huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 servislerimi hizmetine sunabileceğim takım aranmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Dela said: benim averaj takimi icin bir onerim var, N00bz United Penth Sly-One Fistan Osso Lopeth konu turnuva olunca hardpr0s oluruz aga merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yok mu bana team yaa :( inv pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 khala ShuTTer Griz Phyxantar +1 sır gibi saklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 griz hemen satmis bizi... vay alcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 RaNdOmS isimli bi' klan olsun bari, var mı toplaşamayan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Takim Gercek Kotuler (Really Rottens) Penth Ekmek Azmo Dreagloth Griz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi kaç tane griz var böyle ;) . adam herkeze gelcem sizin takıma demiş anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Oha simdi farkettim. Tamam Fistan gelsin o zaman Griz yerine, ok mu Ozcancim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yok mu adam arayan bizi de alın kardeşim bi takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Olm Yiğitlerdenim ben işte, takım ismi Atar olsun bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu arada ne zaman bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 turnuva zamanı ne zaman eğer çok yakın bi zamanda olcaksa yalan olurum ben gelemem ama 2 haftaya kadar gelir oynarım yargılarız yargılanırız değişir ^^ her neyse eğer erken olmayacaksa benide yazın bi takıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 said: Saint Klanı olarak bizde yazılalım. St. Siluet St. Sah7e St. HardCore St. Bonus St. JtRaven Ek Olarak St. HerooN St. Chocolate St. Peters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 aga patiden kimler bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 transferlere acigim. kriterlerim, kill calanlar olmamali takimda, hirs yapilmamali ama ciddi oynanmali, fiziksel ve dusunsel acidan kazanmaya odakli bireyler olmali diger 4 kisi, yani oyuna vaktinde baslayip bitirebilmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 beni de alsın biri takımına pls =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Cons said: aga patiden kimler bunlar? Aga Sadece ben aktif mesaj atiorum. Hepsinin var accountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 oo bizim takım şekillendi bile. ben tunca kermit 2 tane de dandirikten adam bulsak tamam işte ezdik demektir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sizin takimin pro ihtiyacini karsilayabilirim, ustun yetenklerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 turnuvaz zamani kurallari ile ilgili bi topic acaktir wish kisa sure icinde. siz takimlara yerlesmeye devam edin hizli bisekilde. bu topic geyik topic asil topicde resmiyete kavustururuz isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Clan Muhlis; Bha(bendeniz) Benimaru Robertpoche +1 üzerinde düşünüyoruz. geçmi kaldım bu arada? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 4 kisimi girceksiniz dfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Adam bulamayan takım varsa beni ekleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 tamam ilke. önemli olan katılmak isteyen varsa ben girerim o takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar