Davion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 [signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 o_O[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Photoshop gibi geldi.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Yok artık Lebron James...Doldurulmuş gibi geldi bana[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: zamo, 22 Ekim 2005 10:43 tarihinde demiş ki: Photoshop gibi geldi. Ulan ne görseniz photoshop photoshop belki gerçek olamaz mı?[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 @Davion ps napalım, cocuk programı oldu zaten. Yoldan geçen dedeyede sor ps kullanıyorum ben der. Bunun için bu vakalar normal ;)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Valla photoshop olsada olmasa benim böle bi kedim olsun isterdim. :P[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Davion, 22 Ekim 2005 10:46 tarihinde demiş ki: Ulan ne görseniz photoshop photoshop belki gerçek olamaz mı? Adabına dikkat et lanlı konuşma benle. Ayrıca ps gibi dedim.Gerçek de olabilir tabi.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yuhh be o ne öle ...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 gerçek olsa ve benim olsa :)[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin... anılanılanılanılanılanılanılanıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Köpek değil yaa bu dana resmen... Ohaa kaç kilodur bu yaa[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 panter gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 davion forumtr nin garip oalylardan alıp buraya koymaya devam etme son kez söylüüyorum[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bildiğin kaplan lan bu[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Greeny, 22 Ekim 2005 11:07 tarihinde demiş ki: Bildiğin kaplan lan bu Aynen LAN öle[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Davion, 22 Ekim 2005 10:42 tarihinde demiş ki: Ama harbiden photoshop gibi duruo... İlk olarak kedide kaldırılmış ifadesi yok yani kediler en azından bi kıpraşır öyle odun gibi durmaz o şekilde kaldırılmış bir kedinin(hele o boyutta ise) o şekilde durması imkansız gibi bişiy Doldurulmuş ta olabilir ama bence o kedi gerçek değil bence adam o şekilde durmuş, kedi resmini büyütüp yapıştırmışlar photoshopla filan (kedi resmi zaten matlaşmış biraz yani üstünde oynanmış gibi duruo)[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Gothic, 22 Ekim 2005 11:06 tarihinde demiş ki: davion forumtr nin garip oalylardan alıp buraya koymaya devam etme son kez söylüüyorum Koysa napacaksın çok merak ettim. Kişisel mesajlarınızı özel mesaj yoluyla iletip forumlarda sadece konularla ilgili yorumlar yapmanız gerektiğini bilmiyorsun millete bişi deme bari. Eheh sahibine bakınca kedide olur bu kadar diye düşünüyor insan :P[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 nasıl olsa photoshop oldugu için sorun yok...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Çok bulanık resim, herhalde bir Photoshop durumları var veya içini doldurmuşlardır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Gothic, 22 Ekim 2005 11:06 tarihinde demiş ki: davion forumtr nin garip oalylardan alıp buraya koymaya devam etme son kez söylüüyorum Ben de söyleyeyim son kez; ya şikayet butaonuna basmayı öğren, ya da çıkış butonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ya cok büyük bir kedi; ya da ufak cinsten bir kaplan Ne olursa olsun Amcaya yakısmıs :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 froumtr'den alınmış olabilir, ben oraya girmediğim için bana yeni geliyor bunlar :-)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 biz tıp çevresi olarak buna: "OhanesBurgerDinamosMasterTridinYuhhhOh@nburg" diyoruz[signature][hline]KAÇINILMASI GEREKEN 4 zararlı beyaz : şeker , un , tuz , ZEKERİYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya adamın o agırlıgı oyle tutması dogal gelmedi bana çok rahat ellerinde bole ı ıh tutamaz tutulamaz tutulabilitesi düşük[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 photoshop[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar