Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parayla karakter transferi

Giber

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşım söyledi, resmi wow sitesindeki forumlarda böyle bir konuya değinilmiş yakında yapılacaklar içerisinde bulunuyormuş ciddi ciddi. 10 euro 20 euro karşılığında fresh server olmayan serverlara isteyen istediği karakteri geçirtebilecekmiş.

Paylaşmak istedim de, bu haberi başka duyan göre veya yalanyalan varmı ?[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 40 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

ya blizz bu karakter transferi konusunda hassastı noldu? 10 20 euro mesele değil yani 3bin 5 bin altın satın alanlar var. çinliler var, deliler var. var da var. oyun çıkmadan önce blizz oyuncular arası denge konusunda diğer oyunlara nazaran daha duyarlı olduğunu kendi de belirtmişti. yapmasın öle bişi yani delikanlıyı bozar :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage

[Bu mesaj muzcu tarafından 22 Ekim 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Para ile mi bilmiyorum ; ama geçen hafta bir kaç mail attım , BL deki karakterimi başka bir servera geçirmeyi düşünüyordum arkadaşlarla oynamak için. İleriki haftalarda böyle bir seçeneğin açılacağını söylediler..[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

Onu şöyle yapabilirler ki zaten sık sık yapılamayacak gibi bir ibare vardı. Bir accounttan başka account'a karakter transferi yapıldığında account bu transfer için cooldown'a girecek atıyorum 1 ay hiç bir şekilde karakter transferi yapamayacak. Bu tarz bir şekilde karakter satışında bir kısıtlamaya gidilebilir.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 22 Ekim 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
Aynı server içinde 1 hesaptaki karakteri başka bir hesapa taşıma olacak ilerde.

allah yandık. şimdi millet "ya muzcu senin acc'dan kasam ben charı, benim wow gelince ona aktarırız" dicek. ne güzel kasmak isteyene kas ama acc benim olduğundan wow'un gelince tekrar kasman gerekcek deyip caydırıyordum milleti :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krmz, 22 Ekim 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
Para ile mi bilmiyorum ; ama geçen hafta bir kaç mail attım , BL deki karakterimi başka bir servera geçirmeyi düşünüyordum arkadaşlarla oynamak için. İleriki haftalarda böyle bir seçeneğin açılacağını söylediler..

Daha yeni move character i açmamışlar mıydı bl'ye. Asıl dunemaul'a açılsın şu karakter transferi her akşam sıra mı olur 100 kişi ya.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...