The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 t-3 fallout vs vs ... post apoc... seyler oynayıp seyredıp duruyoruz ... hıc dusundunuz mu ... bırgun sızı nukleer seylerden ottan .oktan koruyacak bır sıstemın ıcıne bır sekılde gırıyorsunuz ... cıktıgınızda dunyada hayatta kalan tek ınsanın sız oldugunu bır sekılde ogrenıyorsunuz ... ne yaparsınız ???[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *did you sergen ... *no ı'm blind ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 intihar ederim.[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bi hikaye duymuştum,adam bir gün uyanıo,kalabalık bi cadde üstünde evi olduu halde,çıt gelmiyo dışardan,sonra çıkıo,kimseyi bulamıyo,geziyo,anlam wermiyo,bööle kimse yok,herkes yok olmuş,haftalar sonra,eeeh,koyarım boole işe deyip bi çatıya çıkıo,kendini boşluğa bırakıyo,düşerken yanından geçtiği pencerelerden birinin içinden birden telefon zili sesi geliyo ama çok geç,adam 1-2 saniye sonra yere yapışacak,işte iğrenç bi duygu budur![hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 sen ne yaparsan bende onu yaprdım[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 15-40 yas arası en sıcak kadın cesedını ararım ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *did you sergen ... *no ı'm blind ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yuh artık :)[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 teknık olarak muhakkak 1 ınsandan fazla kısı kurtulur tum ınsanların oldugu olay Kıyamet gunu oluyor ve o gunde hayatta kımse kalmıycak yanı o gune kadar ınsan nufusu tukenmıycek tum dını kıtaplarda yazar ayrıca oyle bır olay olsa bıle ben de hayatta kalmıs olsam muhakkak sehır kalıntılarına felan gırer ne var ne yoksa lootlar kendımı yenı dunyanın kralı secerım elbette hayatta kalan bırılerı olur onlarıda atkı altına alınca yenı dunya duzenı kurulmus olur ehehehe buyuk hayaller[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 direk intahar[hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Alla alla ben bunları biyerden hatırlıyom ama.??? :hmm:[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 İlk eczaneye gidip kaç Valium'da O.D. olabilirim test ederim =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 kesinlikle intahar etmem cunku secilmis kisi(the chosen one olayi) oldugumu dusunup verilen gorevi yapardim :D[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 İnsanların ben hariç tümünün neden yok olduğunu araştırır, sonrada tüm dünyayı dolaşırdım. Hala daha insan bulamazsam, evime gider ölmeyi beklerdim.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 sabah akşam yer zıcar ve bulabildiğim en iyi bilgisayara oyun doldurup oynamaya başlardım. oyun larım bitince de hepsini baştan oynardım. güzel olurdu heralde. ama şey önemli ortalık yıkıntı mı olacak yoksa dogmeat in anlattığı yarı vanilla sky hikaye gibi binalar falan sağlam mı olacak. hani herşey yerinde birtek insanlar eksik. öyle olursa baya manyak olur. gerçi 15 20 yıl sonra sıkılırım tahminim ama denemek lazım. [Bu mesaj nek2004 tarafından 31 July 2003 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 15 20 yıl sonra sıkılırsın demek? Ben 1. haftadan delirir, hayallar filan görmeye başlardım.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: nek2004, 31 July 2003 11:21 tarihinde demiş ki: denemek lazım. tamam sen kendine bi sığınak bul ben kimyasalları ateşliyorum...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ateşleyin vallaha ne manyak olur be tanrıcılık oyunu. sonunda delirmekte var ama bigün ölücez delirip yada delirmeden. dediğim gibi delirtir ama çok ilginç de olur. sorun sevdiğin kişilerin yanında olmamasıdır ama sevmediklerinden de kurtulursun. düşünsene tek başına dünyayı dolaşabilirsin. ama herşey yerli yerinde olucak. bence 50 60 yıllık bi hayat işkence olmaz ama ölümsüzlük işkence olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 düşündüm bnu ben bigün uyanıyorum kimse yok tek başımayım. istediğim eve kapısını kırar girerim heryeri gezerim merak ettiğim herşeye bakarım bütün dükkanları yağmalarım her türlü elektronik vsvsvs[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 etraftan hızklı bir araba bulurdum (ee nede olsa herşey benim artık ehe) içini erzakla doldururdum sonra basıp giderdim başka yerlerde insan varmı diye ee mutlajkka bir adet dişi bulunur hem insan lığın yok olmamasılazım...[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 iide o arabyala kaza yapıp bi tarafını kırsan ööle sıkışıp kalırsın arabanın içinde acılarla ıııy[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bi ferrari alir yardira yardira giderdim once :)[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 kız bulamasak bile abi düşünsene bütün dergiler siteler şişme olanlar ve olmayanlar hepsi senin. sonra o huzur muhteşem olur. gerçi sonunda delirtir. ama en azından diğer tarafa gidince bi havan olur " hahaha! en kral huriler bana ben en sonuncuyum" huriler:"ayyy inanmıyorum. o sen misiiinn? nasıl becerdin anlatsaanaa. nooolurr?" sen:"huhaha! yukardaki amca oğlum olur. eee torpilliyiz biraz" huriler:"ayy deme yyaa. bizide tanıştırır mısın bi gün? luuutffeen" sen:"meşguldür biraz. ama beni kırmaz. hallederiz bigün. siz onları boşverin de yaklaşın yamacıma. bakın neler neler göstercem." tabii bu benim için geçersiz... bu diyalogdan sonra direk cehennemliğim. gerçi o da güzel kırmızı daha bi seksi gösteriyo... [Bu mesaj nek2004 tarafından 31 July 2003 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Olene akdar milletin gizli olan herseyini okurum niahah yasasin anti privacy hede hodo[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Nedenini bilmiyorsam delirirdim. Tek başına yapılcak hiçbirşey yok ki?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bikere 3-4 ay sonra yemeksiz kalırsın,ööle gezeme4ssin yani,biyere yerleşip hayvan bakman lazım yoksa ölürsün,ayrıca elektrikde gider,bayar yani,çok yaşıyamazsın[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 araba kullanmayı uçak kullanmayı benzin doldurmay vs. öğrenirim önce. artık amerikaya gidip bi pedulla veya conklin bass almaya hazır olduumu hissedince yola çıkar uçağı düşürür patlarım heralde.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar