Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkekliğin 10'da 9'u

toggie

Öne çıkan mesajlar

said:
Mr_Hand, 09 Ekim 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
o ne yaa adam 6-7 metre yükseklikten atlıyo bazı yerlerde?!

atlamayı bilio adamın sırrı orda =)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Jackie Chan! Koşmak! Jackie Chan! :lol:
Jacki Chan bileklerini defalarca kırdığı için koşamaz hatta kendisi ile yapılan röportajlarda koşu sahnelerini ayrı çektiğini çünkü çok genç yaşta defalarca ayak bileklerini kırdığını belirtmiştir... Bu sahneler acı verdiği için fazla koşmaz (zaten dikkat ederseniz garip bir koşuşu vardır)

Ha ayrıca Le Parkour uzakdoğu sporu falan değildir (karıştırmamak lazım) koşma, atlama vs. çok farklıdır. Akıcılığa dayanır aslında...Misal Jackie Abimiz bir duvara çıkabilir elbet ancak merdiven korkuluklarında hoplayıp durmaz, kısa sürede bir binaya tırmanıp (hehe şakacı seni, film seti değil bu, ip falan yok. Numara yapma. Çıplak elle, normal bir binaya tırmanmaktan bahsediyoruz burada) sonra balkon demirlerinden atlayarak yerde yuvarlanmaz.. Adam Hollywood starı Bunları yapmaz! Ancak parkour yapanlar bu işi sadece zevk için, eğlence için yapan insanlar..

Kısacası arada dağlar kadar fark var..
Notice(Yazının yazılış sebebi aslında -kişisel görüşler ve zevkler farklı olsa dahi- David Belle gibi bir traceur ile Jackie Chan'in kapıştırılmasının hatalı bir karşılaştırma olduğunu belirtmektir. Yoksa Jackie'yi ailecek beğenerek izleriz :) David Belle ile arada sohbet ederiz[Candır, kraldır. O ayrı] Filmler sahne sahne çekilir, hata yaparsan bir daha çekebilirsin güvenlik önlemleri vardır ama parkourda düşersen...)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 09 Ekim 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
Binaların üzerinden zıplama dışında pek bi fantastik olay yok bence yapıyor adam gerçekten.

binaların üstünden zıplanmalr dışındaki bölümler fantastik asıl[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 09 Ekim 2005 14:46 tarihinde demiş ki:
tabıkı kacmak erkeklerın bulduğu en kolay yol...

Feministiz galiba :)[signature][hline][b]cats rulz =)
çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön.
her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben.
vazgeç artık yıldızlardan..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Krusty, 10 Ekim 2005 06:02 tarihinde demiş ki:
vay be süpermiş :)
yalnız bişi dikkatimi çekti bu adamın bu kadar kaçmasına gerek yok aslında, dalsa hepsini döver bu adam :)
potansiyel var yani. :)

+1 milyon valla :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...