Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Copperfield'in son numarası: 'Dokunmadan hamile bırakacak'

Finrod

Öne çıkan mesajlar

Dünyanın en ünlü illüzyonisti David Copperfield, yakında yapacağı bir gösteride, sahnede bir kadını hiç dokunmadan ve cinsel ilişkiye girmeden hamile bırakacağını iddia etti.
Copperfield, Alman Galore dergisine yaptığı açıklamada, bundan sonraki ilk gösterisinde genç bir kadını sahnede hamile bırakacağını söyleyerek, ''Tabii ki cinsel ilişki olmayacak. Bundan herkes memnun olacak ama başka ayrıntı veremem'' diye konuştu.
Sadece 7 çeşit sihir bulunduğu teorisini reddeden Copperfield, fethedecek yeni alanlar olduğunu söyledi.
Almanya'da turnede bulunan Amerikalı illizyonist Copperfield, ünlü alman manken Claudia Scheffer ile bir süre nişanlı kaldıktan sonra ayrılmıştı[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Odim, 21 Ekim 2005 10:12 tarihinde demiş ki:
Dünyanın en ünlü illüzyonisti David Copperfield, yakında yapacağı bir gösteride, sahnede bir kadını hiç dokunmadan ve cinsel ilişkiye girmeden hamile bırakacağını iddia etti.
Copperfield, Alman Galore dergisine yaptığı açıklamada, bundan sonraki ilk gösterisinde genç bir kadını sahnede hamile bırakacağını söyleyerek, ''Tabii ki cinsel ilişki olmayacak. Bundan herkes memnun olacak ama başka ayrıntı veremem'' diye konuştu.
Sadece 7 çeşit sihir bulunduğu teorisini reddeden Copperfield, fethedecek yeni alanlar olduğunu söyledi.
Almanya'da turnede bulunan Amerikalı illizyonist Copperfield, ünlü alman manken Claudia Scheffer ile bir süre nişanlı kaldıktan sonra ayrılmıştı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zerglingtr, 21 Ekim 2005 11:36 tarihinde demiş ki:
cocuk dogacak mi sonunda ?

evet ben de bunu merak ediyorum. dogucaksa babası kim olucak. dna larını falan test etmek lazım =)
coperfield ile uyuştuğu gün ben o adamın elini öpmeye hazırım.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Odim, 21 Ekim 2005 10:12 tarihinde demiş ki:
Almanya'da turnede bulunan Amerikalı illizyonist Copperfield, ünlü alman manken Claudia Scheffer ile bir süre nişanlı kaldıktan sonra ayrılmıştı
yuh diyorum baska bişey demiyorum bu arada eger bole bişey olursa bize kız kalmadı yandık abazalara duyurulur:D:D:D Not:abaza deilim bu arada:D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin...

[Bu mesaj LucifeL tarafından 21 Ekim 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viskhii, 22 Ekim 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
uzaktan atış mı yapıcak acaba
o herifin spermide görünmezdir:)

ahahah x ışınlarıyla hamile edecek cocuguda mutant olucak[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...