SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: PiNg, 20 Ekim 2005 23:40 tarihinde demiş ki: abi yarıldım kartal gol gol başka bir Pok Yok yaa bi de remixlediler nihahhhahahaah sen yakinda bu forumdan uzaklastirilcan walla hadi hayirlisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 tamam abi olay kesinlesmistir fenercenin yalan oldugu gibi bjk de bu sene avrupada yalan... nese artık kısmetse seneye...[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 eweeet yönetim istifa sesleri yükseliyo hatta cınlıyooo[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 abi maç bitti bjk liler tezavhürata başladı yönetim istifa die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 tribünler yıkılıyor "yönetim istifa" diye... çok geç kaldı tribünler bu tezahuratı söylemek için bence...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 şimdi ben şunu merak ediyorum, beşiktaşlılar dünkü maçtan sonra kötü oynayan fenerin schalkeyle berabere kalmasına tepki göstermişlerdi, bu akşam kendileri kendi evlerinde kötü oynayan bir boltonu yenemediler, ki bu boltonun çok eksikleri var. şimdi soruyorum hangisi daha başarısız, iyi oynayan schalkeyle berabere kalan fener mi, kötü oynayan boltonla berabere kalan beşiktaş mı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bu kötü oynayan bolton feneri yener yanlız.[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya gene ayak üstü polemik yaratmaya calısmayın ..2 si farklı maclar birinin td istifa etmis falan...bende fb liyim ama sacmalamıyorum:D[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sorduğumu anlamadın sen bence.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: heso, 20 Ekim 2005 23:47 tarihinde demiş ki: bu kötü oynayan bolton feneri yener yanlız. egegege komik şey[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Geronimo, 20 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki: tamam abi olay kesinlesmistir fenercenin yalan oldugu gibi bjk de bu sene avrupada yalan... nese artık kısmetse seneye... seneye derken G.S den bahsediyo. ahahahaahahah hey allahım gece gece[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 20 Ekim 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yönetimin acil istifa etmesi gerekmekte bu iş böyle yürümez tayfur havuçcu - mustafa doğan - ibrahim üzülmez - veysel - defolup gitmeli yönetimle beraber .[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 fener bu aptal takıma 5 atardı.. ne bu lan adamların dünya kadar sakatları dünya kadar cazelı oyuncuları var ve genede beşiktaşla başabaş oynadılar.. yuh diyorum.. yazıklar olsun beşiktaşa...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 fenerbahce bu takıma 9 kişi fark atardı yaw[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 10 kişi kalsalardı belki 3-0 yenerdi ?[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 besiktas gene zevk vermedi hala iyi organize olamayan bir takım en kısa zamanda düzelmesi toparlanması lazım[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ehehehehe çok komiğim walla saol[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 eh neyse onu da bulamayan var, bir sonraki maçta başarılar dileriz bjk'ye, sanırım sevilla ile oynayacaklar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 İki takım da çok kötü oynadı. Hele bolton maçın başında tecrübesizliğinin kurbanı bir gol yedi. Beşiktaşın zaten genel olarak ne yaptığı belli değil herkes topu ayağından çıkarmaya çalışıyor, bir sonraki adımı düşünen oyunu toparlayan kimse yok. Grubun favori 2 takımının böyle kötü bir maç çıkarması üzücü ama iki tarafın da mazeretleri vardı. Bolton 5 eksikle geldi, beşiktaşın da hocası ve herhangi bir düzeni yoktu. Umarım diğer maçlar futbol adına daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 komik olan ne ?[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: thug_life, 20 Ekim 2005 23:50 tarihinde demiş ki: yönetimin acil istifa etmesi gerekmekte bu iş böyle yürümez tayfur havuçcu - mustafa doğan - ibrahim üzülmez - veysel - defolup gitmeli yönetimle beraber . çoğunda haklısında deli ibo ya gelince iş DUR derim bu gün en ii oynıyanlardan biriydi. ayrıca bazı arakaşlar atıp tutuo kendi çaplarında sanki beşiktaş aslarıyla çıkmış gibi zevzek zevzek konuşuolar. neyse ben bu topic den kaçıım nevrim dönmesin.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 nae- war ona diyorum[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Biride cam arkasından cigere bakan kediler gibi. 2 kedi ciger yiyo. 3. kedi girememiş içeri.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ayıp eternal[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: heso, 20 Ekim 2005 23:47 tarihinde demiş ki: bu kötü oynayan bolton feneri yener yanlız. bu arkadaş burda aklı sıra komiklik yapmışta ailecek gulduk kendisine..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar