Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnız takılmak için en iyi sınıf hangisi?

onurdolar

Öne çıkan mesajlar

said:
Giber, 22 Ekim 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
çok güzel yorumlar gerçekten: "hunter 60 olunca iş bitiyor, mcye hunter alınmıyor bile"

birincisi mcye alınmayan class roguedur, hunter degildir. zayıf armorlar melee dalan tek class oldukları için..

ikincisi 60 olunca hiçbir ama hiçbir class için oyun bitmiş sayılmaz, bunu en cahil bir wow oyuncusu bile bilir. wowda 60dan sonra oyun başlıyor classınız ne olursa olsun..

bu mesaj da yanlış olmuş biraz. mcde hunter da rogue da gereklidir. damage meterlar da benimle aynı görüşte zaten :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 23 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
said:
çok güzel yorumlar gerçekten: "hunter 60 olunca iş bitiyor, mcye hunter alınmıyor bile"

birincisi mcye alınmayan class roguedur, hunter degildir. zayıf armorlar melee dalan tek class oldukları için..

ikincisi 60 olunca hiçbir ama hiçbir class için oyun bitmiş sayılmaz, bunu en cahil bir wow oyuncusu bile bilir. wowda 60dan sonra oyun başlıyor classınız ne olursa olsun..

bu mesaj da yanlış olmuş biraz. mcde hunter da rogue da gereklidir. damage meterlar da benimle aynı görüşte zaten :)

rogue un gerekliliğine şahsen inanmıyorum nedenide melee dps bossların aoesine karşı dayanıksız olmaları ayakta tutmaya kalktın mı priestin manasını emmesi[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

PvP honour kasmak icin ise, BG de kasicam diyorsan hunter en iyisi, uzakdan uzakdan deli gibi kill aliyorsun. Arka planda oldugun icin seni cogu zaman unutuyorlar. Misal onumdeki warriora 5 kisi birden daliyor ama biri bana saldirmayi dusunmuyor ben bu arada iki kisiyi aliyorum :) tabi sonra ustumden silindir gibi geciyorlar o ayri. Coklu savaslarda cok zevklidir hunter.
Sosyal ağlarda paylaş

iş bg ye özellikle alterac a geldimi mage harici alayı fıss iyi bir suicide runda 20 kill çıkarma şansınız var[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben tekrar oyuna başlasam ve amacım gm olmak ise ilk tercihim her zaman mage olur ama o mage sevgimden yoksa paladin olurum. dungeoncu olcaksam da priest olurum ve çok aktif olmaya çalışırım çünkü ünli bir pri oyunda en çok invite karakterdir... her mcye özel olarak çağılırsınız. hatta bg için de bu geçerli sırf pri ve iyi oynadığı için oyuna girdiğin anda sağlam inviteler alan bi arkadaşım var ordan biliom. ama pri kasması zor işte. benim gibi hergün 18 saat solo takılmış ve hiç sıkılmamış biri için kolay da aksiyon, yüksek dmg felan flan sa pri çok sıkar belli lvle kadar[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 23 Ekim 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
said:
Phlox, 23 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
said:

bu mesaj da yanlış olmuş biraz. mcde hunter da rogue da gereklidir. damage meterlar da benimle aynı görüşte zaten :)

rogue un gerekliliğine şahsen inanmıyorum nedenide melee dps bossların aoesine karşı dayanıksız olmaları ayakta tutmaya kalktın mı priestin manasını emmesi

vaelastrasz the corrupt

bwl'nin 2. bossu
roguesuz alınamaz
nokta (period).
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 23 Ekim 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
ya ben tekrar oyuna başlasam ve amacım gm olmak ise ilk tercihim her zaman mage olur ama o mage sevgimden yoksa paladin olurum. dungeoncu olcaksam da priest olurum ve çok aktif olmaya çalışırım çünkü ünli bir pri oyunda en çok invite karakterdir... her mcye özel olarak çağılırsınız. hatta bg için de bu geçerli sırf pri ve iyi oynadığı için oyuna girdiğin anda sağlam inviteler alan bi arkadaşım var ordan biliom. ama pri kasması zor işte. benim gibi hergün 18 saat solo takılmış ve hiç sıkılmamış biri için kolay da aksiyon, yüksek dmg felan flan sa pri çok sıkar belli lvle kadar
olay fazla oynamak. 3 ay boyunca durmadan BG takilirsan senin de cevren olur, senin hakkinda da foruma konu acarlar, iyi oynasan da oynamasan da sinifinin en iyisi olarak aday gosterilirsin.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 23 Ekim 2005 05:46 tarihinde demiş ki:
said:
muzcu, 23 Ekim 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
ya ben tekrar oyuna başlasam ve amacım gm olmak ise ilk tercihim her zaman mage olur ama o mage sevgimden yoksa paladin olurum. dungeoncu olcaksam da priest olurum ve çok aktif olmaya çalışırım çünkü ünli bir pri oyunda en çok invite karakterdir... her mcye özel olarak çağılırsınız. hatta bg için de bu geçerli sırf pri ve iyi oynadığı için oyuna girdiğin anda sağlam inviteler alan bi arkadaşım var ordan biliom. ama pri kasması zor işte. benim gibi hergün 18 saat solo takılmış ve hiç sıkılmamış biri için kolay da aksiyon, yüksek dmg felan flan sa pri çok sıkar belli lvle kadar
olay fazla oynamak. 3 ay boyunca durmadan BG takilirsan senin de cevren olur, senin hakkinda da foruma konu acarlar, iyi oynasan da oynamasan da sinifinin en iyisi olarak aday gosterilirsin.

ben de zaten çok farklı bişi sölemedim yani aslında oraya odaklanmak istedim de beceremedim sanırım. evet dediğin gibi ve benim de anlatmak istediğim gibi paso orda takılırsan baya çevre yaparsın ama şöle bişi var. paladinleri pek sevmezler çünkü çok paladin vardır ve paladinler çoğunlukla lider olur, en azından bizim serverda ve 2-3 pala zaten var die almazlar. ama pri her yerde her zaman ihtiyaç yua :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...