Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK - Bolton [ UEFA ]

AthleT

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben şunu merak ediyorum, beşiktaşlılar dünkü maçtan sonra kötü oynayan fenerin schalkeyle berabere kalmasına tepki göstermişlerdi, bu akşam kendileri kendi evlerinde kötü oynayan bir boltonu yenemediler, ki bu boltonun çok eksikleri var.

şimdi soruyorum hangisi daha başarısız, iyi oynayan schalkeyle berabere kalan fener mi, kötü oynayan boltonla berabere kalan beşiktaş mı.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heso, 20 Ekim 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
bu kötü oynayan bolton feneri yener yanlız.

egegege komik şey[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Geronimo, 20 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
tamam abi olay kesinlesmistir fenercenin yalan oldugu gibi bjk de bu sene avrupada yalan... nese artık kısmetse seneye...

seneye derken G.S den bahsediyo.
ahahahaahahah
hey allahım gece gece[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 20 Ekim 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yönetimin acil istifa etmesi gerekmekte bu iş böyle yürümez
tayfur havuçcu - mustafa doğan - ibrahim üzülmez - veysel - defolup gitmeli yönetimle beraber .[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

fener bu aptal takıma 5 atardı.. ne bu lan adamların dünya kadar sakatları dünya kadar cazelı oyuncuları var ve genede beşiktaşla başabaş oynadılar.. yuh diyorum.. yazıklar olsun beşiktaşa...[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahce bu takıma 9 kişi fark atardı yaw[signature][hline]2pac
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

İki takım da çok kötü oynadı. Hele bolton maçın başında tecrübesizliğinin kurbanı bir gol yedi. Beşiktaşın zaten genel olarak ne yaptığı belli değil herkes topu ayağından çıkarmaya çalışıyor, bir sonraki adımı düşünen oyunu toparlayan kimse yok. Grubun favori 2 takımının böyle kötü bir maç çıkarması üzücü ama iki tarafın da mazeretleri vardı. Bolton 5 eksikle geldi, beşiktaşın da hocası ve herhangi bir düzeni yoktu. Umarım diğer maçlar futbol adına daha güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

komik olan ne ?[signature][hline]2pac
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 20 Ekim 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
yönetimin acil istifa etmesi gerekmekte bu iş böyle yürümez
tayfur havuçcu - mustafa doğan - ibrahim üzülmez - veysel - defolup gitmeli yönetimle beraber .

çoğunda haklısında deli ibo ya gelince iş DUR derim bu gün en ii oynıyanlardan biriydi.
ayrıca bazı arakaşlar atıp tutuo kendi çaplarında sanki beşiktaş aslarıyla çıkmış gibi zevzek zevzek konuşuolar.
neyse ben bu topic den kaçıım nevrim dönmesin.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heso, 20 Ekim 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
bu kötü oynayan bolton feneri yener yanlız.

bu arkadaş burda aklı sıra komiklik yapmışta ailecek gulduk kendisine..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...