Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 benimde başımda war bitane bakalım nolcak bu gun belli olur :D[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 havuz kenari bi yerde bulus bu kizla.. sora ibrahim erkalin emine un e vurdugu gibi tokatla havuza dussun.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Tokat Manyağı yap hatta... Alla alla bu böyle değil ama mermi manyağıydı galiba?[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 eheh ben deli oldum ruh saglıgım bozuldu durup dururken gülüyorum fln amao yanımdayken hicbi bozuklugum yok[signature][hline][b]cats rulz =) bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kızlar anlaşılmaz gerçekten arkadaşta olabilir nazda olabilir en iyisi ağız arat arkadaşla kızın ağzını aratmak rocks:rock:[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Kızları kullanma kılavuzunun bi kaç sayfası hariç tamamına sahip olan biri olarak yorumum: Bir erkek yakın arkadaşına karşı bişeyler hisseder ve anında belli eder. Bir kız ise bunu ancak 2 sene sonra belli eder...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bencede arkadası olarak görüyordur seni son zamanlarda benimde kızlar konusunda durumum bu olunca bu kanıya katılmakta zorluk çekmiyorum yakında sende aramıza katılırsın merak etme :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Dagger, 22 Ekim 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Kızları kullanma kılavuzunun bi kaç sayfası hariç tamamına sahip olan biri olarak yorumum: Bir erkek yakın arkadaşına karşı bişeyler hisseder ve anında belli eder. Bir kız ise bunu ancak 2 sene sonra belli eder... haklı olabilirsin..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 valla seninki hiç bişey değil. beni en son terk eden kız seni çok seviyorum sen tam bana göresin, senle evlenmeyi bile göze alırım ama ilişkimize ara vermeliyiz demişti. gelde bunu anla hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kızları anlamanın en iyi yolu bi büyüğünüze danışmaktır. ben az önce yaptım o da anlayamamış salla gitsin dedi salladım gitti[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kızdır boşwermek lazım[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hiç bi kızı boşvermiceksin... uğraşcan devamı gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: zarek, 23 Ekim 2005 01:44 tarihinde demiş ki: valla seninki hiç bişey değil. beni en son terk eden kız seni çok seviyorum sen tam bana göresin, senle evlenmeyi bile göze alırım ama ilişkimize ara vermeliyiz demişti. gelde bunu anla hadi bakalım. e oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: fastreload, 23 Ekim 2005 11:09 tarihinde demiş ki: said: zarek, 23 Ekim 2005 01:44 tarihinde demiş ki: valla seninki hiç bişey değil. beni en son terk eden kız seni çok seviyorum sen tam bana göresin, senle evlenmeyi bile göze alırım ama ilişkimize ara vermeliyiz demişti. gelde bunu anla hadi bakalım. e oha oha baya hafif kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 azmis o kiz ondan o yaramas o sana birak sen onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Zegna, 22 Ekim 2005 22:58 tarihinde demiş ki: havuz kenari bi yerde bulus bu kizla.. sora ibrahim erkalin emine un e vurdugu gibi tokatla havuza dussun. Herkes takmış valla bu olaya bende tokat atcaaaaaam (: buarada hocam annesi boyle bişi dio sa kız annesıne senden bahsetmiş (ne kadar akılııyım ben yaaaa :) ) e bahsetiine gore bu iş oluurrr[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar