hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Merhaba.Kurmak istedigim paladin talenti icin deneyimli paladinlerden yardim istiyorum, fikirlerimizi, goruslerimizi paylasalim. Oncelikle pvp agirlikli bir talent.Onu belirteyim. Holy Talents - 0 points Protection Talents - 26 points Improved Devotion Aura rank 0/5 Redoubt rank 5/5 Improved Blessing of Protection rank 2/2 Toughness rank 5/5 Improved Seal of Fury rank 5/5 Shield Specialization rank 5/5 Improved Seal of Justice rank 5/5 Holy Shield rank 1/1 One-Handed Weapon Specialization rank 0/5 Retribution Talents - 25 points Benediction rank 5/5 Improved Seal of the Crusader rank 5/5 Deflection rank 5/5 Vengeance rank 5/5 Seal of Command rank 1/1 Precision rank 3/3 Consecration Verdigim talent puanlarini toplarsaniz goreceksiniz ki 5 puan harcanmamsi.Benim kafama takilan sorun da bu.Bu 5 puani nereye harcayayim.Conviction'a mi reckoning'e mi.her iki ozellikte gercekten cok iyi.Her ikisini de alsak cok olur du da malesef olmuyor. Peki hangisi pvp'de daha islevsel.Onerilerinizi bekliyorum.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paladin Değildir PVP Karakteri.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Eternal, 21 Ekim 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Paladin Değildir PVP Karakteri. Peki[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Holy talenta 7 puan vererek spiritual focus alır ve lay of hand i 40dk a düşürürsen gerçekten işe yarıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Aslında doğru söylüyorsun.S.F talenti kesintisiz heal atmak için lazım ve paladin'e heal atarken cok gerekecek. Yinede talent şu haliyle nasıl merak ediyorum.Sanırım SF içinde 7 puanı bi yerden feragat edicem, ama nerden? Önerilerinizi bekliyorm. NOT:Lütfen, paladin pvp karakteri değildir tarzında başka mesaj atmayınız.Ya da paladinin pvp yeteneği ile ilgili.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paladin pvp karakteri değildir diyen eternal ı kınıyorum :D PvP de paladinde önemli yer oynar, fekat 1 e 1 deil tabe. Eternal da bunu demiş aslında :) 1cs 1 de 31 retribution(ki zaten verilecek talentler belli 32. talent yok, ama genede sorarsan ayrıntılı anlatırım talentları) Holy de de divine favour/illumination combosunu alıp geri kalanlarıda kafana göre dagıtabilirsin. Bu combo neden gerekli, çünkü 1vs 1 de efektif olman için agil/stam/ap gibi statlara önem vericeksin vede mana pool un ezik kalıcak. 2 dakikada bir bedava 2.2k+ heal elegelir bi olay.holy light spiritual focus and revelation da diğer talentlar olabilir. Fekaaaat, bu build eninde sonunda seni üzecektir, çünkü zorlama bi talent/item dagılmı, paladini özünden uzaklaştırır , çokta verimli olmaz. Paladinin dps anlamında yeterli olmadıgını anladığı anda önünde 2 secenek var. A- Yeni bir class açılır. B- Bu kabullenilip Protection agırlıklı bi build ve stam/int/healing bazlı bi itemization yapılır. reckoning holyshield repetance bu agacın temel taşları. geri kalan puanları seal of command+ vengeance alıcak sekilde dagıtabilirsin. Genel ama sexy bi yazı oldu, okuyup talent sekillendirebilirisn, sormak istersen ayrıntılı ben buralardayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 presicion conviction falan inersen o saman BoK alman mantıklı. Onun haricinde repetance baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bence birde mining-engineering al paladinlere farz gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 evet gallant a katılıyorum, zöylicekytim ama unuttum heh. Paladin pvp yapıcaksa engineer olmalı, hatta bide alt char yapıp onuda alchemist yapmalı!(abartttım :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Tesekkurler. Zaten paladin ile oynarken herkezi keseyim onumde kimse duramasin tazri bir yaklasima sahip degilim. "Foruma hemen yazayim" tazri bir acaleyle yazdigim icin Divine Favor, divine favor ve Spiritual Focusu goz onunda bulundurmayi unuttum. Holy icin bu talentleri aldigimizda 11 puandan feraget edicez.Peki ama hangi talent agicindan kirpayim bu puani.Simdilik dusuncem ret talentinden eksiltmek.Son durum su 11/26/14 Nasil[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hım hım oldu =) Bide Priest açıp heallamalı kendisini 2.accountdan sdf[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Elbetteki engineer'da alacam.Alamamayi aklimin ucundan bile gecirmedim :D Bu arada bazi paladinlerin profillerini incelerken Bs/eng. olduklarini gordum.engineer'in yanina mining yerine bs almanin bir artisi var midir NOT:bs/eng olunca para sikintisi cekecegimi biliyorum hatirlatmayin lutfen :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... [Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 21 Ekim 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bi kere prot talenlar çok fazla hem pvp istiorsun gereksiz pvp kısa zaman zarfında bitior genelde. bu yüzden retri i 31 le en az blessing of king i al prot i baya kes gereksiz olmuş 26 çok fazla 7 holy 31 retri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 @ subuo Retri paladin ne yapmayı planlıyo onu anlamadım. 2 hand alıp caster katili mi olcak? rogue mi öldürcek? Bunlar fani şeyler belirttim yazımda. Çok yogun biçimde itemlarını ayarlasan bile 31 retri için, genede işin şansa kalımş, bi critlesemde vengeance açılsada bidaha critlesemde aynı anda seal of command proclasın vede oda critlesin bende 2k+ dmg vurma sansını elde ediym(crusaderda proclasın inşallah)! Ama diosanki hiç arkadaşım yok heal edicek bg lardada solo takılıcam paladinle, o zaman bilemem ehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Prot talentine bu kadar yuklenmemin sebebi Reckoning. Cok guzel bir ozellik olarak gozukor su anda.Dusmanin verdigi crit ve uber damageler karsi koymak icin(mesela shaman'larin Wind Fury'si yada ha bire crit atan hunter'a-yakin dovuste- karsi) Pvp'in kisa surdugunu solemissinde forumlarda herkez paladin'le pvp'nin cok uzun surdugunden yakinmiyor mu. Bilmiyorum daha oyunu oynamama var daha simdiden arastiriyorum iste. :D Fikirlere,tatismaya ve onerilere acigim[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Sen açıp ta lvl 60 yapana kadar deişiklikler gelicek zaten paladin e. 1.9 da talent fix geliyo.Paladinlere "somehow controlable dps" getirmeye çalışıyolarmış. E hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ben oyunu alip baslayasiya kadar exp. pack gelicek ne diyorsun :D Ama bilmiyorum, "more cotrable DPS" in disinda pek solenen bisi yok yani gelen degisiklik ret. talentinde olacak o yuzden kurdugum talent'in mantigi pek degismez(sanirim)[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... [Bu mesaj Eternal tarafından 21 Ekim 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 21 Ekim 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 spiritual focus'suz paladin olmaz bir kere kesinlikle alacaksın onu.. reckoning ise oyunun en buglı talentı şu anda, birkaç ayrı bugı var. biraz üçkağıt gerektiriyor efektif kullanabilmek için ama yine de kağıtta yazdığı gibi çalışmıyor. burada anlatması zor ama us paladin forumunda reckoning kullanımı ile meşhur olan McHammar'ın sticky başlığını oku derim önce almayı düşünüyorsan..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Tesekkur ederim.Spiritual focus'u alacam. Rockoning'in nasıl bir bug ı var?İnglizce bilmediğim için MChammar'ın yazısını okuyamadım.anlatabilirsen sevinirim[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kısacası reckoning free attack vermiyor. sadece weapon swing'i resetliyor, 3.5sn sonra sallayacaksan silahı, o anda sallıyorsun. ama 0.1sn sonra sallayacaksan gene o anda sallıyorsun. bu durum eğer hedef ile melee range'de isen.. eğer range'de değilsen ve auto-attack açıksa, boşa gidiyor reckoning saldırıları. hiçbişi olmuyor. eğer auto-attack kapalıyken critleri yersen, (mesela heal yapıyorsun ve kapalı attack) 4 taneye kadar ilvae saldırı birikiyor. sonra istediğin bir kişiye anında 4 saldırıyı birden boşaltabiliyorsun. reckoning bomb diyorlar buna, iyi crit ile casterları full hp'den bile öldürebilirsin blink, shield, fear vs atamadan. :) ha ama hedefe yetişemedin, başka hedef seçersen boşa gidiyor o saldırılar. combattan çıkarsan ya da silah değiştirirsen gene boşa gidiyor.. özeti bu, ben kullanıyordum ama verimli kullanılması zor şu anda. inşallah 1.9'da düzeltecekler..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Yanıtladığın için sağ ol "Reckoning - rank 1/5 Minimum Level: 30 Requires 20 points in Protection Mastery Gives you a 20% chance to gain an extra attack after being the victim of a critical strike. " Burada yazana ve benim anladığıma göre reconing critikal saldırı yedikten sonra, verdiğin talent puanı ile doğru orantılı olarak extra hasar ekliyor vuruşuna.Swingi resetleme gibi bişi yazmıyor. Neyse resetl'yor diyelim, o zaman bu instant saldiri olmuyor mu.Gecen pacht ile instant saldirilarla ilgili duzenleme yapildi acaba reckoning de buna dahil mi? Bir sey daha; mesela crit yedin ve reckoning aktif oldu, reckoning belli bir bekleme süresi var mı?Örneğin crit yedikten sonra 20sn içinde vuramazsan boşa gider filan?[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... [Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 23 Ekim 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 orda cirt yediğin anda %20 ihtimalle extra bi attack kazanıyorsun yazıyo, 5/5 veriisen o %100 olucaktır. ama Bug olduğu için swing time'ı resetliyo. Bu arada sam öle bi anlatmışki "Its not a bug its a feature" diyesim geldi[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Attigim mesaja bi daha bak hocam editledim :D Baska bir sey daha soruyorum :)[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 editlemişsinde hala yanlış =) extra dmg, attack power cart curt eklemiyo, sadece cat diye instant bi exra attack yapıyo daha doprusu yapması lazım ama bunu yapamayıp bug yuzunden attack timer'ı resetliyo normalde talent'ın attack timer'lar ilgisi yok. edit: ayır değils adece rogue ve warrior'ın instant attacklarına duzneleme geldi.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 23 Ekim 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: hikmetozsahin, 23 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki: Neyse resetl'yor diyelim, o zaman bu instant saldiri olmuyor mu.Gecen pacht ile instant saldirilarla ilgili duzenleme yapildi acaba reckoning de buna dahil mi? Bunu sordum hocam,editledim derken yazıyı silmedim(niye sileyim merak eden başka birisi daha okur öğrenir :D ) Başka bir soru daha sordum onu söylemeye calıştım her neyse... Sonuçta reckoning buglu,ne zamandırda düzeltilmemiş...[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar