Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 haha harbi[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Nage gelirse direk acarim bi karakter[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 wow cıkmadan önce ırkları şöle hayal etmiştim horde: undead,trol,orc,goblin alliance: human,elf,dwarf,tauren NO GNOM :D bence gayette güzel olurdu bide şu 3. faction olayını pek anlamadım bunlar horde veya alliance olmayı kendilerimi seçicekler belki güzel olur ama kimse hazır horde veya alliance seçmez hatta tek bir yeni ırk bile koysalar herkes karakterini bırakır oyun yalan olur onu en baştan yapcaklardı artık ne yapsalarda büyük sorunlar yaşanır en azından bi arathi basin açıldı pvp büyük darbe yedi neyse yinede bişeyler lazım tabi millet baydı artık aynı şeylerden yapsınlar bakalım ne yapıcaklarsa görelim nası olucak :) [Bu mesaj Gerab tarafından 17 Ekim 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sentour bloodelf naga bide 23 nisandaki ogre gelirse cok güsel olur :D[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 zekeriya beyaz diye ırk gelicekmiş :P[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yok gerabcım onlar ayrı factionlar. Neden oyle dusunuyoruz? çünki bloodelf ler alliance a giremezler çünkü zamanında nagalarla işbirliği yaptıkları için atıldılar,ayrıca elflerde istemez onları cunku illidian la çalıştılar. E horde'a hayatta geçmez neden? 1-)Büyüye çok fazla açlar,horde asla kabul etmez,çünkü thrall bunların sorun çıkaracağını bilir. 2-)Forsaken lar her ne kadar undead sayılmasa da bloodelf ler hayatta girmezler.[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bukadar ciddiye almayın abi aslında onlar yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 merak etmeyin az kaldı blizzconda hersey belli olacak 28-29 october. 10 gun kalmıs[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 varya spellbreaker gelsin direk bırakıyorum herşeyimi =).Başka bişi istemiom ben[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sennin o dediin faction diil class :) eer gelirse yeni itemlar gelmeli ama yeni classtan cok umutlu deilim faction gelsinde o da sora :D[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yani class gelınce mecburen bloodlefler gelicek.E onun içinde ayrı factıon lasım =).[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ühüü bi arkadaş şubata kalmaz çıkar dedi. mage'e invis "zaten" gelcek :D ama onun yanında nerf gelcekmiş miş miş miş öfff başım ağrıdı. lanet olsun tam da oyunu bıramıştık ocak ayına akdar. buyur burdan yak. şimdi işin yoksa 10lvl kas hero olcam die.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 lvl cap 70, horde'lara BloodElf geliyo[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 nagalar da allye mi gelcek. neyse ben gene human mage'e devam da abi o vidyodaki mage nerdeeeeeee, alaaam bi kaç şey istiom, dalaran açılsın, bgler böle de iyi, dark portal felan ilgimi çekmio da, archmageler gibi olmak istiyorum yau. şunun yolunu açsınlar :D palalar artas gibi olsun felan falan. fantaziii[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Hepsini istiyorum daha cok, DAHA COK. Yeni bir faction gelsin scourge ve su demonlari secebilelim. death knight olmak istiyorum. Lvl siniri olmasin kalksin gercekden oyle birsey olsun ve her serverde sadece bir kac playera taninsin bu sans, onlarda serverin herosu olsun. Bir film gelse, bir guzel orman olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: shippy, 24 Temmuz 2005 01:06 tarihinde demiş ki: ek paket kesin gelcekte 3. factionın gelme ihtimalide yüksek ama zor adamlar lvl1 den başlıcak karsını full tier 1 veya 2 setli adam gelcek scourge 0 gelse bile büyük ihtimal başka server açarlar herkesin 0 olduğu bi server öyle daha dengeli olur. kesinlikle katılıyorum yeni bir faction gelirse bu insanaları hayvan gibi bwl bitirmiş adamalrın arasına atsınlar zaten şuan burning legion newbie serverı gibi gelirse 0 dan 3. bir faction kasacam hemde herkz 0 dan daha amntıklı herşeyi yeniden başlarım.[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: riglous, 18 Ekim 2005 07:04 tarihinde demiş ki: lvl cap 70, horde'lara BloodElf geliyo ole bişi olamaz bloodelf ler horde lara giremez ally dersek onlara da giremez nagalarla işbirligi ve illidanla işbirligi yaptılar. ama bunlar tam bi büyü ırkı büyü için babalarını tanımazlar hordea olmaz buda yeni faction gelmeli sentour istiyom bende:) Human,NE,Dwarf,Gnome vs Orc,Tauren,Undead,Troll vs BloodElf,Naga,Sentour,Ogre olsa fena mı :D ama ogre den tam emin dilim zor çünkü barbarion die bi class eklenmeli cünkü bi mage bi warrior olabilirler yoksa o da az class az oyuncu demek :)[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 insallah lvl cap 70 gelmez,lvl 60 esyaları toplamak ıcın cırpınıp duruyoruz bırde 70 gıysılerı ıcınmı kasıcaz,oyun tamamen esya üzerine donmeye baslar ozaman[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 doru kasılmaz yani zaten o kadar kim kascakki talentler bozulur vs vs kasar o lvl işi biz iiyiz bole[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hero classlar gelicek diye bi spoiler okuduydum bi yerde bi ara ama linkini bilmiorm hunter a > warden,beastmaster,sniper seklinde 3 talentine uygun 3 skill warden <3 =) warlocklara demon summonlamanın dısında mind control gibi biseyler fln dan bahsediliordu zannedersem kendim hunter olduum icin yanlizca huntere bakmistim biraz tabii aşırı bir spoiler ama yinede dusununce yapılması blizzard acisindan en kolay seylerden birisi bu 3.bir bence gelmez yani secilebilr 3. taraf gelmez butun dengeler bozulur bu da blizzzin isine gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 atladıgınız bi nokta blizzardın expansionları diger firmalara benzemez. oyun moturunda farklılık olmasada, oynanıs ve alınan zevk olarak her zaman blizzin expansionları tutar. bu kaidenin deismeyecegini umuyorum[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaslar cehaletimi bagislayinda ne zaman geliyor bu expension?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mageye yine bişi gelmez.. belki mage armor eski haline doner..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 meyc bu arada =).[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Huntera, sniper demek ! Oyle olursa sniperi tek gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar