Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paticik dışından adam yasak olmalı bu ne böyle hayatımda görmediğim tipler sırf dota iyi oynuyor diye , tövbe tövbe .
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 EN İYİ takım bizde en azından. yargıtay gibi takım olduk be.
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bizimkilerde iyi, çay bardağı gibi çocuk herbiri
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Adam eksiği olan takım yok mu ya ben de varım.
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ben çıkıyorum takımdan. Eleman kimseye danışmadan adam alıyor takıma, sonra da gidiyor. Allah belanı versin Zeytin.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Werewolf ile aynı şekilde, U Z A D I M Zeytinlere selam yola devam.
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Werewolf said: Ben çıkıyorum takımdan. Eleman kimseye danışmadan adam alıyor takıma, sonra da gidiyor. Allah belanı versin Zeytin. Vasıfsız kişilik,gelirmisin takıma dedim evet gelicem demiştin.Hayatın satış olmuş. U Z A
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kermit said: josceyi kim attı lan takımdan Valla en başta millet "Abi takımı kurduk" "Yer yok valla" falan diyodu, şimdi de "Ya yol yakınken atsak mı bu adamı?" oldu. (Gerçi bunu diyen de dela piçi ama olsun) Takımın ismini ÇOK Kötü koymuşlar, benden iyi oyuncu bulacaklar akılları sıra. Mağdurum =/
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 gereksiz yere kalp kırılmasın, siliyorum
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Turnuva muhabbetine arkadasliklariniza yazik etmeyin. Turnuvada basari ugruna arkadasini satanlari macta rencide ederim.
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 pardon ama seni ne açıdan ilgilendiriyor bu konu? karşılıklı bozuşur,barışırız veya barışmayız.Senin bir yetkin yok.
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 maçta rencide etmek icin yetkiye mi ihtiyaç var birader?
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Asteroth said: kermit said: josceyi kim attı lan takımdan Valla en başta millet "Abi takımı kurduk" "Yer yok valla" falan diyodu, şimdi de "Ya yol yakınken atsak mı bu adamı?" oldu. (Gerçi bunu diyen de dela piçi ama olsun) Takımın ismini ÇOK Kötü koymuşlar, benden iyi oyuncu bulacaklar akılları sıra. Mağdurum =/ Ne mağduru angut. ÇOK KÖTÜ takımının maskotusun sen.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Alt tarafı bir takım yazacaksınız 23 sayfa yazı var ehue dota sunucusu değil emocenter/dramaclub.
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 başım ağrıyor artık buraları okurken eheh.
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 okuycan görevin çalışşşş .... Arbeiten pis dotacı (film'den alıntıdır bir kısmı)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ee maçlar nne zaman.ben bi 3 hafta çok aktif olmam vizeler felan var
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 said: Siluet Sah7e BonuS jiN[rLs] HardCore Bunlar kim? lol ne forumda ne de sunucuda gördüm... Bonus forumdan diyeceğim de S'yi büyük yazmış.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 turnuva bu aksam mı baslıyo.dün konusuluyodu ama
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Tekrar bir aksilik olmazsa. Utterable said: Başlangıç tarihi katılan arkadaşlarımızın sınavlarının bitimi, yani ayın 29-30'u gibi olucaktır
Öne çıkan mesajlar