LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yaw ben bu kızla ne yapacam bilmiyorum kız benden hoslanıyomus gibi davranıo diyorum benden hoslanıo musun? yok dio yaptıgı hareketleri soyluyorum sen yalnıs anlamısın dio bi de ustune annesi telefon edip bana evlerine cagrıo gelsin bi cougu gorelim gibilerinden ben bu olayı cozemedim bu nedemek oluo acaba?[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Annesi evi arayıp bi gelsin görelim mi diyor? Ne şanslı adamsın ya :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yok beni cepten aradı...:D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Her kız bunu yapar. Samimidir sadece sana. Sen bunu neden yanlıs anlıyorsun ki ? ps: kişisel[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ya annesinin arama olayına takıldım ben niye beni aramadılar hiç he?! :)) Bence bie cafeye otur böyle böyle de o da sana şöyle şöyle desin, olay kapanır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yoo yalnıs anlamak deil ole bi davranıo ki iltifatlar yapıtıgım en kotu espriye bile guluo bende anlamıyorum yoksa naz mı yapıo...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Her kız kötü espriye kahkahalarla bogulur =) Kızların dogasında var o salaklık. Ha kız samimidir sadece sana. Arkadaşı olarak görüyordur. Ama sende bunu yanlıs anlamaman gerek.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya çok kibar seni savmaya çalışıyo yada cidden hoşlanıyo yada seni kişisel bölümüne çağırıyo:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Eyvah kızlar isyan edecek 2. satıra sanırım. :)[signature][hline] [Bu mesaj lancelotdulac tarafından 22 Ekim 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Etsinler, gerçek bu. Onlarda kabullenmeleri gerekir =p ps: tabi tüm kızları kastetmedim. * emin adımlarla kaçar *[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Mayhem, 22 Ekim 2005 11:44 tarihinde demiş ki: ps: tabi tüm kızları kastetmedim. iyi bari saldırmama gerek kalmadı[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin... anılanılanılanılanılanılanılanıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Kişisel topiclerini Konu Dışına açıp yetkilileri uğraştırdığın sürece yüz vermez o kız sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 :D:D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Nefr, 22 Ekim 2005 11:48 tarihinde demiş ki: Kişisel topiclerini Konu Dışına açıp yetkilileri uğraştırdığın sürece yüz vermez o kız sana. :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hehe koptum![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 annesi çağırıyor evine? bence dikkat et organ mafyası falan olabilir[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Nefr, 22 Ekim 2005 11:48 tarihinde demiş ki: Kişisel topiclerini Konu Dışına açıp yetkilileri uğraştırdığın sürece yüz vermez o kız sana. ehehehe güzellmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Einstein bile anlayamamış kadınları.. sen mi anlıycaksın beaa ...[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kızların yanında kullanım kılavuzu versinler..versinler ver-sin-ler ver-sin-ler :D[signature][hline]sakın bırakma, asıl hayata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 @fede; kadınları kullanma klavuzu diye bi kitap var.. ciddiyim var öyle bi kitap.. ara bulursun :D[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kim cozmuski kızları kullanım klavuzu yapsınlar:D kullanım klavuzu yapan adam olursa onu dondursunlarki gelecek kusaklara ornek olsun:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bi de bi kitap var kadınlar hakkında bildiklerimmiydi neydi. onun da bütün sayfaları boş :D[signature][hline]sakın bırakma, asıl hayata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya naz yapıodur gercekten hoslanıosan sabret cok sıkıştırma bence yawas yawas gelecektır sana..[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 çelme tak yere düşür, al chainsawı eline daya boğazına, seviyon mu sevmiyon mu lan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 "böyle böyle yaptın, naha da hoşlanıyon benden işte" diye gitmeseydin keşke üstüne, sabretseydin biraz :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar