tunch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bu adam türkiye milli takımında oynıyamıyor mu? yoksa teknik direktörler mi almıyor bu adamı milli takıma geçen akşam arkadaşlarla konuşurken kafamıza takıldı...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bundan ewwel ya hollanda yada almanya milli takımında oynamış o yüzden oynatamıorz.[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: crimS0n, 23 Ekim 2005 12:48 tarihinde demiş ki: bundan ewwel ya hollanda yada almanya milli takımında oynamış o yüzden oynatamıorz. harbimi yaw büyük kayıp o zaman[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 belçikada oynamış diye biliyorum.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 belçika weya hollanda bide 10dk mı ne oynamış ama kurallar gereği 1sn bile oynasa başka milli takımda oynıamıor[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 onder milli takıma ersun yanal doneminde cagırılmak istendi fakat su sebepten dolayı cagrılamadı: Belçika'nın 21 yaşaltı takımında forma giyen Önder'in 1981 doğumlu olduğunu ifade eden Yanal, "FIFA'nın 2004'de aldığı bir kararla, futbolcunun artık ümit milli yaşının bittiği zamana kadar (Ben şu milli takımda oynamak istiyorum) diye müracaatını yapması gerekiyor. Önder'in, Belçika 21 yaşaltı milli takımında oynadığı dönemde böyle bir şansı yoktu" şeklinde konuştu. fatih terim gorewe geldikten sonra onder icin yeni girisimlerde bulundu fakat bunlarda sonucsuz kaldı.bir basın toplantısında fatih terim oalyı soyle acıkladı: Terim,Fenerbahceli Onder icin geldigimiz gunden beri ugrasıyoruz.20 gunle milli takım formasını giyme fırsatını kacırmıs.Cok girisimimiz var ama olmadı.21 yasını doldurmadan bir oyuncu secme hakkını kullanabilir.Ama onu 20 gun gecirmisiz. bence cok yazık oldu.turkiyenin en iyi stoperi oldugunu dusunuyorum.daha dikkatli davranılsaydı defanstaki sorunlarımıza biraz olsun cozum bulabilirdik.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: wook, 23 Ekim 2005 13:02 tarihinde demiş ki: onder milli takıma ersun yanal doneminde cagırılmak istendi fakat su sebepten dolayı cagrılamadı: Belçika'nın 21 yaşaltı takımında forma giyen Önder'in 1981 doğumlu olduğunu ifade eden Yanal, "FIFA'nın 2004'de aldığı bir kararla, futbolcunun artık ümit milli yaşının bittiği zamana kadar (Ben şu milli takımda oynamak istiyorum) diye müracaatını yapması gerekiyor. Önder'in, Belçika 21 yaşaltı milli takımında oynadığı dönemde böyle bir şansı yoktu" şeklinde konuştu. fatih terim gorewe geldikten sonra onder icin yeni girisimlerde bulundu fakat bunlarda sonucsuz kaldı.bir basın toplantısında fatih terim oalyı soyle acıkladı: Terim,Fenerbahceli Onder icin geldigimiz gunden beri ugrasıyoruz.20 gunle milli takım formasını giyme fırsatını kacırmıs.Cok girisimimiz var ama olmadı.21 yasını doldurmadan bir oyuncu secme hakkını kullanabilir.Ama onu 20 gun gecirmisiz. bence cok yazık oldu.turkiyenin en iyi stoperi oldugunu dusunuyorum.daha dikkatli davranılsaydı defanstaki sorunlarımıza biraz olsun cozum bulabilirdik. Yani 20 gün geç kalındığı için Önder hiç bir zaman Türk Milli takım formasını giyemiycek ha vay be :([signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bir kez değiştirme hakkı yok muydu? Hani Deco falan hiç mi oynamadı brezilya kadrosunda?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Önder Turacı Belçika'da oynadı .. Fakat bizimkiler Fifa'ya itiraz edeceklermiş ..[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Onder cok iyi bir Defans oyunucusu olacak turk futboluna buyuk bir katkı olacagını dusunuyorum tabi milli takımda oyniyabilseydi...[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 eh klasik türk aklı işte.. büyük kayıp. önderli fenerbahçe defansı ile , önder öncesi fener defansı arasında baya bir fark vardı.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 cok saglam bir futbolcu gercekten cok iyi bir performansa sahip.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar