Giber Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bir arkadaşım söyledi, resmi wow sitesindeki forumlarda böyle bir konuya değinilmiş yakında yapılacaklar içerisinde bulunuyormuş ciddi ciddi. 10 euro 20 euro karşılığında fresh server olmayan serverlara isteyen istediği karakteri geçirtebilecekmiş. Paylaşmak istedim de, bu haberi başka duyan göre veya yalanyalan varmı ?[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 40 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya blizz bu karakter transferi konusunda hassastı noldu? 10 20 euro mesele değil yani 3bin 5 bin altın satın alanlar var. çinliler var, deliler var. var da var. oyun çıkmadan önce blizz oyuncular arası denge konusunda diğer oyunlara nazaran daha duyarlı olduğunu kendi de belirtmişti. yapmasın öle bişi yani delikanlıyı bozar :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage [Bu mesaj muzcu tarafından 22 Ekim 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Aynı server içinde 1 hesaptaki karakteri başka bir hesapa taşıma olacak ilerde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ne anlamlı kaldıki o zaman.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Para ile mi bilmiyorum ; ama geçen hafta bir kaç mail attım , BL deki karakterimi başka bir servera geçirmeyi düşünüyordum arkadaşlarla oynamak için. İleriki haftalarda böyle bir seçeneğin açılacağını söylediler..[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 İleride böyle bir hizmet sunmayı planlıyorlar ama ne zaman başlar bilemiyorum. Aşağıdaki adreste bundan bahsedilmiş. http://www.blizzard.co.uk/wow/shane.shtml[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Deli paralar dönücek wow üzerinden hem de yasallaştırılmış gibi gösterilerek, olan bu.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Onu şöyle yapabilirler ki zaten sık sık yapılamayacak gibi bir ibare vardı. Bir accounttan başka account'a karakter transferi yapıldığında account bu transfer için cooldown'a girecek atıyorum 1 ay hiç bir şekilde karakter transferi yapamayacak. Bu tarz bir şekilde karakter satışında bir kısıtlamaya gidilebilir.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Absolut, 22 Ekim 2005 16:02 tarihinde demiş ki: Aynı server içinde 1 hesaptaki karakteri başka bir hesapa taşıma olacak ilerde. allah yandık. şimdi millet "ya muzcu senin acc'dan kasam ben charı, benim wow gelince ona aktarırız" dicek. ne güzel kasmak isteyene kas ama acc benim olduğundan wow'un gelince tekrar kasman gerekcek deyip caydırıyordum milleti :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Krmz, 22 Ekim 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Para ile mi bilmiyorum ; ama geçen hafta bir kaç mail attım , BL deki karakterimi başka bir servera geçirmeyi düşünüyordum arkadaşlarla oynamak için. İleriki haftalarda böyle bir seçeneğin açılacağını söylediler.. Daha yeni move character i açmamışlar mıydı bl'ye. Asıl dunemaul'a açılsın şu karakter transferi her akşam sıra mı olur 100 kişi ya.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 100 kisi iyi yine ben BL de 400 sira bekledigimi bilirim ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kor'gall a istiyorum transfer olsada kacsam :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 paranla boru öttürmek ve paranla rezil olmak bu olsa gerek:S^^[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar