Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: AthleT, 16 Ekim 2005 19:06 tarihinde demiş ki: Iyykkk.... Ehah ne diyeyim adam denebilecek her şeyi demiş:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan arkadaş, sana yazı yazmayı bakkal mı öğretti. Saçlarında standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 deneme amaçlı bende 2 sene önce aynı şekilde kestirmiştim..uzun saçlı halim daha iyiymiş onu anladım-ama kısa saç sayesinde..deneme iyidir cesaret iyidir ayrıca yakışmış..bana uzun saç yakışıyomuş sanada o : P ayrıca tarzınsa süper bi tarz devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kadıköy rexxin önünde takılan tek tip, rap camiasından hatunlar gibi olmuşun. he ama yakışmış mı?... tartışılır. dedikleri gibi renk ve zevk meselesi. güle güle kullan =)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ablamda yazın 3 e vurdurdu baya yakıştı bazı kızlara yakışıyor ya ama bazılarınada ıgrenc oluyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Antimodes52, 17 Ekim 2005 00:35 tarihinde demiş ki: Ehah ne diyeyim adam denebilecek her şeyi demiş:) Öğğğhhh..[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ilginç olmus valla,bencede uzun saç daha guzel kızlarda[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 gule gule kullan ne dıyelım benmtarzım dııl ama sen sewıosan yakıştırırsın mutlaka[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Saç üzerine master yapmış biri olarak güzel diyebilirim. Ama kuru halde bırak saçını jöleyle dikme derim. Daha cici olursun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 güzel olmus bencede... bende mi saçımı kestirsem... *gaza gelir,ama sonra vazgeçer*[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 naaptınız ya[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Eternal, 17 Ekim 2005 23:15 tarihinde demiş ki: Saç üzerine master yapmış biri olarak güzel diyebilirim. Ama kuru halde bırak saçını jöleyle dikme derim. Daha cici olursun. bunun sac uzerine mastirla fln zerre alakasi yok ki..kimi sever kimi sevmez..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben hoşlanmadım yeni halinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bu arada saçının sarıdan siyaha dönmesi (bilmiorum öle gördüm) daha ii olmuş bence :) Siyah daha ii gitmiş sanki ;)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 pati insanları bayadır gremiorum inetrnet bozulduda... ya beenenlere sevndim falla çnkü bende beendim beenmeyen arkadaşlar sizede bozulmadım=) ben severim eleştirilmeyi=) ivy demişki pek tarzın değil falan diye haklı olabilirsin ama sende gördünki dün akşam tarz meselesi aliden sonra değişti haaa burak kim e gelince(çok güldüm) burak kuzenim oluo onun bilgisayarındn koydumda resmi=) ya horrible saçlar benim doğaldan sarı=) az bişey sarışın oluyorumda... o saçlarda boya=) haa saçları yapmak için uuraşmadın 2 dakkamı aldı.. böyle rahat oldu hem bide benm saçlar oldum olası kısacıktır yani bu haline daa çok alışığım bigünde istek üzerine saçlarımın dikilmemiş halinin resmini koyiimmm.. (insanlara ıyy ve öğğ dememeyi öğrenn bence ayıp yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 fena deil kaliteli bı makınayla cekseydın daha net gözükürdü[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben gerçeğini gördüm iyi olmuş bence.hep kısaydı yine doğal haline dönmüş bizim kız... ıyk böğğk yok öyle şeyler:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 @no_comment: İnanmıyorum yaaa tam 2 ay önce seninkadar uzun saçım vardı ve şimdi seninkine benzer bir halde son monikan :d Son monikan[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: no_comment, 18 Ekim 2005 16:24 tarihinde demiş ki: ya horrible saçlar benim doğaldan sarı=) az bişey sarışın oluyorumda... o saçlarda boya=) Senin sarı saçında boya diil miydi?! bana mı öyle gelmişti yoksa :) Olsun her halinle güzelsin sen ;)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 anlamadığım 1 nokta var..doğal sarışınlık gibi bi nimeti nie çöpe atarsın (=[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Dogal sarışınlık harbi çok cool bi olay kadınlarda. Bence saçlarını boyatmak çok garip.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 aa nedense fotoğrafta sarışın çıkmamışsın ışıktandır herhalde... ayrıca slayer 77 yle aynı olmuş modeller kuyruk yeri bile aynı galiba:)[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 eüheühüe öle yaa :p kuyruk rulaz :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bence uzat, hatun dediğinin saçı uzun olur tabi anna stern falan değilsen eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hos olmus.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar