Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Mr_Hand, 09 Ekim 2005 01:04 tarihinde demiş ki: o ne yaa adam 6-7 metre yükseklikten atlıyo bazı yerlerde?! atlamayı bilio adamın sırrı orda =)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Jackie Chan! Koşmak! Jackie Chan! :lol: Jacki Chan bileklerini defalarca kırdığı için koşamaz hatta kendisi ile yapılan röportajlarda koşu sahnelerini ayrı çektiğini çünkü çok genç yaşta defalarca ayak bileklerini kırdığını belirtmiştir... Bu sahneler acı verdiği için fazla koşmaz (zaten dikkat ederseniz garip bir koşuşu vardır) Ha ayrıca Le Parkour uzakdoğu sporu falan değildir (karıştırmamak lazım) koşma, atlama vs. çok farklıdır. Akıcılığa dayanır aslında...Misal Jackie Abimiz bir duvara çıkabilir elbet ancak merdiven korkuluklarında hoplayıp durmaz, kısa sürede bir binaya tırmanıp (hehe şakacı seni, film seti değil bu, ip falan yok. Numara yapma. Çıplak elle, normal bir binaya tırmanmaktan bahsediyoruz burada) sonra balkon demirlerinden atlayarak yerde yuvarlanmaz.. Adam Hollywood starı Bunları yapmaz! Ancak parkour yapanlar bu işi sadece zevk için, eğlence için yapan insanlar.. Kısacası arada dağlar kadar fark var.. Notice(Yazının yazılış sebebi aslında -kişisel görüşler ve zevkler farklı olsa dahi- David Belle gibi bir traceur ile Jackie Chan'in kapıştırılmasının hatalı bir karşılaştırma olduğunu belirtmektir. Yoksa Jackie'yi ailecek beğenerek izleriz :) David Belle ile arada sohbet ederiz[Candır, kraldır. O ayrı] Filmler sahne sahne çekilir, hata yaparsan bir daha çekebilirsin güvenlik önlemleri vardır ama parkourda düşersen...)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 adamın bi binanın tepesindeki kapaktan atlayıp kapağı tutan zımbırtıyı fırlatması çok güzel olmuş bence.[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Abim aşmış yane.Filmi izlemiştim hoştu[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ehe[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 offf görüntü görüntü ara belleğe alarak indirdi baştan full izleyemedik ...[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 e orda sag tıkla farklı kaydet dıye lınk werdıler ordan nıye ındırmedın kı :D[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 İğrenç bi espri yapayım mı ? AÇILDI , gibi. Kusabilirsiniz ama gerçek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 super kaçıyor walla[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 tabıkı kacmak erkeklerın bulduğu en kolay yol...[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 eleman sağlam kaçıyo bu yamakasi diye bi film vardı ona benziy sanki[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben olsam hepsini çıkartır vururdum daha zevkli be[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: toggie, 09 Ekim 2005 00:47 tarihinde demiş ki: Binaların üzerinden zıplama dışında pek bi fantastik olay yok bence yapıyor adam gerçekten. binaların üstünden zıplanmalr dışındaki bölümler fantastik asıl[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Güzel spor ayakabısı reklamı olur[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 dayyt[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 filmi indirmeye başladım bile valla, çok güzelmiş. ancak jackie chan ile kıyaslamayalım plz.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 koş yoksa düşersin[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Famy, 09 Ekim 2005 14:46 tarihinde demiş ki: tabıkı kacmak erkeklerın bulduğu en kolay yol... Feministiz galiba :)[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ceki çen favorim..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu bir sanat, (bkz: yamakasi) Luc Beson'un en güzel 2. film'i taxi'den sonra tabi. izleyin bunlardan çok var[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 vay be süpermiş :) yalnız bişi dikkatimi çekti bu adamın bu kadar kaçmasına gerek yok aslında, dalsa hepsini döver bu adam :) potansiyel var yani. :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bende kacarım öyle ne olcak aptal yan binaya gitmek icin 10 kez dolandı direk kapıdan cıksaydıya aşşadan[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: LordGargamel, 09 Ekim 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Adamın Yaptigi Sanat :yapma: +1 cok doru[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Krusty, 10 Ekim 2005 06:02 tarihinde demiş ki: vay be süpermiş :) yalnız bişi dikkatimi çekti bu adamın bu kadar kaçmasına gerek yok aslında, dalsa hepsini döver bu adam :) potansiyel var yani. :) +1 milyon valla :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: zydar, 10 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki: ceki çen favorim.. budur işte (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar