Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

önder turacı

tunch

Öne çıkan mesajlar

bu adam türkiye milli takımında oynıyamıyor mu? yoksa teknik direktörler mi almıyor bu adamı milli takıma geçen akşam arkadaşlarla konuşurken kafamıza takıldı...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

onder milli takıma ersun yanal doneminde cagırılmak istendi fakat su sebepten dolayı cagrılamadı:

Belçika'nın 21 yaşaltı takımında forma giyen Önder'in 1981 doğumlu olduğunu ifade eden Yanal, "FIFA'nın 2004'de aldığı bir kararla, futbolcunun artık ümit milli yaşının bittiği zamana kadar (Ben şu milli takımda oynamak istiyorum) diye müracaatını yapması gerekiyor. Önder'in, Belçika 21 yaşaltı milli takımında oynadığı dönemde böyle bir şansı yoktu" şeklinde konuştu.

fatih terim gorewe geldikten sonra onder icin yeni girisimlerde bulundu fakat bunlarda sonucsuz kaldı.bir basın toplantısında fatih terim oalyı soyle acıkladı:

Terim,Fenerbahceli Onder icin geldigimiz gunden beri ugrasıyoruz.20 gunle milli takım formasını giyme fırsatını kacırmıs.Cok girisimimiz var ama olmadı.21 yasını doldurmadan bir oyuncu secme hakkını kullanabilir.Ama onu 20 gun gecirmisiz.

bence cok yazık oldu.turkiyenin en iyi stoperi oldugunu dusunuyorum.daha dikkatli davranılsaydı defanstaki sorunlarımıza biraz olsun cozum bulabilirdik.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
wook, 23 Ekim 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
onder milli takıma ersun yanal doneminde cagırılmak istendi fakat su sebepten dolayı cagrılamadı:

Belçika'nın 21 yaşaltı takımında forma giyen Önder'in 1981 doğumlu olduğunu ifade eden Yanal, "FIFA'nın 2004'de aldığı bir kararla, futbolcunun artık ümit milli yaşının bittiği zamana kadar (Ben şu milli takımda oynamak istiyorum) diye müracaatını yapması gerekiyor. Önder'in, Belçika 21 yaşaltı milli takımında oynadığı dönemde böyle bir şansı yoktu" şeklinde konuştu.

fatih terim gorewe geldikten sonra onder icin yeni girisimlerde bulundu fakat bunlarda sonucsuz kaldı.bir basın toplantısında fatih terim oalyı soyle acıkladı:

Terim,Fenerbahceli Onder icin geldigimiz gunden beri ugrasıyoruz.20 gunle milli takım formasını giyme fırsatını kacırmıs.Cok girisimimiz var ama olmadı.21 yasını doldurmadan bir oyuncu secme hakkını kullanabilir.Ama onu 20 gun gecirmisiz.

bence cok yazık oldu.turkiyenin en iyi stoperi oldugunu dusunuyorum.daha dikkatli davranılsaydı defanstaki sorunlarımıza biraz olsun cozum bulabilirdik.

Yani 20 gün geç kalındığı için Önder hiç bir zaman Türk Milli takım formasını giyemiycek ha vay be :([signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

eh klasik türk aklı işte.. büyük kayıp. önderli fenerbahçe defansı ile , önder öncesi fener defansı arasında baya bir fark vardı.[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...