Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK - Bolton [ UEFA ]

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Bu orta sahada oynayan ibrahim e calim disinda birsey ogretmemislermi futbol oyunu hakkinda? Nerde olursa olsun kac kisi olursa olsun cevresinde calim atmaya calisiyor.2 gol pozisyonu yedi sayisizda top kaptirdi bu yuzden.Adam kontrol disi bir sekilde calim atmaya calisiyor :)[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change

Sosyal ağlarda paylaş

said:
tony_montana, 20 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
dikkatimi çeken bi olay bjk nın yedii ilk golde i.toraman galiba, önünden yavaşça geçen topu sadece seyretti hayret ettim

ümit abisinden öğrenmiştir milli kampta..[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

Sosyal ağlarda paylaş

Topa doğru düzgün basamadık ilk yarı. Oyuncularda anlam veremediğim bir heyecan var.! Tümer'in sakatlanması kötü oldu. İbrahim Akın'ı beğenmedim ilk yarı.
Ailton'u iyi besleyemiyorlar.
Diof'u iyi tutmamız lazım. Adam çok tehlikeli.
2. Yarıda aynı hataları yaparsak üzülürek söylüyorum puan alamayız.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle katılıyorum.
Yaptıkları tezahürat bizim oyuncuları stresse sokuyo. Rakip daha rahat bizden.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

Sosyal ağlarda paylaş

Bende cok guldum ya o nedir ole abi, bide sanki hizlaninca bi b.k oluyo ugultudan kuru gurultuden baska bisey degil. Ben rakip takım oyuncusu olsam bunnar kendi takımına sovuyo heralde derim.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Sosyal ağlarda paylaş

kimse kızmasın ama inonu'de atmosfer berbat suan takıma hic destek olduklarını zannetmiyorum aynı sekilde karsı takımada kostek olamıyorlar..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Lan bide tezahüratı remix yapıyolar bi boka yarıyomu$ gibi.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...