Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçlara bakıınnn!!!

N-c

Öne çıkan mesajlar

deneme amaçlı bende 2 sene önce aynı şekilde kestirmiştim..uzun saçlı halim daha iyiymiş onu anladım-ama kısa saç sayesinde..deneme iyidir cesaret iyidir ayrıca yakışmış..bana uzun saç yakışıyomuş sanada o : P ayrıca tarzınsa süper bi tarz devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 17 Ekim 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
Ehah ne diyeyim adam denebilecek her şeyi demiş:)

Öğğğhhh..[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 17 Ekim 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
Saç üzerine master yapmış biri olarak güzel diyebilirim.
Ama kuru halde bırak saçını jöleyle dikme derim.
Daha cici olursun.

bunun sac uzerine mastirla fln zerre alakasi yok ki..kimi sever kimi sevmez..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

pati insanları bayadır gremiorum inetrnet bozulduda... ya beenenlere sevndim falla çnkü bende beendim beenmeyen arkadaşlar sizede bozulmadım=) ben severim eleştirilmeyi=)
ivy demişki pek tarzın değil falan diye haklı olabilirsin ama sende gördünki dün akşam tarz meselesi aliden sonra değişti haaa burak kim e gelince(çok güldüm) burak kuzenim oluo onun bilgisayarındn koydumda resmi=) ya horrible saçlar benim doğaldan sarı=) az bişey sarışın oluyorumda... o saçlarda boya=) haa saçları yapmak için uuraşmadın 2 dakkamı aldı.. böyle rahat oldu hem bide benm saçlar oldum olası kısacıktır yani bu haline daa çok alışığım bigünde istek üzerine saçlarımın dikilmemiş halinin resmini koyiimmm.. (insanlara ıyy ve öğğ dememeyi öğrenn bence ayıp yani)
Sosyal ağlarda paylaş

ben gerçeğini gördüm iyi olmuş bence.hep kısaydı yine doğal haline dönmüş bizim kız...
ıyk böğğk yok öyle şeyler:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki:
yedin benim şeyimi...yemeğimi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
no_comment, 18 Ekim 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
ya horrible saçlar benim doğaldan sarı=) az bişey sarışın oluyorumda... o saçlarda boya=)

Senin sarı saçında boya diil miydi?!
bana mı öyle gelmişti yoksa :)
Olsun her halinle güzelsin sen ;)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...