BARBARiANsil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 İstanbula yeni geldim ve hic arkadasım yok. frp bilen yada frp seven arklarla muhabbet ve oyun oynamak istiorum. oyun ugruna her turlu fedakarlık yapılır :P may the force be with you[signature][hline]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ben buradayım. :) Çiftehavuzlar'da. Yaş kaç? Nerede oturuyosun? bunları belirt adam çıkar. Bi de büyük harflerle başlık açma kızıyolar ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Linu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 adamın ismi büyük hafle bi kere BARBARİAN!e tabi barbarian ortama nasıl dalar onu gösteriyor bize,heyecanlı tabi :D
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 :) msnden kursak bır oyun fena olmaz aslında.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Passanger, 04 Ekim 2005 20:07 tarihinde demiş ki: :) msnden kursak bır oyun fena olmaz aslında. DM ve bikaç adam lazım. DM olmak isteyen bi adam vardı. Sormak lazım aslında MSN'den oynatır mı diye.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ama bugun olmaz cok yorgunum acım kırlıyım yarın okul var vs vs[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Zaten oyun oluşturmak için zaman lazım. BARBARİAN ses ver. Msn'den oynar mısın? Bunu okuyan DM varsa mesaj atsın bi de :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 emesenden mi?oldu olacak zarlar için de MSN paketi yükleyin: www.msndemasaustufrpoynarkengerekenedevatlar.org[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bence gayet doğal bişey. Her gün buluşmanın en kolay yolu MSN'den oynamak. Daha önce de oynadım. Son derece zevkli oluyor.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 YİDİK BİZ ONLARI,SATANİK OLMASINLAR DİYE.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Pöfff... Satanist olduk şimdi de :P[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: DoGMeaT, 04 Ekim 2005 21:24 tarihinde demiş ki: YİDİK BİZ ONLARI,SATANİK OLMASINLAR DİYE. hiç insan insanı yer mi? typo yok, takdir ettim. masa mı aldın oğlum?[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Sen nerden çıktın ya :) adını bile unutmuşum. Bayadır yazmıodun.
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 nerde bu frpciler nerde benim picamalarım.. :) Parti kuruysanız oynarım bende.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
uraz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya bi oynayın izleyelim öğrenelim.bende şaşkınbakkaldayım....[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 samsundan polat 26 yaşındayım[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Türkiye'nin En Büyük Metal Arşivi
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 istanbula gelen ve frpci bulamayan arkadaş bölümün en üstünde icon diye bişi var bak oraya frpci bulursun orda :)[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bostancı Dayım...Etl İsteyen Olusa PM Den Veriyim...Her Eve Lazım FRP ci...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 eeet biz arklarla msn den oynuyok gayet de pambık gibi oluyo rahat yane[signature][hline]Old Kingdom...
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 msnden zar sistemi olur mu "valla 20 attım" "olm bi daha 20 geldi" "tuh allah 1 daha 20"...[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 MSN'de birlikte çalışan programları var. Ki yoksa da MSN'den oynarken zarları DM atar. Adam gibi DM'se adam gibi yapar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 benim gibi biriyse evladım bir attın tebrik ederim olur[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Allah korusun :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 aman kalsın bi ara yapak sole bi pati msn frp si[signature][hline]Old Kingdom...
Öne çıkan mesajlar