Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En çok aranan char

Rea

Öne çıkan mesajlar

Ah abi hunter süper di mi? Trapler, Beast in yetenekleri, Survivalde moongloss bite çok işe yarayacak gibi duruyor. Araya raptor strike sıkıştırma vs. vs. mükemmel bence.

Ya peki guildler en çok neyi tercih ediyor alımalrda? Herkesi alıyorlar mı? Ben pvp rp realmine gireceiğim de. Sizce guildde iyi bir üye işte general falan olmanın en kolay charı hangisi?[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally.
Sosyal ağlarda paylaş

mage oynadım ben, iyi guzel de zevk alamadım bi turlu, guclu ama eglenemedim, hunter actım yeni lvl 14 ve asıgım, biraz da zevk meselesi aslinda :)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

Her class ii ya sonucta birbirini dengelio oyun hepsi lazm olmassa olmaz pri sayısı az evt ama pri cogu kişiye göre oynaması zevksiz geliyor herhalde ama bnm adamlarım hunter ve warrior en saglamları onlar yani bnm zevk aldıklarım :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

tartışmasız 1 numara priesttir
ben şahsen warlockları çok severim ama grup/raid nekadar büyük olursa olsun sadece 1 taneye ihtiyaç olduğu için ne yazık ki değerleri bilinmez

2 numara iyi magedir . özellikle end gamede iyi mage çok aranır piyasada ihtiyacı karşılayacak düzeyde mage var ama iyi mage bulmak zor

priest ve mage in bence en önemli özelliği gerektiğinde kimseye hesap vermeden iş yapabilmeleridir mesela işler karıştığında priest 1 adamı ayakta tumak için gerekirse 5 adamın ölümüne sebep olur ve kimse ağzını açıp tek laf söyleyemez önemli olan o 5 adamı kurban edebilecek insiyatifi alabilmektir iyi priest herkesi healleyen değil wipe yemiyecek kadar adamı ayakta tutabilen priestir

end game de paladin shaman ( anti wipe için mutlaka bir tane alınır ama oynayan çok)rogue,hunter (düzensiz yüksek dps aggro yu dağıttığı için) grup bulmakta zorlanır[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Wow da 3 char var
1-Priest
2-Mage
3-Warrior

priesti kasarım sıkılmam dersen priestin aç.Yaptığı işi kaldırım diyosan kas derim zevkli ama instlerde herşey senin elinde oluyor bu yüzdende çok dikat edip iyi oynaman gerekir.

Mage dmg için birebirdir onun için magelerde aranır ve sheep unutmamak gerekir :)

Warrior(tank) aggro babsıdır agroyu alır ve diğerlerini öldürmesini bekler tabii kendi burduğu yüksek dmglerde dahil

Her classın kendine göre zor anları var ama tank veya priest yatarsa partyde % 90 yatar.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

en çok arananmış, en iyi classmış, en iyi pvp classıymış, en iyi instance classıymış, bunların hepsi palavra.

çok basit düşün. bu sadece ve sadece bir oyun. oyundan beklentin nedir ? zevk almak eğlenceli vakit geçirmek. bunu nasıl sağlarsın ? en çok zevk aldığın ve eğlendiğin classı oynayarak. bu kadar basit. ben hunter oynuyorum ve "aman beni gruba almayacaklar aman şöyle aman böyle" diye 1 kere olsun düşünmedim. çünkü ben hunteri iyisiyle kötüsüyle kabul edip keyfime bakıyorum.

ha senin "eğlenme" derecen nasıldır bilemem, en çabuk full epic set tamamlayıp en baba rank honor item para bende olsun diyorsan orasını bilemem, rekabet bürümüş senin gözünü derim sadece. ancak sırf instance yapabilmek için warrior veya priest açan adamlara anlam veremiyorum.[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 40 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

warlock olarak bi roun yasamassın grup bulmakta .. sole ki 57 den 60 a kadar ben hep high level instancelardaydım ..
cunku warlock bulamıolardı =)
60 oldum da toplıcaım itemların counu almıstım ..
..
death coil den sonra pvp de de asırı ezik deiliz yanii .. oynanabilir bi karakter oldu .. bi dahaki patchde de soul shard sorunu bitcek yuppi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twisty, 21 Ekim 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
priest rulaz shadow talentleri superde holye de bi ceki duzen getirseler instancelere paso heal atmak sıkıo ama pvp de falan cok zevkli priestle oynamak

hehe 4 ay boyunca holy priestle Bg takıldım Bg yapıyorum diyodum ama hunterımı bg haline gitrip girdiğimde kendimi avutuyomuşum gercek Bg hunterla gördüm gercek heycanı zevki dmg vurunca anladım bg lerde paso heal atmak inanılmaz baydı ama healın gaza gelen warriorların heycanını görmekte bambaşka bi olay :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla

Sosyal ağlarda paylaş

3 tuşa basıyos doğru ama iş 3 tuşla kamıyor o tankı hatta partydeki birin ölmemsini sağmak çok zor kim hp si nasıl agro kimde vs onların hepsine bakıyosun bütün party senin en ufakbir hatanda wipe olmasına neden olabilir aynı şey warrior içinde geçerli agro kaçırması gibi.Siz hunterların işi kolay auto shot bırakıyonus isterse yemek yiyin isterse uyuyun yaptınız başka bişe yok[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla

[Bu mesaj slayer77 tarafından 21 Ekim 2005 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence arkadaş çoktan hunter açmış da 60 lamış ya da 40 ı geçmiş ama kolay grup bulamıyor morqal depolaumaya gelmiş ehe :)

hunterlar aslandır kaplandır kesseler acımaz her zaman grubumda bir hunter olsun isterim[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...