Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merak ettım sordum ...


The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

t-3 fallout vs vs ...
post apoc... seyler oynayıp seyredıp duruyoruz ...
hıc dusundunuz mu ...
bırgun sızı nukleer seylerden ottan .oktan koruyacak bır sıstemın ıcıne bır sekılde gırıyorsunuz ...
cıktıgınızda dunyada hayatta kalan tek ınsanın sız oldugunu bır sekılde ogrenıyorsunuz ...
ne yaparsınız ???[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*did you sergen ...
*no ı'm blind ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi hikaye duymuştum,adam bir gün uyanıo,kalabalık bi cadde üstünde evi olduu halde,çıt gelmiyo dışardan,sonra çıkıo,kimseyi bulamıyo,geziyo,anlam wermiyo,bööle kimse yok,herkes yok olmuş,haftalar sonra,eeeh,koyarım boole işe deyip bi çatıya çıkıo,kendini boşluğa bırakıyo,düşerken yanından geçtiği pencerelerden birinin içinden birden telefon zili sesi geliyo ama çok geç,adam 1-2 saniye sonra yere yapışacak,işte iğrenç bi duygu budur![hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teknık olarak muhakkak 1 ınsandan fazla kısı kurtulur tum ınsanların oldugu olay Kıyamet gunu oluyor ve o gunde hayatta kımse kalmıycak yanı o gune kadar ınsan nufusu tukenmıycek tum dını kıtaplarda yazar ayrıca oyle bır olay olsa bıle ben de hayatta kalmıs olsam muhakkak sehır kalıntılarına felan gırer ne var ne yoksa lootlar kendımı yenı dunyanın kralı secerım elbette hayatta kalan bırılerı olur onlarıda atkı altına alınca yenı dunya duzenı kurulmus olur ehehehe buyuk hayaller[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabah akşam yer zıcar ve bulabildiğim en iyi bilgisayara oyun doldurup oynamaya başlardım. oyun larım bitince de hepsini baştan oynardım. güzel olurdu heralde. ama şey önemli ortalık yıkıntı mı olacak yoksa dogmeat in anlattığı yarı vanilla sky hikaye gibi binalar falan sağlam mı olacak. hani herşey yerinde birtek insanlar eksik. öyle olursa baya manyak olur. gerçi 15 20 yıl sonra sıkılırım tahminim ama denemek lazım.

[Bu mesaj nek2004 tarafından 31 July 2003 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ateşleyin vallaha ne manyak olur be tanrıcılık oyunu. sonunda delirmekte var ama bigün ölücez delirip yada delirmeden. dediğim gibi delirtir ama çok ilginç de olur. sorun sevdiğin kişilerin yanında olmamasıdır ama sevmediklerinden de kurtulursun. düşünsene tek başına dünyayı dolaşabilirsin. ama herşey yerli yerinde olucak. bence 50 60 yıllık bi hayat işkence olmaz ama ölümsüzlük işkence olurdu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

etraftan hızklı bir araba bulurdum (ee nede olsa herşey benim artık ehe) içini erzakla doldururdum sonra basıp giderdim başka yerlerde insan varmı diye
ee mutlajkka bir adet dişi bulunur hem insan lığın yok olmamasılazım...[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kız bulamasak bile abi düşünsene bütün dergiler siteler şişme olanlar ve olmayanlar hepsi senin. sonra o huzur muhteşem olur. gerçi sonunda delirtir. ama en azından diğer tarafa gidince bi havan olur " hahaha! en kral huriler bana ben en sonuncuyum"
huriler:"ayyy inanmıyorum. o sen misiiinn? nasıl becerdin anlatsaanaa. nooolurr?"
sen:"huhaha! yukardaki amca oğlum olur. eee torpilliyiz biraz"
huriler:"ayy deme yyaa. bizide tanıştırır mısın bi gün? luuutffeen"
sen:"meşguldür biraz. ama beni kırmaz. hallederiz bigün. siz onları boşverin de yaklaşın yamacıma. bakın neler neler göstercem."
tabii bu benim için geçersiz... bu diyalogdan sonra direk cehennemliğim. gerçi o da güzel kırmızı daha bi seksi gösteriyo...

[Bu mesaj nek2004 tarafından 31 July 2003 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bikere 3-4 ay sonra yemeksiz kalırsın,ööle gezeme4ssin yani,biyere yerleşip hayvan bakman lazım yoksa ölürsün,ayrıca elektrikde gider,bayar yani,çok yaşıyamazsın[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...