Finrod Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Dünyanın en ünlü illüzyonisti David Copperfield, yakında yapacağı bir gösteride, sahnede bir kadını hiç dokunmadan ve cinsel ilişkiye girmeden hamile bırakacağını iddia etti. Copperfield, Alman Galore dergisine yaptığı açıklamada, bundan sonraki ilk gösterisinde genç bir kadını sahnede hamile bırakacağını söyleyerek, ''Tabii ki cinsel ilişki olmayacak. Bundan herkes memnun olacak ama başka ayrıntı veremem'' diye konuştu. Sadece 7 çeşit sihir bulunduğu teorisini reddeden Copperfield, fethedecek yeni alanlar olduğunu söyledi. Almanya'da turnede bulunan Amerikalı illizyonist Copperfield, ünlü alman manken Claudia Scheffer ile bir süre nişanlı kaldıktan sonra ayrılmıştı[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hamile olmayan kadını getirtip hamileyle değiştirir o da çok ilginçmiş[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Olur mu ole sey kadını gosterıden once seyırcılere gosterırler sahnede sonrada hamıle kalıp kalmadıgı na bakarlar..[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bi bu eksikti[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bencede yok artık yimpaş yozgat fln filan[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 nası yapcak merak ettim kabal acaib bişey korkarım ben ya[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Kadının ilgili organına el kol yapıp, abra kadabra çekicek :-) lol İlüzyon, büyü, fal, burç vs. sux.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 2 tane ikizi alir birini hamile birakir sonra şov hede hödö puff der deiştirir bunlari.bence boyle yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Nası yapacağını cok merak edıyorum da ıkız lerle falan yapamaz o kesın anlasılır sonra saygınlıgını kaybeder tamamıyle daha zekıce bır sekılde yapmalı..[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Odim, 21 Ekim 2005 10:12 tarihinde demiş ki: Dünyanın en ünlü illüzyonisti David Copperfield, yakında yapacağı bir gösteride, sahnede bir kadını hiç dokunmadan ve cinsel ilişkiye girmeden hamile bırakacağını iddia etti. Copperfield, Alman Galore dergisine yaptığı açıklamada, bundan sonraki ilk gösterisinde genç bir kadını sahnede hamile bırakacağını söyleyerek, ''Tabii ki cinsel ilişki olmayacak. Bundan herkes memnun olacak ama başka ayrıntı veremem'' diye konuştu. Sadece 7 çeşit sihir bulunduğu teorisini reddeden Copperfield, fethedecek yeni alanlar olduğunu söyledi. Almanya'da turnede bulunan Amerikalı illizyonist Copperfield, ünlü alman manken Claudia Scheffer ile bir süre nişanlı kaldıktan sonra ayrılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 cocuk dogacak mi sonunda ?[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ahahah herkes memnun olacak, çok hoş bişi ben öğretiyim boşuna uğraşmayın öyle seks meks[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ahahaha lol süper . Bende ellemeden girebilirm ama kobay lazım :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 @Darkrider Müthis bir yetenek :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Zerglingtr, 21 Ekim 2005 11:36 tarihinde demiş ki: cocuk dogacak mi sonunda ? evet ben de bunu merak ediyorum. dogucaksa babası kim olucak. dna larını falan test etmek lazım =) coperfield ile uyuştuğu gün ben o adamın elini öpmeye hazırım.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Odim, 21 Ekim 2005 10:12 tarihinde demiş ki: Dünyanın en ünlü illüzyonisti David Copperfield, yakında yapacağı bir gösteride, sahnede bir kadını hiç dokunmadan ve cinsel ilişkiye girmeden hamile bırakacağını iddia etti. Copperfield, Alman Galore dergisine yaptığı açıklamada, bundan sonraki ilk gösterisinde genç bir kadını sahnede hamile bırakacağını söyleyerek, ''Tabii ki cinsel ilişki olmayacak. Bundan herkes memnun olacak ama başka ayrıntı veremem'' diye konuştu. Sadece 7 çeşit sihir bulunduğu teorisini reddeden Copperfield, fethedecek yeni alanlar olduğunu söyledi. Almanya'da turnede bulunan Amerikalı illizyonist Copperfield, ünlü alman manken Claudia Scheffer ile bir süre nişanlı kaldıktan sonra ayrılmıştı yuh diyorum baska bişey demiyorum bu arada eger bole bişey olursa bize kız kalmadı yandık abazalara duyurulur:D:D:D Not:abaza deilim bu arada:D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin... [Bu mesaj LucifeL tarafından 21 Ekim 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 boyle bisey olursa yuhh derim once sonrada gider copperfield abimizin ellerini operiz :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 şimdi show tv gösterdi :D[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Spermmi fırlatacak napacak?Yada gitcek hamile karıyı değiştircek vs..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 uzaktan atış mı yapıcak acaba o herifin spermide görünmezdir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hamile kadınla degistirir ya sacma bunlar zaten ulen milyonlarca yıllık isi degistirecek serefsiz buna millette inanacak.düsünsene karınla otobüste cocuk yapıyosun felan düsünmesi bile korkunc ama neyse:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Viskhii, 22 Ekim 2005 19:53 tarihinde demiş ki: uzaktan atış mı yapıcak acaba o herifin spermide görünmezdir:) ahahah x ışınlarıyla hamile edecek cocuguda mutant olucak[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bu herif ya ilerde bizim temiz türk kızlarını hamile bırakmaya başlarsa teker teker :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ilerde evlenip karısını bakire gormek isteyen türk erkekleri birlesin:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 adam otobüste gidiyor kadın çok hoşuna çat kadını hamile bırakıyor entersan olurdu :P[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar