Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Poff çok kötü bir durumdayım ona söylesem mi söylemesem mi diye çok düşündüm söylemeye karar veriyorum msn girdiğimde karşıma çıkıyor ve beni kardeşimmm diyerek karşılıyor ve tamamen yıkılıyorum acaba söylesem mi diye hala düşünüyorum söyleyince onu kaybetmekten korkuyorum...[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 söle.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 demesi çok kolay[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 İçinde kalacağına söylemen en mantıklısı. cevabı ne olursa olsun.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ama o başka şehirde ben başka şehirde ben hiç sölemiyim bırak kalsın içimde patlasın öleyim[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 işte içinde kalıcağına söle .[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Takıntı yapma dünyada sonsuz kız var o kızı listeden çıkarırsan sonsuz-1'de sonsuz edeceğinden değişen bir şey yok git başka birine aşık ol bence :)[signature][hline]D'akmor Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 cevap veriyorum: başka birini bul[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 çok doğru[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: BulletRide, 16 Ekim 2005 21:40 tarihinde demiş ki: Takıntı yapma dünyada sonsuz kız var o kızı listeden çıkarırsan sonsuz-1'de sonsuz edeceğinden değişen bir şey yok git başka birine aşık ol bence :) iyi de bütün hayatın boyunca tanıycağın kız sayısı olsa olsa bir kaç bin olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 gerçekten aşıksan sölersin zaten ve vazgeçmessin hemen.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bilmiyorum kafam karma karışık...[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Soyleme bence..Baska biriyle cıkarsan en azından belkı ona karsı ılgın bıraz da olsa azalır dostlugun devam eder...BUnu soylersen pek kalıcagını sanmam ama sen bılırsın..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 zaten söylersem dostluğumuz kesin biticek[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 abı valla dostluk zor bulunuyor kaybetme bence..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 söyle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 söyle abi neden içinde patlasınki ala alla illa kendınıze ezıyet çektirceksınız yani[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bence söyleme karşılıklı olsa insan kardeşim demeye çekinir bence içinde kalması bence daha iyi olucaktır[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kardeşim diyosa sölediğin an bitecektir kardeşiliğiniz. ama senin içinde kalmaz. ama o da sana karşılık vermeyecektir.. yani burdan sonra artık söylerek değilde davranışlarınla bişeyler vermeye çalış.. yada ne biliim bi mesaj at "artık ben senden daha fazal şeyler bekliyorum" gibisindedn[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 İnternet ortamından söyleme bence bir şekilde bir buluşma ayarlıyarak sölemen en güzeli yüzyüze söylersen belkide senin için bir şans doğabilir.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Suratıma ben seni kardeşim biliyorum derse ne yapcam gidip köprüden mi atlıyacam[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 söle sana başka kız ayarlasın[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Gidip söyle açıkca, eğer kankan ise gerçekten seni anlıyacağını umuyorum. Aranız bozulmaz ondan korkma... Kardeşi biliyorsa seni öyle devam eder, hiç yoktan için de kalmaz.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bence de süle belki oda aynı seyleri hissediyodur![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eğer seviyosan kankan değildir sen onun kankasısındır. benim de başıma geldi ilk geçen sene onun doğum gününden sonra söyledim sonra periyodik olarak 2 ayda bir. o da arayı bozmamaya çalışıyodu ama o nası sevgili olarak göremiyosa ben de ark olarak göremiyodum onu. en son ipler koptu geçen hafta. arkıma söylediğine göre arayı soğutacakmış. en güzelini yapıyo valla onu unutmamı kolaylaştıracak. ben daha beter soğutuyom şimdi. ark olarak görmüyo şuan bu da bi aşama :P bunları niye anlattım en iyi ihtimal böyle bişi gelir başına açıklarsan. bence en güzelini yaparsın yoksa (biraz da duygusalsan) kopamazsın hayatta. Ya hep Ya hiç mantığı en güzeli bence. Sevdiğini kendinden uzaklaştırmak çok zor ama her iki taraf içinde en iyisi bana kalırsa... /// şunu da ekleyim; eğer gerçekten seviyorsan onun arkadaşlığını kaybetmek koymaz sadece ondan uzak durmak koyar. Çünkü aşkla arkadaşlık farklı boyutlardır. En İyisi Söylemek!!! [signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil [Bu mesaj McFrenzy tarafından 16 Ekim 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar