Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paticik dışından adam yasak olmalı bu ne böyle hayatımda görmediğim tipler sırf dota iyi oynuyor diye , tövbe tövbe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 asteroth cidden takımdan mı atıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Aldık biz bebişim asteroth u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 EN İYİ takım bizde en azından. yargıtay gibi takım olduk be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bizimkilerde iyi, çay bardağı gibi çocuk herbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 josceyi kim attı lan takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Adam eksiği olan takım yok mu ya ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ben çıkıyorum takımdan. Eleman kimseye danışmadan adam alıyor takıma, sonra da gidiyor. Allah belanı versin Zeytin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Werewolf ile aynı şekilde, U Z A D I M Zeytinlere selam yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Werewolf said: Ben çıkıyorum takımdan. Eleman kimseye danışmadan adam alıyor takıma, sonra da gidiyor. Allah belanı versin Zeytin. Vasıfsız kişilik,gelirmisin takıma dedim evet gelicem demiştin.Hayatın satış olmuş. U Z A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kermit said: josceyi kim attı lan takımdan Valla en başta millet "Abi takımı kurduk" "Yer yok valla" falan diyodu, şimdi de "Ya yol yakınken atsak mı bu adamı?" oldu. (Gerçi bunu diyen de dela piçi ama olsun) Takımın ismini ÇOK Kötü koymuşlar, benden iyi oyuncu bulacaklar akılları sıra. Mağdurum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 gereksiz yere kalp kırılmasın, siliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Turnuva muhabbetine arkadasliklariniza yazik etmeyin. Turnuvada basari ugruna arkadasini satanlari macta rencide ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 pardon ama seni ne açıdan ilgilendiriyor bu konu? karşılıklı bozuşur,barışırız veya barışmayız.Senin bir yetkin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oo ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 maçta rencide etmek icin yetkiye mi ihtiyaç var birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben de takim ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Asteroth said: kermit said: josceyi kim attı lan takımdan Valla en başta millet "Abi takımı kurduk" "Yer yok valla" falan diyodu, şimdi de "Ya yol yakınken atsak mı bu adamı?" oldu. (Gerçi bunu diyen de dela piçi ama olsun) Takımın ismini ÇOK Kötü koymuşlar, benden iyi oyuncu bulacaklar akılları sıra. Mağdurum =/ Ne mağduru angut. ÇOK KÖTÜ takımının maskotusun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Alt tarafı bir takım yazacaksınız 23 sayfa yazı var ehue dota sunucusu değil emocenter/dramaclub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 başım ağrıyor artık buraları okurken eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 okuycan görevin çalışşşş .... Arbeiten pis dotacı (film'den alıntıdır bir kısmı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ee maçlar nne zaman.ben bi 3 hafta çok aktif olmam vizeler felan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 said: Siluet Sah7e BonuS jiN[rLs] HardCore Bunlar kim? lol ne forumda ne de sunucuda gördüm... Bonus forumdan diyeceğim de S'yi büyük yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 turnuva bu aksam mı baslıyo.dün konusuluyodu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Tekrar bir aksilik olmazsa. Utterable said: Başlangıç tarihi katılan arkadaşlarımızın sınavlarının bitimi, yani ayın 29-30'u gibi olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar