yapıssın sana ondan sonra ahahahahah:D:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ne alaka lucifel, anlayamadım.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: twistedemo, 21 Ekim 2005 13:24 tarihinde demiş ki: genellemeyelim bence gerekli gereksiz pardon %0.01 lik kesim hariç =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Sly-One, 21 Ekim 2005 13:16 tarihinde demiş ki: o da ilginç ha. sen 1 sene kas et. sonra da bucak bucak kaç. kızlar işte... ilgi gösterince çocuk senin burnun büyümüş olabilir mi acaba? +1 bizzat bana da uygulandı aynı garip hareketler[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: twistedemo, 21 Ekim 2005 13:21 tarihinde demiş ki: hahha kızlardan çekmiş erkeklerin yorumları çok komik ben ilgilendi diye soğuduğunu düşünmüyorum... bence bir yıl geçti birşeyler değişti senin de zevkin değişti artık istemiyorsun kal grubunda o çocuğa da mesafeli davran ah gerektiğinde soğuk olmakta üstüme yoktur gel benden ders al ;p bu gibi herhangi bir çekmişliğim yoktur. bilmeden atan kızların yorumları çok komik. ayrıca bir kız olarak bu durumu savunduğuna varabiliriz. ha erkekler de aynı değil mi. doğru hiç bi zaman genelleme yapılamaz evet.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 neden "kızlar işte..." dediğime gelince de. 1 sene boyunca bi kızı elde etmeye uğraşan bir erkek eline geçen fırsatı %95 şaşmazlıkla değerlendirir. zevk almaya bakar. ama kızların egosu bu tip olaylarda daha ağır basıyor gözlemlediğim kadarıyla, o "peşinde koşma" durumu kıza öyle dokunuyor ki, reddetmek daha mutlu ediyor ondan sonra. tipik burnunu sürtiyim şunun bilinçaltına yerleşiyor. kızlar erkeklere acı çektirmek bu acıdan zevk aldıklarını düşündürmek için varlar : ) seviyoruz yine de biz kızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben bu arkadaşın zevkinin değiştiğini düşünüyorum yoksa çok az insan bir yıl uğraşıp elde edince istemez[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bence sen o çocuk ile çık içindeki aşk ateşi tekrardan yanar,Kendimden biliyorum :P (bu arada ben kızla çıkıyorum tabee!) En mantıklısı bu gibi duruyor ama başka bir sevdiğin varsa şayet orasını bilemem...I am so sorry!..[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: twistedemo, 21 Ekim 2005 13:58 tarihinde demiş ki: ben bu arkadaşın zevkinin değiştiğini düşünüyorum yoksa çok az insan bir yıl uğraşıp elde edince istemez zevkime uygun bir insan =) 1 yıl ugrasmassin zaten aşık değilsen ama tabi herkes aynı şeyleri yaşamıyor.[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 aynısı benim başıma geldi ama farklı 1 sene kızın peşinden koştum şimdi o benim peşimden koşuyo sallamıyorum içimde bişi yok napayım zorla çıkayyımmı burun kalkma olayı falan değil kızın hevesi geçmiş cocuğa karşı işte istemiyo neyse :=) kader bu kader uhueuhehu[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar